Start u sezonu nam nije bio nadasve bajan i odmah počinju kritike što je i normalno. Svako bi napravio nekaj drugačije, nekaj mu smeta, jebe se trenera itd...Sastavni dio sporta. No međutim ovako "loš" start u sezonu je za mene bio očekivan, ali mi je žao što se nisu probale neke stvari što se zasad neke stvari trpe, a ja to nebi tako radio. Možda i našem treneru kao i nama treba vremena da uoči pogreške pa da bi ih išao ispravljati.
Naša ekipa sada trenutačno ima 7 igrača kojima je mjesto zagarnirano dok se desno krilo kao i dva isturena srednja "napadača" rotiraju. Mene sada u ovom trenutku to smeta i nama fali tu i tamo još neke rotacije, samo je problem neke igrače izvaditi iz ekipe.
--------???
Ribery---???---???
---Sch------Bomm
Con--Bad--Buy--Lahm
Kao što i vidite konkurencije u našoj ekipi baš i previše nema jer je borba otvorena samo za ta 3 mjesta, što je po meni u ovoj fazi rane sezone loše jer su nam neki igrači premoreni, a na neke se jako slabo računa. Da ne idem brda s dola, krenul bum od obrane.
Contenta se forsira jer ga se "mora" forsirati jer se on "mora" naučiti igrati sa Riberyem. Ok to shvačam, ali tu i tamo treba i Pranjića metat na tu poziciju jer je ipak iskusniji i da dobi na praxi a ne da kada uđe u ekipu da izgleda ko kreten koji se ne snalazi na terenu.
Badstuber - Buyten obrana nije dobra ne zato kaj im fali kvalitete, između ostalog, nego zato kaj su ista vrsta štopera a to je pasivan štoper. Kod mene to nefunkcionira, jedan mora biti agresivac koji baš traži duele ( Micho), dok drugi mora biti pasivac (Buyten, Badstuber) koji bi trebao ispraviti eventualne pogreške drugog štopera jer se odlučio na duel u kojem možda nije uspio.
Lahm - nema čovjeka koji more u 3 sezone odigrati 180 utakmica, a on to očito mora i od toga mi se bljuje. Na taj način on zna dosta puta varirati u svojoj igri jer nema vremena za predah, te smatram da bi mu ga LvG moro nač, pa bar na utakmicama doma kada igramo protiv klubova "nižeg ranga".
Schweini i Bommel su nedodirljivi. Hmmm, smatram da bi i trebali biti jer oni su kičma naše ekipe, ali isto tako i kičma naše ekipa treba imati odmor, ali onda kad su fit, a ne kada ih ozlijeda na to natjera. Ok Ottla i Tymu, LvG ne želi u ekipi jer su mu oni previše "šestice" ali zato su tu pranja i Hamit koji itekako dobro mogu odigrati koju tekmu na tim pozicijama, Alaba mi je još prezelen.
Kaj se tće napada ja se ufam u to da je LvG uočio da sada Kroos mora igrati, a i mislim da je. Čim on veli da bi moglo biti promjena bit će ih, ali se "bojim" da nam Gomez nebu halo, a trebo bi. Njih dva sada moraju dobiti priliku jer na oliću se vidi da je istrošen a Klose nikako da proigra kak spada u ovom sistemu i još ga se baca po pozicijama. Kad vidim malo Klosea povućenijeg, Pa Kroosa desno, pa Mullera sim pa tam, jednostvno to sada ne želim podržavati i oću da se određeni igrači forsiraju na određenoj poziciji. Ako sada nema Robben i izuzev olića neamo desno krilo sa lijevom nogom, s tim da to Olić loše igra, zašto se malo i Hamitu ne pruži prilika iako je dešnjak. Ono za kaj se ja zalažem je da se stvori malo veći Kontigent igrača koji će se puno ćešće rotirati pogotovo u ovoj ranoj fazi prvenstva kada su nam potrebni igrači koji nisu išli na SP i koju su imali ljeto kad su se mogli odmarati te nisu pretrpljeli tokom ljeta nekakvu ozlijedu.
Odsada bi ja malo više starta sa hamitom, Gomezom i kroosom, dok bi Olića i Klosea defninitvno stavio na klupu, a Mullera pomalo odmara, neka sad jedno 2-3 tekme samo uđe sa klupe i to zadnjih 10-20 minuta. Od Gomeza mi na ovakav način kada ulazi 15 minuta nigdar nebumo imali koristi.
zbog svih ovih razloga koje sam naveo ja nevjerujem da ćemo mi dobiti Romu. bojim se poraza a očekujem X jer za Romu je ovo tekam u kojoj nemaju kaj za izgubiti a kod nas ova tekma samo unosi nervozu u ekipu.
Očekujem da će LvG samo mjenjati Kroosa za NEKOG i da će to biti to, dok je moja želja sada, Micho za Buytena, Kroos za Olića i Gomez za Klosea. Muller bi mi ponovo igro, bar do 60-te minuta

jer ne može igrati Ribery...