(11/09/2010) Bayern München - Werder Bremen

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (11/09/2010) Bayern München - Werder Bremen

PostPostao/la Speedy » 13 ruj 2010, 07:33

Ma nama ni jedan napadac nije u formi sto dovoljno govori i statistika u prva tri kola. Klose, Olic, Gomez = 0 golova. Mullca tu ne uvrstavam jer je on ipak za mene vise nekakva vrsta ofenzivnog veznog ili poluspica...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2010, 13:35

Začudio me pristup van Gaala ovoj tekmi. Nisam očekivo da ćemo tako rano u prvenstvu već neku tekmu započeti sa 4-4-2, kako je to bio slučaj protiv Werdera. Bumen je kako sam i očekivo igro beton i to je jako dobro odradio. Sad reč da je remi realan, je jako teško iz moje perspektive jer ja od Werdera "prilike" nebi baš nazvao prilikama kada su to bili očajni šutevi izvana. Šanse jedan na jedan tipa Kroos nisu imali ili čak one šanse od Mullera koji se sad baš nije snašao. Vidi se da nam je ekipa jako umorna i nadasve nije u formi. A kako bi i bila kad nas jebu te repke. Već će to sijesti na mjesto. Mi nismo odigrali nešto prefantastično prema naprijed ali smo prilika imali koje smo trebali iskoristiti kako je rekao van Gaal. Ja se sad nadam da su Olić i Klose popušili kredite jer zasad su kriminalno loši i da će u srijedu već Gomez i Kroos startati pa da vidimo kako to funkcionira. Živo me zanima zašto je Gaal vadio Buytena za Michu!!! Buyten je imo takav jedan kiks da bi ga jednostavno zašamaro, nešto tipa protiv Milita. Bili bi jebeno da sada dok se ne vrati Breno u prvih 11 igra Micho a ne Buyten...

Moram komentirat Arnautovića. Dečko je fakat jeben napadač, ovo mi je prva tekma koju sam gledo sa njim u cjelosti i stvarno me oduševio. kršan momak, sa jako dobrom tehnikom i kaj je najbitnije zna zadržat loptu...Ko zna možda se Werder opet skrumpiro sa dovođenjem igrača....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2010, 15:03

anton 1983 napisao:Začudio me pristup van Gaala ovoj tekmi. Nisam očekivo da ćemo tako rano u prvenstvu već neku tekmu započeti sa 4-4-2, kako je to bio slučaj protiv Werdera. Bumen je kako sam i očekivo igro beton i to je jako dobro odradio. Sad reč da je remi realan, je jako teško iz moje perspektive jer ja od Werdera "prilike" nebi baš nazvao prilikama kada su to bili očajni šutevi izvana. Šanse jedan na jedan tipa Kroos nisu imali ili čak one šanse od Mullera koji se sad baš nije snašao. Vidi se da nam je ekipa jako umorna i nadasve nije u formi. A kako bi i bila kad nas jebu te repke. Već će to sijesti na mjesto. Mi nismo odigrali nešto prefantastično prema naprijed ali smo prilika imali koje smo trebali iskoristiti kako je rekao van Gaal. Ja se sad nadam da su Olić i Klose popušili kredite jer zasad su kriminalno loši i da će u srijedu već Gomez i Kroos startati pa da vidimo kako to funkcionira. Živo me zanima zašto je Gaal vadio Buytena za Michu!!! Buyten je imo takav jedan kiks da bi ga jednostavno zašamaro, nešto tipa protiv Milita. Bili bi jebeno da sada dok se ne vrati Breno u prvih 11 igra Micho a ne Buyten...

Moram komentirat Arnautovića. Dečko je fakat jeben napadač, ovo mi je prva tekma koju sam gledo sa njim u cjelosti i stvarno me oduševio. kršan momak, sa jako dobrom tehnikom i kaj je najbitnije zna zadržat loptu...Ko zna možda se Werder opet skrumpiro sa dovođenjem igrača....

Sa svime se slažem što si rekao. :bravo:
Vrijeme je definitivno da Gomez i Kroos upadnu momčad, Micho također da makne Buytena iz postave. Brena jedva čekam da ozdravi i da rasturi sve kompanjone u zadnjem redu te da postane novi general zadnje linije FCB-a. :P

Arnautovića kad si spomenio, također sam ostao impresioniran s njime. On mene strašno podsjeća na Ibrahimovića stasom i igrom. Djeluje mi jako, jako vješt sa loptom u nogama i dosta je brz za svoju visinu. Od njega se stvarno može očekivati da bude, ne Ibrahimović, nego i bolji od njega. Nakon ove utakmice sam shvatio zašto se van Gaal njega bojao i brinuo se. :a045:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2010, 15:12

Murta napisao:Olić se trudi, ali njemu baš ne paše biti usamljeni napadač. Najbolje je igrao s Gomezom u 4-4-2 i kad mu je Muller bio partner u 4-2-2-1-1. Mogli su mu dati loptu u nekoliko prilika gdje se našao u dobroj šansi, ali nisu. Ako je Klose igrao za ocjenu od 0 do 1, onda je ovaj od 1 do 2. smile44

Sve zavisi kakvi će nam rezultati biti. Budu li nas mazili, možemo igrati 4-2-3-1. Ne budemo li, moramo se vratiti na tradicionalnu 4-4-2, bilo sa linijom od 4 vezna, bilo sa rombom.

Općeniti dojam naših napadača i Riberya je da su svi do jednog bili previše sebični i da zbo te činjenice nismo dobili utakmicu.

Živa istina. :bravo: :bravo:

Usporedivši Tonija i Klosea u onoj Hitzfeldovoj sezoni kad su igrali jedan za drugog, s ovima, ovo je strahota. Svi se boje za svoje mjesto u momčadi i žele zabiti gol, a ne vide da zbog toga svi trpe.

Ovdje dolazi do onoga što ja znam nekad naglašavati... Tko je zadužen u nogometu za pogotke, a tko za razvoj igre. Tko ima primarni zadatak zabijati, a sekundarno razigravati i obrnuto.

I za kraj jedina svjetla točka u našem napadačkom dijelu momčadi - Kroos. Šteta za one dvije šanse, ali stvarno je bio jedini napadač/ofenzivni vezni koji zaslužuje prolaznu ocjenu.

Samo neka momak što bolje i bolje igra i bude dosta efikasan. Treba nama jedan novi Scholl. :zivio:

Istovremeno on nam je i najveći problem. Mi bi jednostavno MORALI igrati 4-4-2, ali gdje onda njega smjestiti. Lijevo je Ribery, desno ne može, središnji vezni nije, napadač nije. :?: Ali, dok njega nema trebali bi igrati 4-4-2 jer se u toj formaciji Olić, Gomez i Klose osjećaju najbolje.

Recimo da bi morao naučiti igrati centralnog veznog. Samo kad bi igrali ko u Magathovo doba, to bi otprilike ovako izgledalo:

--------------Olić-----Gomez-------------

------------------Kroos--------------------

Ribery----------------------------Robben

-----------------Bastian-------------------
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 ruj 2010, 17:35

Više ovak:

....Olić.......Gomez....
Ribery...Muller...Robben
..........Gujda...........

s tim da bi rotirao stalno mulca i kroosa a znamo da je robben stakleni tako da bi svi igrali...lahm lijevo a turčin desni bek te buyten rezerva....to bi bila dobitna formacija...takvi smo bili najbolji prošle sezone...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2010, 17:56

doro napisao:Više ovak:

....Olić.......Gomez....
Ribery...Muller...Robben
..........Gujda...........

s tim da bi rotirao stalno mulca i kroosa a znamo da je robben stakleni tako da bi svi igrali...lahm lijevo a turčin desni bek te buyten rezerva....to bi bila dobitna formacija...takvi smo bili najbolji prošle sezone...

Pa i to ne bi bilo loše... Dosta ofenzivno izgleda. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2010, 17:58

:hehe:

doro je navek imo ideje..Pa to je debilno nemoguće. Tak igraš kat fataš rezultat jer gubiš tekmu a ne kad oćeš osvijiti LP ili bundesligu! :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2010, 19:11

anton 1983 napisao::hehe:

doro je navek imo ideje..Pa to je debilno nemoguće. Tak igraš kat fataš rezultat jer gubiš tekmu a ne kad oćeš osvijiti LP ili bundesligu! :haha:

Naravno... :lol: Igraš sa 5 ofenzivnih, a 5 otraga. To je taktika ajme... 4-1-3-2 je Magath isto u CL 04/05. protiv Arsenala stavio, pa smo ih zgazili u Münchenu sa 3:1. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2010, 19:21

Nama je možda ovakva postava najbolja na kraju:

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 13 ruj 2010, 21:42

FCB_general napisao:Nama je možda ovakva postava najbolja na kraju:

al sta s kroos-om necemo valjda taj talent unistit
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 14 ruj 2010, 15:10

CroCHEF napisao:al sta s kroos-om necemo valjda taj talent unistit

A ne znam šta s njime. To je bio navodno i problem Vaarta u Bayernu. Uli Hoeneß je rekao neka se odluči je li on napadač ili veznjak jer sustav igre ne planiraju zbog jednog čovjeka mijenjati(prije 3-4 god. kad je izjavio). On može jedino Bommela zamijeniti, a mi onda možemo da igramo bez klasične 6 i destruktivca. Velikog izbora nema. Ne paše nam igra s jednim napadačem. Valjda su zato na 0 pogodaka 3 naša napadača. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 14 ruj 2010, 16:59

-------------------dzeko-----------------------
ribery----afellay----kroos----robben
----------------swinja----------------------

e dole onda sho se mene tice more u bujten igrati mater mu jebem.....
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 14 ruj 2010, 20:53

ovak bi ja igro sad:

.....OLIĆ........MULLER...

RIBERY.............ROBBEN
......KROOS...GUJDA......
LAHM..............TURČIN
.....TRUBA....MICHO...
..........BUTT...........
doro