(09/04/2011) 1. FC Nürnberg gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (09/04/2011) 1. FC Nürnberg gegen FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 09 tra 2011, 17:50

Ne znam sta sada da kazem, a da bude pametno. Bajern me svakim danom sve vise razocarava u svakom pogledu. Koliko smo losi govori i to da ni u Bundesligi ne mozemo biti treci. Pa zaboga, ne igramo u Premijer Ligi Engleske, tamo bi vjerovatno bili u zoni ispadanja sa ovakvom igrom. Koliko smo nisko pali govori i to da nam neki tamo jadni Hanover rusi snove o Ligi sampiona. Tuga i jad. Pa gdje oni da idu u kvalifikacije za LS, oooooo, Bozeee. Ne mogu da vjerujem da sam docekao ovakvu situaciju. Ko njih dobije u kvalifikacijama za LS, moze odmah da slavi prolaz u grupnu fazu. Gdje ce oni u Evropu, nisu ni za Evropa ligu. Zato me jos vise boli ova situacija. Nikako ne mozemo da se sastavimo, muka mi je od Bajerna, Gala, Gomeza ( kakvog panja imamo u ekipi, uzas retardirani, covjek nema veze sa zivotom. Jebes ti spica kad mu treba 8 prilika da da gol. Nema ti ni 'N' od NAPADACA. Prodati ga na ljeto, da ga vise ne gledam). Kraft? Zar treba komentarisati. U ovako vaznoj utakmici ovakva greska, na nivou igraca iz seoske lige. Odbrana losa, to je standardno, napad nikakav. Samo jedva cekam kraj ove sezone, vise mi je muka i od prognoza ko ce doci, a ko nece. Ne znam kako vi 'pravite' spisak pojacanja, kad pola tih igraca nece htjeti da igra u Ligi Evrope. Realno je da se tamo plasiramo. Ovakvom igrom i pristupom ne zasluzujemo vise. Sami smo krivi i treba da nam se desava ovo sto se desava. Pogotovo mi je drago zbog Henesa i slicnih, da shvate da se pojacanja ne dovode samo svake prestupne godine, vec da treba svaki ljetni prelazni rok pojacati tim nekim igracem, pogotovo odbrambenim. Ali mi smo tako sugava ekipa da stalno iste greske ponavljamo. Poslovica kaze da se na greskama uci, a mi ne da ucimo, nego radimo samo jos gore i gluplje stvari. Sere mi se i od Bajerna i od njegove glupe igre.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 09 tra 2011, 18:06

To rub salt into the wound, Arjen Robben saw a straight red card for dissent after the final whistle and will now miss at least two matches with suspension.

znaci ocekujemo vise od dvje utakmice kazne :cry:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 09 tra 2011, 18:10

CroCHEF napisao:
To rub salt into the wound, Arjen Robben saw a straight red card for dissent after the final whistle and will now miss at least two matches with suspension.

znaci ocekujemo vise od dvje utakmice kazne :cry:

jako pametno, pokopajmo se do kraja :bravo: smile44
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 09 tra 2011, 18:11

Ma nek ga kazne do kraja sezone, kreten niskozemski! :banned: Uff, jos pet tekmi do kraja, tesko ce to biti, jos kada znas koga imas na kormilu momcadi! :sick:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nele-BHF » 09 tra 2011, 18:11

Miki napisao:Ne znam sta sada da kazem, a da bude pametno. Bajern me svakim danom sve vise razocarava u svakom pogledu. Koliko smo losi govori i to da ni u Bundesligi ne mozemo biti treci. Pa zaboga, ne igramo u Premijer Ligi Engleske, tamo bi vjerovatno bili u zoni ispadanja sa ovakvom igrom. Koliko smo nisko pali govori i to da nam neki tamo jadni Hanover rusi snove o Ligi sampiona. Tuga i jad. Pa gdje oni da idu u kvalifikacije za LS, oooooo, Bozeee. Ne mogu da vjerujem da sam docekao ovakvu situaciju. Ko njih dobije u kvalifikacijama za LS, moze odmah da slavi prolaz u grupnu fazu. Gdje ce oni u Evropu, nisu ni za Evropa ligu. Zato me jos vise boli ova situacija. Nikako ne mozemo da se sastavimo, muka mi je od Bajerna, Gala, Gomeza ( kakvog panja imamo u ekipi, uzas retardirani, covjek nema veze sa zivotom. Jebes ti spica kad mu treba 8 prilika da da gol. Nema ti ni 'N' od NAPADACA. Prodati ga na ljeto, da ga vise ne gledam). Kraft? Zar treba komentarisati. U ovako vaznoj utakmici ovakva greska, na nivou igraca iz seoske lige. Odbrana losa, to je standardno, napad nikakav. Samo jedva cekam kraj ove sezone, vise mi je muka i od prognoza ko ce doci, a ko nece. Ne znam kako vi 'pravite' spisak pojacanja, kad pola tih igraca nece htjeti da igra u Ligi Evrope. Realno je da se tamo plasiramo. Ovakvom igrom i pristupom ne zasluzujemo vise. Sami smo krivi i treba da nam se desava ovo sto se desava. Pogotovo mi je drago zbog Henesa i slicnih, da shvate da se pojacanja ne dovode samo svake prestupne godine, vec da treba svaki ljetni prelazni rok pojacati tim nekim igracem, pogotovo odbrambenim. Ali mi smo tako sugava ekipa da stalno iste greske ponavljamo. Poslovica kaze da se na greskama uci, a mi ne da ucimo, nego radimo samo jos gore i gluplje stvari. Sere mi se i od Bajerna i od njegove glupe igre.

Pa nismo ni mi ništa bolji od Hanovera, eto to si i sam rekao. Zašto onda da mi idemo u LP a oni ne ? ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la normala » 09 tra 2011, 18:54

Koliko je prošla sezona dobra bila, toliko je ova loša. Kraft je napravio grešku koja će nas možda koštati LP. Ovo mu je sigurno prva i zadnja (polu)sezona u dresu Bayerna, a da se ja pitam ovo bi mu bila zadnja utakmica. Mišljenja sam da bi Butt trebao braniti zadnjih 5 kola jer je iskusniji i sigurniji golman od Krafta. Još je 5 kola do kraja. Ima dovoljno bodova u igri. Da mi je neko pred početak sezone pričao da ćemo se sa Hannoverom boriti za mjesto koje vodi u LP, rekao bi mu da je neozbiljan i lud. Robben je napravio glupost nakon utakmice, i ostavio ekipu na cjedilu pred važan meč sa Bayerom. Jedino dobro je što Hannover sad ima dvije utakmice u gostima, protiv HSV-a i Freiburga.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 09 tra 2011, 19:27

Ja sam sretan, najvjerovatnije cu biti u mogucnosti ici na gostovanja :D

nadam se Dinamu u grupi

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 09 tra 2011, 19:28

Bilo bi previše da smo pobijedili 4 za redom tekme :/ Pa ipak smo mi Bayern.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 09 tra 2011, 20:15

FCB_general napisao:
The Scarface napisao:Eto vam kad se Neueru rugate. :roll:

Rugat ću mu se i dalje. :mrgreen: Ipak je tip 4 sezone u 1. ligi, a Kraft 10-ak utakmica. Teško će se njegov rekord od 73 m i 50 m u manje od mj. dana srušiti. :)

Da smo željeli nakon smrti Enkea dovesti Adlera, imali bi ga već prošle sezone na golu pa bi imali vrhunskog vratara i jedinicu Elfa. Ovako banana. :roll: Kraft je prije ili poslije morao napraviti neku bolesnu pogrešku. Ne možeš ti doći u 1. ligu i očekivati da neće griješiti. Neuer je pod Slomkom plivao na sve strane, ali naučio je s vremenom igrati i stabilizirao se daleko više nego u prvim utakmicama. :|

Pokalu Europa lige, DOLAZIMOOOOOOOOO!!!! :mrgreen:

Smiješan si sa ovim komentarima.

Svi u Njemačkoj vide Neuera kao jednog od najboljih svjetskih golmana a ti tu zagovaraš Krafta koji je odigrao dvi dobre utakmice u karijeri. Nije mi jasno kako ne shvaćaš da imamo priliku dovest Neuera koji spada u top 3 igrača na svojoj poziciji, kad se pruži takva prilika mi je jednostavno MORAMO iskoristiti a ne se zajebavat sa nekim talentima.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 09 tra 2011, 20:21

The Scarface napisao:Smiješan si sa ovim komentarima.

Svi u Njemačkoj vide Neuera kao jednog od najboljih svjetskih golmana a ti tu zagovaraš Krafta koji je odigrao dvi dobre utakmice u karijeri. Nije mi jasno kako ne shvaćaš da imamo priliku dovest Neuera koji spada u top 3 igrača na svojoj poziciji, kad se pruži takva prilika mi je jednostavno MORAMO iskoristiti a ne se zajebavat sa nekim talentima.

Kvaka je u tome da ja njega ne simpatiziram nimalo, pa onda ni ne želim u Münchenu. Eto to je moje iskreno, subjektivno mišljenje. Kraftu treba vremena, e sad to što klub misli da ga nema, to je nešto drugo.
A objektivno gledajući... To doveli mi njega ili ne, svejedno mi je jer ja tu iz HR nemam apsolutno nikakvog utjecaja na njegov transfer i sl. Na upravi je zadnja riječ i oni će odlučiti što će i kako će. :|
Može on doći i biti na našem golu i braniti za Bayern, a ja ga i dalje neću simpatizirati i doživljavati. Svatko ima svoje mišljenje i viđenje nečega. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 09 tra 2011, 20:43

FCB_general napisao:

Kvaka je u tome da ja njega ne simpatiziram nimalo, pa onda ni ne želim u Münchenu. Eto to je moje iskreno, subjektivno mišljenje. Kraftu treba vremena, e sad to što klub misli da ga nema, to je nešto drugo.
A objektivno gledajući... To doveli mi njega ili ne, svejedno mi je jer ja tu iz HR nemam apsolutno nikakvog utjecaja na njegov transfer i sl. Na upravi je zadnja riječ i oni će odlučiti što će i kako će. :|
Može on doći i biti na našem golu i braniti za Bayern, a ja ga i dalje neću simpatizirati i doživljavati. Svatko ima svoje mišljenje i viđenje nečega. ;)

Ne simpatiziram ni ja Cristiana pa se opet ne bi bunio da dođe. Nisam ni Robbena volio dok nije došao u Bayern i počeo razarat po kvartu. Vidiš na šta ciljam.

Bit je u tome što je Neuer među najboljim golmanima na svijetu i Bayern je klub koji ima najveće izglede da ga dovede, tako da ne treba puno pametovat i dovest ga. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 09 tra 2011, 22:11

Jao dajte više obznanite Neuerom transfer, pa da zajedno uživamo u narednoj sezoni. :D
Top 3 golmana u svijetu? Možda u Njemačkoj.

Speedy, znaš koga bih ja volio za Bayernovog trenera? Toga sa tvog avatara. ;)
Nemoguća misija, ali eto.

Tekma užas, igrači bez qrca i pratećih vokala. Gomez :sick:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Miki » 09 tra 2011, 22:13

FCB_general napisao:

Kakve veze ima to da li ga simpatises ili ne sa tim da li ce doci ili ne? Ne lupaj gluposti. Lik je brutalan golman, i oni koji kazu da ga ne bi doveli su mnogo GLUPI. Ne mogu da vjerujem da neko moze da kaze da ne zeli Nojera da vidi na golu svog omiljenog kluba. Taj mora da se zeza ili je puk'o. Naravno da zelim Nojera, nebitno je da li ga simpatisem ili ne. Cinjenica je da je vrhunski golman. Kakav crni Kraft. To je golman za Kajzerslautern ili Keln.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lizarazu » 09 tra 2011, 22:23

Čovjek ti fino kaže da malo uporediš Manuelovu debitantsku sezonu i odmah će ti neke stvari biti jasnije. Šta glumite stručnjake i kao vi znate da Kraft nije za Bayerna. Neće niko ni biti ako mu se nakon par loših partija prijeti sa klupom ili raskidom ugovora.
Mi koji baš ne priželjkujemo Neuerov dolazak smo glupi :lol: a vi kao pametni što ćete dobiti gotovog golmana. Jer Bayern nema vremena za čekanje, treba mu provjereni i pouzdani golman, koji uskoro može biti u top 3. :mrgreen:
Potražite i pogledajte sami sve ovosezonske pogreške Neuera pa da vidim hoćete li ostati pri istom stavu. Dodaj tome potrebno iskustvo (koje već ima) i defanzivno nastrojenu ekipu Schalkea (jedna od boljih odbrana BL u zadnji 4-5 sezona, baš od kako Manu brani).
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 09 tra 2011, 22:30

Samstagabend in der Bayern-Zentrale an der Säbener Straße: die Klubchefs Rummenigge, Hoeneß, Nerlinger und Hopfner sitzen bis 21.34 Uhr zusammen. Ungewöhnlich.
Im Umfeld machen sich Gerüchte breit: Trainer van Gaal wackelt!
Nach BamS-Informationen spricht viel dafür, dass die Bayern am Sonntag die Notbremse ziehen und sich von ihrem Trainer trennen! Zu schwach waren die letzten Bayern-Leistungen, zu groß die Furcht vor der Europa League..

zahvalimo se Gaalu na prosloj sezoni
sto nam je donio osmjeh na lice sto se tice LP
ovu sezonu cu mu cak i oprostit ako ju netko spasi

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011