(15/09/2010) FC Bayern München - AS Roma

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (15/09/2010) FC Bayern München - AS Roma

PostPostao/la Haris » 12 ruj 2010, 12:36

Sad protiv Werdera je na poziciji 10-ke prednost dao Kloseu u odnosu na Kroosa. :neee:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 12 ruj 2010, 15:13

izjava Gaala
"Gegen AS Roma vielleicht anderen Spielern eine Chance geben"
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 12 ruj 2010, 15:21

Znaci mogli bi vidjeti nova lica.

Nadam se:

Buyten out, Demichelis in, Klose out, Kroos in...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 12 ruj 2010, 15:25

Speedy napisao:Znaci mogli bi vidjeti nova lica.

Nadam se:

Buyten out, Demichelis in, Klose out, Kroos in...

slazem se 100%

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la normala » 12 ruj 2010, 17:20

CroCHEF napisao:Ova dva kluba nisu nikad igrali međusobno u sluzbenim utakmicama.

Igrali smo već jednom protiv Rome u sezoni 84/85 - Kup pobjednika kupova. Bayern je prošao dalje. Kući smo dobili 2:0, a u Rimu je bilo 2:1 za Bayern: http://de.wikipedia.org/wiki/Europapoka ... rtelfinale
Veliki hendikep je izostanak Robbena i Riberya, ali mislim da Bayern može i bez njih do pobjede u ovoj utakmici. Roma je isto u rezultatskoj krizi. U prvom kolu su igrali samo 0:0 protiv Cesene, a jučer im je Cagliari zabio 5 komada. Neće biti lako, ali nadam se pobjedi.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 12 ruj 2010, 17:29

neznam kako sam to propustio :)

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 12 ruj 2010, 17:43

Kad im je nogomet u dosad neviđenoj krizi, Talijani nam sada leže. 8-)
Iznimka je Inter od kojeg smo izgubili, a to se teško može nazvati tal. momčadi. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 12 ruj 2010, 21:45

Prosle godine je prekretnica bila upravo protiv Italijana i to bez Roberrya, identicno kao sto ce se dogoditi u srijedu. Iako je tada jedan dio sezone vec bio odmakao, za razliku od ove ocekujem da se ponovi nesto slicno. Pobjeda nad Italijanima i direktno guranje Italijanskog nogometa u ponor a dizanje Bundeslige na jedan visi nivo i hvatanje potrebnog samopouzdanja koje je prijeko potrebno za nastavak prvenstva, isto kao sto je bilo i prosle godine.

Da li se historija ponavlja, ili ce Bayern spomenuto samopouzdanje traziti na nekom drugom mjestu?
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 13 ruj 2010, 13:18

e da zaboravio sam napisat u subotu su falili
Adriano, Riise, Mexes, Taddei, Vucinic and Okaka zbog ozljeda
ali Mexes Taddei Vucinic i Okaka nisu igrali najvjerovatnije da se odmore za srijedu

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 13 ruj 2010, 16:33

popis igraca Rome koji putuju u Munchen
1 LOBONT Bogdan Iounut
2 DE CESARE Cicero Joao - Cicinho
4 JUAN SILVEIRA DOS SANTOS Juan
7 PIZARRO CORTEZ David Marcelo
8 ADRIANO Leite Ribeiro
10 TOTTI Francesco
16 DE ROSSI Daniele
19 J. BAPTISTA Julio Cesar
20 PERROTTA Simone
22 BORRIELLO Marco
23 GRECO Leandro
25 BURDISSO Guillermo Enio
27 J. SERGIO BERTAGNOLI Julio Sergio
29 BURDISSO Nicolas
30 SIMPLICIO Fabio Henrique
32 DONI MARANGON Donieber Alexandre
33 BRIGHI Matteo
77 CASSETTI Marco
87 ROSI Aleandro
94 MENEZ Jéremy

http://www.asroma.it/NewsDoc.aspx?Categ ... ento=11863

Znaci ne putuju
Vučinić, Riise, Mexes, Taddei, Castellini i Okaka.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2010, 16:35

Start u sezonu nam nije bio nadasve bajan i odmah počinju kritike što je i normalno. Svako bi napravio nekaj drugačije, nekaj mu smeta, jebe se trenera itd...Sastavni dio sporta. No međutim ovako "loš" start u sezonu je za mene bio očekivan, ali mi je žao što se nisu probale neke stvari što se zasad neke stvari trpe, a ja to nebi tako radio. Možda i našem treneru kao i nama treba vremena da uoči pogreške pa da bi ih išao ispravljati.

Naša ekipa sada trenutačno ima 7 igrača kojima je mjesto zagarnirano dok se desno krilo kao i dva isturena srednja "napadača" rotiraju. Mene sada u ovom trenutku to smeta i nama fali tu i tamo još neke rotacije, samo je problem neke igrače izvaditi iz ekipe.

--------???

Ribery---???---???

---Sch------Bomm

Con--Bad--Buy--Lahm

Kao što i vidite konkurencije u našoj ekipi baš i previše nema jer je borba otvorena samo za ta 3 mjesta, što je po meni u ovoj fazi rane sezone loše jer su nam neki igrači premoreni, a na neke se jako slabo računa. Da ne idem brda s dola, krenul bum od obrane.

Contenta se forsira jer ga se "mora" forsirati jer se on "mora" naučiti igrati sa Riberyem. Ok to shvačam, ali tu i tamo treba i Pranjića metat na tu poziciju jer je ipak iskusniji i da dobi na praxi a ne da kada uđe u ekipu da izgleda ko kreten koji se ne snalazi na terenu.

Badstuber - Buyten obrana nije dobra ne zato kaj im fali kvalitete, između ostalog, nego zato kaj su ista vrsta štopera a to je pasivan štoper. Kod mene to nefunkcionira, jedan mora biti agresivac koji baš traži duele ( Micho), dok drugi mora biti pasivac (Buyten, Badstuber) koji bi trebao ispraviti eventualne pogreške drugog štopera jer se odlučio na duel u kojem možda nije uspio.

Lahm - nema čovjeka koji more u 3 sezone odigrati 180 utakmica, a on to očito mora i od toga mi se bljuje. Na taj način on zna dosta puta varirati u svojoj igri jer nema vremena za predah, te smatram da bi mu ga LvG moro nač, pa bar na utakmicama doma kada igramo protiv klubova "nižeg ranga".

Schweini i Bommel su nedodirljivi. Hmmm, smatram da bi i trebali biti jer oni su kičma naše ekipe, ali isto tako i kičma naše ekipa treba imati odmor, ali onda kad su fit, a ne kada ih ozlijeda na to natjera. Ok Ottla i Tymu, LvG ne želi u ekipi jer su mu oni previše "šestice" ali zato su tu pranja i Hamit koji itekako dobro mogu odigrati koju tekmu na tim pozicijama, Alaba mi je još prezelen.

Kaj se tće napada ja se ufam u to da je LvG uočio da sada Kroos mora igrati, a i mislim da je. Čim on veli da bi moglo biti promjena bit će ih, ali se "bojim" da nam Gomez nebu halo, a trebo bi. Njih dva sada moraju dobiti priliku jer na oliću se vidi da je istrošen a Klose nikako da proigra kak spada u ovom sistemu i još ga se baca po pozicijama. Kad vidim malo Klosea povućenijeg, Pa Kroosa desno, pa Mullera sim pa tam, jednostvno to sada ne želim podržavati i oću da se određeni igrači forsiraju na određenoj poziciji. Ako sada nema Robben i izuzev olića neamo desno krilo sa lijevom nogom, s tim da to Olić loše igra, zašto se malo i Hamitu ne pruži prilika iako je dešnjak. Ono za kaj se ja zalažem je da se stvori malo veći Kontigent igrača koji će se puno ćešće rotirati pogotovo u ovoj ranoj fazi prvenstva kada su nam potrebni igrači koji nisu išli na SP i koju su imali ljeto kad su se mogli odmarati te nisu pretrpljeli tokom ljeta nekakvu ozlijedu.

Odsada bi ja malo više starta sa hamitom, Gomezom i kroosom, dok bi Olića i Klosea defninitvno stavio na klupu, a Mullera pomalo odmara, neka sad jedno 2-3 tekme samo uđe sa klupe i to zadnjih 10-20 minuta. Od Gomeza mi na ovakav način kada ulazi 15 minuta nigdar nebumo imali koristi.

zbog svih ovih razloga koje sam naveo ja nevjerujem da ćemo mi dobiti Romu. bojim se poraza a očekujem X jer za Romu je ovo tekam u kojoj nemaju kaj za izgubiti a kod nas ova tekma samo unosi nervozu u ekipu.

Očekujem da će LvG samo mjenjati Kroosa za NEKOG i da će to biti to, dok je moja želja sada, Micho za Buytena, Kroos za Olića i Gomez za Klosea. Muller bi mi ponovo igro, bar do 60-te minuta :D jer ne može igrati Ribery...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 13 ruj 2010, 17:39

u svemu se slazem osim ishoda ... :yeee: POBJEDA

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 13 ruj 2010, 17:40

To kaj si napisao vide svi osim munje Gaal al živi pa vidjeli u srijedu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2010, 17:45

anton 1983 napisao:Možda i našem treneru kao i nama treba vremena da uoči pogreške pa da bi ih išao ispravljati.

Ovaj dio također trebate imati na umu. Greške se moraju napraviti da bi ih se ispravljalo ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 13 ruj 2010, 18:21

Bude li igra Klose umisto Kroosa jebat ću Gaalu mater. Toliko zatucan ne možeš biti.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011