(23/04/2011) Eintracht Frankfurt gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (23/04/2011) Eintracht Frankfurt gegen FC Bayern München

PostPostao/la anton 1983 » 23 tra 2011, 16:54

Speedy napisao:Toliko smo imali nesrece u ovoj tekmi ali isto toliko i srece kad uzmes u obzor ona dva zicera Gekasa! Fakat vise ne znam di se krije problem ove ekipe, brijem da je to sve u njihovim glavama i da je problem pristup ovakim utakmicama, pristup tipa LAKO CEMO! :neee:

Bojim se da je nešto malo dublje...Svake dve godine mi igramo bezkarakterno..navijači imaju neke želje, uprava isto tako pa se možda forsiraju neki igrači koji su na kraju plačenici i na kraju nam je klub postao hrpa plačenika, a ne onih koji će ginut za ekipu. Naši igrači sada nisu klapa i niko me nemre uvjeriti drgačije te se ne zna ko pije ko plača. Jebote Lahm za kapetana, a i Schweiniu sad nebi dao vrpcu kad vidim kak igra :neee:

Inače ovaj X ajmo reč opčenito nije loš, ali mi sad plačamo danak onom kaj je van gaal zasro i očekuje se da mi dobijemo 5 tekmi zaredom pa onda seremo i seremo...Da smo danas zabili prvi, a mogli smo, te da nismo primili prvi gol, danas bi osvojili 3 boda, al danas je taj njihov gol, sa prokletim sucem bio uklet!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 23 tra 2011, 17:03

Ne znam ja sam očekivao mnogo više meni se bljuje kad vidim kakve nama ekipe uzimaju bodove i plus još kad primiš onakav šugav gol onda sigurno da to igrače nekako sjebe mada pristup pojedinaca i nije bio najbolji......Isto nemamo sreće Gomez prošlo kolo 3 gola danas ono nije uspio zabiti mat pozicije ne krivim ga ništa to je manjak koncentracije i kad nemaš jebene sreće.....Moram reći da je ovo danak svega lošeg što je ono smeće Nizozemsko ostavilo iza sebe .....plus je i sudac malo sjebavao tekmu iako se on ne može kriviti za stanje u kojem se mi nalazimo ......Uglavnom još jedna tmurna subota za Bayern u kojeg ja još vjerujem da će izboriti kvalifikacije LP-a jer nikako ne mogu zamisliti Hanowera da igra LP-a :neee: :neee: :neee: ...Može mi još neko napisati s kim Bayern i Hanower igraju do kraja sezone ???
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 23 tra 2011, 17:08

UltrasMentalita napisao:Može mi još neko napisati s kim Bayern i Hanower igraju do kraja sezone ???

Za to ću doslofce otvoriti novu temu da vam objasnim kolko je to sve zajebano u 3 PM i smrdi na to da će hannover u LP. Kaj je najgore ove tekme koje igra Hannover možda i nisu tolko bitne kolko su bitne tekme Wolfsburga!! Da dobro ste ćuli!!! :neee:

Hannover

gladbach doma

Stuttgart gosti

Nurnberg doma
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 tra 2011, 17:13

Isto tako za iskod ove tekme, ne zaboraviti jebat majku Robbenu koji je itekako pridonio ovom rezultatu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la normala » 23 tra 2011, 17:15

UltrasMentalita napisao:Ne znam ja sam očekivao mnogo više meni se bljuje kad vidim kakve nama ekipe uzimaju bodove i plus još kad primiš onakav šugav gol onda sigurno da to igrače nekako sjebe mada pristup pojedinaca i nije bio najbolji......Isto nemamo sreće Gomez prošlo kolo 3 gola danas ono nije uspio zabiti mat pozicije ne krivim ga ništa to je manjak koncentracije i kad nemaš jebene sreće.....Moram reći da je ovo danak svega lošeg što je ono smeće Nizozemsko ostavilo iza sebe .....plus je i sudac malo sjebavao tekmu iako se on ne može kriviti za stanje u kojem se mi nalazimo ......Uglavnom još jedna tmurna subota za Bayern u kojeg ja još vjerujem da će izboriti kvalifikacije LP-a jer nikako ne mogu zamisliti Hanowera da igra LP-a :neee: :neee: :neee: ...Može mi još neko napisati s kim Bayern i Hanower igraju do kraja sezone ???

Hannover sljedeću igra kući protiv Gladbacha, pa ide u Stuttgart i u zadnjem kolu igraju kući protiv Nurnberga. Njihov kiks očekujem u gostima protiv Stuttgarta, a u zadnjem kolu će isto imati tešku utakmicu protiv Nurnberga koji se bori za EL. Bayern igra kući protiv Schalkea, pa ide St.Pauliju i onda im dolazi Stuttgart. Schalke sad igra protiv Man.Utd. 1/2 finale LP i tu će se dosta potrošiti. U ligi nemaju šta tražiti, i mislim da ćemo ih dobiti. St.Pauliju će možda trebati bodovi za baraž, ali njih jednostavno moramo dobiti. Stuttgart bi do zadnjeg kola i teoretski trebao osigurati opstanak, tako da protiv njih neće biti problema. Sutra bi dobro bilo da Wolfsburg dobije Kolna i da se malo zakuha situacija u dnu tabele. Onda bi i Stuttgart igrao maksimalno ozbiljno protiv Hannovera, gdje vidim našu najveću šansu. Moja prognoza je da će Bayern u 33. kolu biti na 3.mjestu i da će u zadnjem kolu protiv Stuttgarta imati sve u svojim rukama.
Zadnja izmjena: normala; 23 tra 2011, 17:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la hrkan » 23 tra 2011, 17:17

Sad definitivno navijam za BM :bravo: Al neki igraci fkt nemaju kvalitete za klub poput Bayerna,kojem je svake godine ambicija doc najmanje u cetvrtfinale lp uz osvojeno domace prvenstvo i finale kupa!Tymo i gomez imaju tehniku ruskih drvosjeca,contento ima pas ko da je ponikao iz ajdukove skole,L Gustavo mi je dobar,al je katastrofalan kao stoper,van Buyten je star/spor,Breno ima sjajne fizicke predispozicije za stopera,al je idiot u glavi.Nemres igrat u jakoj ligi poput Blige s IQ-om 80 :neee: Pranjica bi prvog potjerao,jer je odigrao premalo dobrih utakmica(jedva da ih mogu na prste jedne ruke nabrojat)!Al da se najvise od svih bore domaci Muller i nas olembe... :!: Schweini i Lahm su jebeni,samo kaj im treba odmora..Zasto LvGaal nije njemcima dao 3tjedna odmora,pa nek propuste pripreme/prva kola :smajl006: Cijli zivot sam mislio kako su klinsmann i ivankovic najgori treneri na svijetu,al LvGaal ih je debelo presisao!Mi smo isto naivno mislili kako ce jonker to moc popravit(nakon vizekusena) :roll:
hrkan

PostPostao/la hrkan » 23 tra 2011, 17:18

Sva sreca da je S04 izgubio,jer su bili u igri za 6.mjesto!
hrkan

PostPostao/la normala » 23 tra 2011, 17:27

hrkan napisao:Sva sreca da je S04 izgubio,jer su bili u igri za 6.mjesto!

Da! Oni će sada baciti sve karte na LP i finale Kupa, jer u Bundesligi nemaju više šta tražiti. Sutra trebamo viditi kako će Wolfsburg igrati, a sljedeće sedmice bi dobro bilo da Hoffenheim dobije Stuttgart kući ili da igraju bar neriješeno. Bez obzira na ishode navedenih utakmica, mislim da će Hannover napraviti najmanje još jedan kiks!
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 23 tra 2011, 17:29

Ma suvišno je sad govoriti koga treba potjerati koga ne ....samo da mi osiguramo LP-a .......Pa kako onaj Hanower više ne počne kiksati naprčim im se majke bezveze ekipa ja ne znam kako onako olako dobivaju stvarno mi nije jasno kako ih ne počnu rušiti više ............
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la normala » 23 tra 2011, 18:13

http://www.wahretabelle.de/wahretabelle ... abelle.php

Ovako bi trebala izgledati realna tabela bez sudijskih grešaka. Hannover bi prema ovoj tabeli trebao imati 11 bodova manje, a mi bi se sa Leverkusenom borili za 2. mjesto! :mrgreen:
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 23 tra 2011, 18:59

nemamo opće nikakva opravdanja, igrali smo totalno bezvoljno i jadno da mi se sere.....

Frankfurt nas je mogo potopit u drugom poluvremenu....

Igrači nemaju pravo nosit Bayernov dres....(nek meni pošalju jedan...pa makar od Ottla bio... :lol: )
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nele-BHF » 23 tra 2011, 19:01

Ma ja ću se uništiti ako budem igrali EL, a šanse za to su 80%
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 23 tra 2011, 19:05

ma evo sve to da Hanower izgubi kakve koristi kad mi ne možemo dobiti tekmu smile44 smile44
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 25 tra 2011, 18:32

CroCHEF napisao:-Utakmicu će suditi relativno mlad sudac Dr.Jochen Drees, koji je Bayernu ove godine sudio 1 put (Hannover 3-1 Bayl :neee: rn), Frankfurt je donio više sreće u jedinom susretu gdje im je sudio (Borussia M'gladbach 0-4 Frankfurt).
Moglo bi se reći da nije perfektan sudac (Prosječna ocjena na Kickeru mu je 3.65), malo crvenih daje (2 i jedan nakon 2 žuta kartona u cijeloj sezoni 1.Bundeslige), ali zato puno žutih (54 u 13 utakmica 4.15 po utakmici).

Nisam ni trebo pisat ovo, znao sam da nece dobro proci :(
Nevjerujem debila da 2 metra udaljenosti nije vidio cistu ruku za penač :neee:
Nek se debil vrati radje u medicinu jer mu sudjenje ocigledno ne ide :neee:

Utakmicu nisam gledo, pratio sam na ttx i kad sam vidio 1:0 znao sam da nece dobiti.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 25 tra 2011, 22:24

Dugo vremena me suđenje nije ovako iznerviralo. Da bude paradoksalno, Bayernu je poklonjen penal. :lol:

Ne znam šta se više ima reći za ovu tekmu. Moglo je ovako, onako (rutinski pobijediti ili poštenski izgubiti) a došlo se do boda, koji na kraju može biti veoma značajan.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011