cruz napisao:pa dobro, nešto sam dr. želio reć... valjda me shvaćaš
anton 1983 napisao:cruz napisao:pa dobro, nešto sam dr. želio reć... valjda me shvaćaš
Ne
nele-BHF napisao:anton 1983 napisao:cruz napisao:pa dobro, nešto sam dr. želio reć... valjda me shvaćaš
Ne
da je igro i 90 minuta, opet ga nebi zabiopa eto.. svejedno mu, i bolje sto je izaso

anton 1983 napisao:Zakaj to misliš? Daj mu 3 tekme zaredom, imaj povjerenja u njega pa ćemo vidjeti dal će zabijati ili ne
... sad trebamo ovo iskoristit
anton 1983 napisao:Zakaj to misliš? Daj mu 3 tekme zaredom, imaj povjerenja u njega pa ćemo vidjeti dal će zabijati ili ne

Die Dortmunder plagen vor dem Kracher am Sonntag gegen den FC Bayern Personalsorgen. Außenverteidiger Patrick Owomoyela ist am Sprunggelenk verletzt und nach wie vor fraglich. Auch beim Training heute hat das Außenband "eine Reaktion gezeigt", wie Trainer Jürgen Klopp auf der Vereinshomepage sagte. Bei Mario Götze hat sich zu seiner Muskelverhärtung auch noch eine Erkältung gesellt. "Ich habe ihn heute Morgen gleich wieder nach Hause geschickt.", stellte Klopp klar. Sollte Götze ausfallen, wäre Tamas Hajnal eine Option für den Kader. An alle die den Auftritt der Borussia gestern verpasst haben: Einfach links klicken und Dortmund gegen Sevilla in der Zusammenfassung anschauen!

nele-BHF napisao:ahafala
hajd valjda cemo pobjedit
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:nele-BHF napisao:ahafala
...koji obrat čoeče...
nele-BHF napisao:ahafala

nele-BHF napisao:FCB m@niac napisao:nele-BHF napisao:ahafala
...koji obrat čoeče...
hahahahha,, ocam znao sam da ce te odma to kazati![]()
jelde da jest ?
![]()
![]()
a šta cu :$ mislim da je vakat da krenemo i mi, ali obavezno na zimu pojacati ekipu na 3 pozicije :$ BEK , STOPER , NAPADAČ.to obavezno

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost