05.03 . 15:30 Hannover 96 - Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 05.03 . 15:30 Hannover 96 - Bayern München

PostPostao/la normala » 05 ožu 2011, 18:59

Koan Meister, Koan Pokal, Koan 3.Platz! Dobra parola navijača Hannovera. Krafta će skupo koštati greška koju je napravio danas. Možda već u sljedećoj utakmici bude Butt na golu. Ja sam ga svaki put pohvalio kad je branio dobro, ali danas mu se ne može dati dobra ocjena. Protiv Schalkea je isto kod par situacija pokazao nesigurnost. U toj utakmici se vidilo da je Neuer za klasu bolji golman od njega. Od prvog dana sam za Neuera i tako će i dalje biti. Za mene je on među 5 najboljih golmana svijeta, a ako ovako nastavi mislim da će brzo biti najbolji. U odbrani nam trebaju 2 nova štopera i jedan dobar bek. Breno nije dobar u glavi. Danas je nepotrebno dobio crveni karton. To može samo glup igrač napraviti. Meni nikad nije bio drag i od prvog dana kad sam ga vidio znao sam da od njega neće biti ništa. Po meni on nema kvalitetu da postane štoper svjetske klase. U J.Americi imamo stvarno loše skaute (Demichelis, Breno, Dos Santos, Sosa). Pare uložene u navedene igrače su se mogle puno bolje iskoristiti. Ovo danas je bila katastrofa! Igra očajna. Ja sam za otkaz LVG, ali stvarno ne znam ko bi ga mogao zamijeniti pred ovako važnim utakmicama. Hannover igra dobru sezonu, ali mislim da bi za Bundesligu i LP bilo loše kad bi se oni plasirali tamo. Naša sreća je da je Hannover ispred nas, a ne neka ozbiljnija ekipa. Iako Schalke igra očajno u ligi mislim da bi bilo puno teže da su oni ispred nas, ili npr. jedan HSV. Ima još 9 kola do kraja i vjerujem da ovo možemo stići. Hannover mora kiksati par utakmicama jer realno po meni ima puno boljih ekipa u Bundesligi od njih, iako trenutno stanje na tabeli to ne pokazuje. Prosuli smo bodove protiv Kölna, Gladbacha i Wolfsburga i to bi nas moglo skupo koštati na kraju. Ja neću ni da razmišljam o EL. Da mi je neko pričo da ću se morati nadati porazima Hannovera do kraja sezone ne bi mu vjerovao. :mrgreen:
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 05 ožu 2011, 20:15

Uglavnom neću da nikog čujem koji su podržavali debila gaala i upravu...od 1 dana sam bio protiv njega kao i debilne uprave koja jedina ne vidi probleme u obrani te malom i glupom kadru...nama ne visi LP nego čak i EL...iskreno trenutno me zaboli za njih danas me nisu čak ni iznerevirali....nabim ih na kurac dok ne dofuraju normalnog trenera,poslože adekvatan kadar te srede obranu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 05 ožu 2011, 21:08

Gaal je najbolji trener kojega je Bayern ikad imao....neće dobit otkaz samo tako...imamo malo nesreće pa što....moralo se i to nama dogoditi jednom...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Miki » 05 ožu 2011, 23:58

[quote="FCB m@niac"]Gaal je najbolji trener kojega je Bayern ikad imao....neće dobit otkaz samo tako...imamo malo nesreće pa što....moralo se i to nama dogoditi jednom...[
E, decko, previse si vickast. Kakav najbolji trener? Nije i blizu. Hicfeld-jedan jedini.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 06 ožu 2011, 00:00

doro napisao:Uglavnom neću da nikog čujem koji su podržavali debila gaala i upravu...od 1 dana sam bio protiv njega kao i debilne uprave koja jedina ne vidi probleme u obrani te malom i glupom kadru...nama ne visi LP nego čak i EL...iskreno trenutno me zaboli za njih danas me nisu čak ni iznerevirali....nabim ih na kurac dok ne dofuraju normalnog trenera,poslože adekvatan kadar te srede obranu...

Vjeruj mi, na trenutak sam pomislio kako sam ja napisao ovaj tekst koji si ti otkucao. :D Slazem se sa tobom 200 %. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la FCB m@niac » 06 ožu 2011, 00:01

daj bar citiraj kak treba.... :lol:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 06 ožu 2011, 00:02

Miki napisao: Slazem se sa tobom 200 %. ;)

to je matematički nemoguće... :lol:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Miki » 06 ožu 2011, 00:49

FCB m@niac napisao:
Miki napisao: Slazem se sa tobom 200 %. ;)

to je matematički nemoguće... :lol:

Znam, znam, ali se ipak slazem. :D
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 06 ožu 2011, 10:39

kako nije slaze se s njim 200% dusom i tijelom :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 06 ožu 2011, 11:39

Kaj nije dobilo otkaz to smeče duchersko :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 06 ožu 2011, 12:01

sta ti mislis da je otkaz samo tako dati
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 ožu 2011, 13:03

Nije dobro da Gaal sad dobije otkaz volio bi da ostane izaći će Bayern iz krize samo nam malo treba.......Da je nekako spasiti ovu sezzonu i onda na ljeto složiti ekipu da na m se ovo baš nikada više ne ponovi ...........Ja mislim da su to shvatili i Hoenness i Rummenige da zajebancije više nema da je svatko jak
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 06 ožu 2011, 13:08

Ma pustite sad ljeto ljudi :/ Daj da izborimo LP makar :/ A to ovako ne može. Lever bježi 7 boba , stim da imamo jednu tekmu snjima, a Hanover 5. Drugi moramo biti !
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 06 ožu 2011, 14:04

UltrasMentalita napisao:Nije dobro da Gaal sad dobije otkaz volio bi da ostane izaći će Bayern iz krize samo nam malo treba.......Da je nekako spasiti ovu sezzonu i onda na ljeto složiti ekipu da na m se ovo baš nikada više ne ponovi ...........Ja mislim da su to shvatili i Hoenness i Rummenige da zajebancije više nema da je svatko jak

kak vam nije jasno da gaal nemože ništa spasit..on je usro treba nam nova klima i poticaj ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Mellback » 06 ožu 2011, 15:42

nema što momci, na dobro se lako naviknuti, na "šetnju" prvenstvom, kupom, pa do finala LP (kao prošle sezone), a kada se suočimo s kriznim razdobljima poput rezultatskog manjka tada se oziva na ostavke, na loš igrački kadar na smjenu uprave - ukratko na linč.
da neke stvari treba malo bolje posložiti, treba (poput podebljat obranu i stvarno uložit sve napore da se ipak Neuer dovede), no kako u životu, poslu, sportu sve ima svoja krizna razdoblja i razdoblja ubiranja plodova, a rješenje nije uvijek u pogrdama i verbalnom linču.
Bayern je u rezultatskoj krizi, no to je ona pozitivna kriza koja dokazuje da Bundesliga postaje sve jača i konkurentnija, što će u budućnosti donjeti njemačkim momčadima bolje rezultate u europskim natjecanjima.
Mellback

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011