(16/10/2010) FC Bayern München - Hannover 96

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (16/10/2010) FC Bayern München - Hannover 96

PostPostao/la CroCHEF » 16 lis 2010, 16:26

hahaha kak sad trener od mainza ne slavi vec se dere na suca i pokazuje sat
gotovo sokirani su ocekuje se pad

partija kakvu nismo mogli zamisljat s ovim lineupom :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 16 lis 2010, 16:29

cruz napisao:timoščuk za štopera!!! kakav heitinga kakav buyten! čovjek je odigro maestralnu partiju, kuži igru konta pasove protivnika i nije dao pogrešan pas!!!

To treba našem 'savršenom' treneru objasniti nekako... Držao dva vrhunska na klupi od početka sezone, a danas mu očitala lekciju u 90 min. i pokazali kakvi su oni majstori zapravo. 8-)
Tymo i Gomez bi u svakoj momčadi imali zagarantiranih prvih 11, samo kod nas imaju manje od 3 sata vremena odigrano u ovom prvenstvu. :smajl006:
Altintop meni blago rečeno, katastrofa... Ni sjena onoga što on ima u sebi i što je radio prije 3 godine kad je došao u München. Müller odličan i borben kao i uvijek, Kroos dosta skroman. Braaf se jako trudio dok je igrao, Pranjić nekako slab, Lahm naprijed i dalje fali, ali šta je tu je...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 16 lis 2010, 16:39

jeste vidjeli reakciju publike kad su culi da mainz gubi (nest u rangu kad je werder dobio schalke prosle godine)

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 16 lis 2010, 16:43

GOMEZ :bravo:

Ali samo da velim, ovo još nije sjano zar ne ? :D Hoćemo fina pojačanja, Gomeza i prvih 11, i hoćemo tu KANTU u LP :) :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 16 lis 2010, 16:46

nele-BHF napisao:Ali samo da velim, ovo još nije sjano zar ne ? :D Hoćemo fina pojačanja, Gomeza i prvih 11, i hoćemo tu KANTU u LP :) :bravo:

Mi samo trebamo igru i golove, Tymu na stoperu, a Gomeza u vrhu napada te zdrave igrače. O ostalome mi uopće nemamo šta razmišljati... Ni o titulama ni ništa. Danas smo konačno u prvenstvu uspjeli zabiti 3 gola nekome. :P
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 16 lis 2010, 16:50

nele-BHF napisao:GOMEZ :bravo:

Ali samo da velim, ovo još nije sjano zar ne ? :D Hoćemo fina pojačanja, Gomeza i prvih 11, i hoćemo tu KANTU u LP :) :bravo:

Znaju i vrapci na grani da moramo nabavit kvalitetnijeg beka,lagano o mlađem golmanu razmišljat kao i o nekoj alternativi za Robbery al danas kao što se već spomenulo tu najveći dobitak Tymo(stvarno panjevi buyten na klupu a micho na prodaju i još netrebamo ni kn potrošit za stopera) al danas je ova ekipa izgledala jako dobro....gujda borben kada je ušao,ottl solidna zamjena,Mulac kao i uvjek posvuda jedino razočarao mali Kroos nikako da proigra i iskoristi šansu neigranja Robbery-ja..međutim on je meni za gujdinu poziciju ;)

Za danas bravo Gomez,Tymo i Bayern...gaal kreten si možda me opovrgne i prestane bit al samo možda :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 16 lis 2010, 16:55

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:Ali samo da velim, ovo još nije sjano zar ne ? :D Hoćemo fina pojačanja, Gomeza i prvih 11, i hoćemo tu KANTU u LP :) :bravo:

Mi samo trebamo igru i golove, Tymu na stoperu, a Gomeza u vrhu napada te zdrave igrače. O ostalome mi uopće nemamo šta razmišljati... Ni o titulama ni ništa. Danas smo konačno u prvenstvu uspjeli zabiti 3 gola nekome. :P

Ne samo to već se Mario pobrinuo da nemamo negativnu gol razliku...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 lis 2010, 17:00

doro napisao:
FCB_general napisao:

Ne samo to već se Mario pobrinuo da nemamo negativnu gol razliku...

Napredujemo, polagano ali sigurno. A Mario bi trebao doći do izražaja od sada svako kolo tako što će biti u prvoj postavi, jer ipak... on je naš najbolji klupski strijelac ove sezone. :mrgreen: :mig:

Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 lis 2010, 17:07

doro napisao:buyten na klupu a micho na prodaju i još netrebamo ni kn potrošit za stopera

malo je rano za takve zaključke, ali valja znati da imamo dobrog štopera u zamjeni, zato sam i napisao
cruz napisao:timoščuk za štopera

ne dajmo da nas euforija zbog jedne pobjede vodi... ;)

bit će još težih utakmica, i većina prvotimaca je idalje na rehabilitaciji...

ja kao veliki kritičar Gomeza, naravno da sam danas "došao na svoje" :mig: ali neka! svaka čast na nastupu i nek nastavi tako!

Osim golova pokazao je i snalažljivost i lukavost... to je jedino kod njega falilo! davno smo govorili da on ustvari ima i snagu i brzinu, pa i završnicu ali đaba mu sve to bez malo "ciganluka"... :)
________________________________________________________________________________________

PITANJE ZA SVE VAS:

Hoće li Gomez idalje biti u 1. sastavu kad se vrate Olić i Klose (a i Robbery......... :idea: )???
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 lis 2010, 17:12

cruz napisao:
PITANJE ZA SVE VAS:

Hoće li Gomez idalje biti u 1. sastavu kad se vrate Olić i Klose (a i Robbery......... :idea: )???

Olić i Klose su prošlo svršeno vrijeme u prvoj postavi. Mi sa Riberyjem, Robbenom, Gomezom i Müllerom ćemo samo tako rasturat prema naprijed. Ova dva se ne mogu snaći kada je daleko drugačiji kadar igrao za razliku od ovog di je Gomez igrao. Ova gore tablica što sam stavio sve govori ko bi trebao igrati ubuduće. :P

Spomenio si i euforiju... Daleko smo mi još od bilo čega, a kamoli nekakvog veselja. Tek kad dobijemo 5-6 u nizu i zabijemo tu nekih 15 golova, onda euforija stupa na scenu. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 16 lis 2010, 17:34

a iduca Hamburg u gostima :smajl007: i pobjedom smo kod njih ;) s isto bodova

inace moja vizija je tymo ko Štoper

kroos-svinja
robben-ribery
gomez :smajl007:
i da ja sutra na kavi citam sportske :a045: opusteno ko ovaj smajl

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Kaiser Franz » 16 lis 2010, 17:47

Bod u Hamburgu će biti velik ko kuća. 8-)
Kaiser Franz
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la nele-BHF » 16 lis 2010, 17:52

Pogledajte da smo igrali sa drugom postavom, i plus to što pojedini igrači nisu igrali uopšte na svojim pozicijama. I pogledajte da smo sa lakoćom dobili i nismo dozvolili protivniku da uputi šut na gol. I pobjedili smo sa 3-0. A kad su nam tu bili i Bujten, Bommel, Svinja, Ribery, Klose nismo mogli učiniti ništa ekipama kao što su Hanover , pa i gori. Eto zašto sam se nervirao onda. Ono nije bio Bayern. Ovo već liči na nešto ;) Do kraja ne želim da izgubimo ijednu tekmu :P a mi to možemo. A na zimu hoćemo pojačanja !!! :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 16 lis 2010, 18:41

Louis van Gaal: „In der ersten Halbzeit haben wir noch nicht so gut gespielt. Die erste Chance führte dann direkt zum Tor. Das ist immer wichtig. Im zweiten Durchgang nach der Einwechselung von Bastian Schweinsteiger kamen wir dann besser ins Spiel. Mario Gomez hat schon in der Nationalmannschaft getroffen und jetzt hat er drei Tore erzielt. Das ist für einen Stürmer sehr wichtig, denn dann kommt auch das Selbstvertrauen zurück. Ich denke, wir werden in den nächsten Wochen einen sehr guten Mario Gomez sehen."

Nadamo se da oćemo, ali s klupe sve pada u vodu. :a045:

Mario Gomez: „Wenn man 90 Minuten spielt, hat man immer mehr Möglichkeiten und Chancen sich auszuzeichnen. Ich bin froh, dass es heute gut geklappt hat. Ich wusste immer was ich kann. Wenn ich fit und gesund bin, werde ich meine Tore machen und versuchen der Mannschaft zu helfen. Es hat heute sehr gut funktioniert, aber ich habe auch drei schöne Vorlagen bekommen.“
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 lis 2010, 19:07

Danas je sve sjelo ko po planu. Scenarij je bio kao da sam ga ja sam režiro. Startali su igrači kojem sam htio, nije se previše drkalo po pozicijama, rezerve su pokazale da još uvijek žele igrati za Bayern, Gomez je dao gol(ove), kako se od njega i očekuje i neke stvari su sada izašle na vidjelo. Sada je pitanje da li ćemo na svemu tome kapitulirati. Moram odmah reč da nisam gledao cijelu tekmu već highlitse od sat vremena na Eurosport 2. Bio sam uvjeren da je naša tekma live kad ono...

Gomez je danas pokazo da on može. Kada on zna da se na njega ozbiljno računa, da neće biti mjenjan ako koju krivu loptu doda ili ne zabije gol, mam to izgleda drugačije. Sada je samo na van Gaalu da mu i dalje da svoje povjerenje, a Gomez će itekako to znati vratiti...No jedna lasta ne čini proljeće i trebat će vremena da se on vrati u svoju pravu formu i da poćne razarati po kvartu. Ja se samo bojim da se mi slučajno već nismo sa nekim dogovorili, jer mi nije bio baš presretan kad je zabio te golove, a opet ispo je car jer se nije kurčio kako bi to napravio neko drugi na njegovoj poziciji.

Znam da svi hvale Tyma ali zaboravljaju Badstubera koji je danas odigrao izvanrednu tekmu. Osto sam zadivkljen njime kako je tražio duel i iz njih izlazio kao pobjednik, inače se on uvijek nekako drži suzdržan i ćeka svog igrača, danas je to bilo drugačije.

Kao što sam i reko jedna lasta ne čini proljeće i nisam baš ziher da je Tymo idealno rješenje za poziciju štopera, ipak je on prespor iako je danas jako dobro odigrao...Čim nije dao niti jednu krivu loptu, mam je bolji i od Buytena i Miche :D

Danas sam opet uočio jednu stvar. Kada Muller igra na lijevom krilu najbolje igra. Ta pozicija mu nekako ove sezone leži i svaki puta kada igra tamo izluđuje naše protivnike. Toliko mi se sviđa na toj poziciji da bi njega forsirao tamo a Riberya prebacio na desno krilo, naravno dok Robben nebude spreman...

Uglavnom danas smo pobjedili kao ekipa i zabili smo kad smo trebali zabiti, čim se pipa otvori nama ide...A i hannover je djelovao malo mutavo jer su budale mislile da mogu pobjediti na Allianz Areni. Jedna poruka za njih, na Allianz Areni dobivaš samo ako se skrumpaš ili ako ti se sve potrefi, na Allianz Arenu ne dolaziš po pobjedu!

8-)

AUF GEHTS BAYERN!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011