Falia 5 od zadnjih 8 penala.

gangsta shit!
jeste čuli kako publika zviždi čim buyten zasere, što i nije rijetkost, čak i spiker počeo govorit "typisch van Buyten" nakon svakog pogrešnog pasa! definitivno nije Bayernova klasa
uf uf
Ovakooo hoću da igramooo !! Pa razbili smo ih !!!
cruz napisao:Suverän gewonnenkoja ludnica kad ribery dobije loptu...
gangsta shit!
![]()
Pranja odigrao vrlo vrlo dobro! po meni Man Of Tha Match! to mali!
Breno izgleda dosta sigurno i u par situacija pokazao lukavostto je to!
Tymoščuk, Švajni, Kroos i Lahm također klasa!
Gomez, dva gola, dva kontakta s loptom i promašeni penal... no dobro, golovi se broje!
van buytenjeste čuli kako publika zviždi čim buyten zasere, što i nije rijetkost, čak i spiker počeo govorit "typisch van Buyten" nakon svakog pogrešnog pasa! definitivno nije Bayernova klasa
![]()
ali Ribery.....![]()
uf uf
To treba što prije potjerat i štimat Badstubera natrag i gurnut i Brena bolje pa ko ga jebe... Uigravaj obranu za budućnost kluba i gubi tako bodove, nego od konja kojeg očekuješ da dirigira tom obranom.
On je prevršio svaku mjeru. Podsjeća me na onog mulca Tudora koji je također posjedovao odlike van Buytena kad je igrao za hr repku pa znao pravit katastrofu na Euru i ostalim prvenstvima. 

anton 1983 napisao:Vidim da se sere po Buytenu. Ok, al nemojte mi reč samo "bolje" da je Micho igro, jer ga je i on danas dobrano zasro. Imo je par krivih procjena koje je baš Buyten moro ispravljat. Pa kaj je moguće da se ja nadam štoperskom paru Badstuber - Breno!?!?!? Dal da se smijem ili plačem?

The Scarface napisao:Čeko bi zabia onaj penal.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost