gotovo sokirani su ocekuje se pad
partija kakvu nismo mogli zamisljat s ovim lineupom

cruz napisao:timoščuk za štopera!!! kakav heitinga kakav buyten! čovjek je odigro maestralnu partiju, kuži igru konta pasove protivnika i nije dao pogrešan pas!!!

nele-BHF napisao:Ali samo da velim, ovo još nije sjano zar ne ?Hoćemo fina pojačanja, Gomeza i prvih 11, i hoćemo tu KANTU u LP
![]()

nele-BHF napisao:GOMEZ![]()
Ali samo da velim, ovo još nije sjano zar ne ?Hoćemo fina pojačanja, Gomeza i prvih 11, i hoćemo tu KANTU u LP
![]()

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:Ali samo da velim, ovo još nije sjano zar ne ?Hoćemo fina pojačanja, Gomeza i prvih 11, i hoćemo tu KANTU u LP
![]()
Mi samo trebamo igru i golove, Tymu na stoperu, a Gomeza u vrhu napada te zdrave igrače. O ostalome mi uopće nemamo šta razmišljati... Ni o titulama ni ništa. Danas smo konačno u prvenstvu uspjeli zabiti 3 gola nekome.

doro napisao:FCB_general napisao:nele-BHF napisao:Ali samo da velim, ovo još nije sjano zar ne ?Hoćemo fina pojačanja, Gomeza i prvih 11, i hoćemo tu KANTU u LP
![]()
Mi samo trebamo igru i golove, Tymu na stoperu, a Gomeza u vrhu napada te zdrave igrače. O ostalome mi uopće nemamo šta razmišljati... Ni o titulama ni ništa. Danas smo konačno u prvenstvu uspjeli zabiti 3 gola nekome.
Ne samo to već se Mario pobrinuo da nemamo negativnu gol razliku...

doro napisao:buyten na klupu a micho na prodaju i još netrebamo ni kn potrošit za stopera
cruz napisao:timoščuk za štopera

cruz napisao:
PITANJE ZA SVE VAS:
Hoće li Gomez idalje biti u 1. sastavu kad se vrate Olić i Klose (a i Robbery.........)???

i pobjedom smo kod njih
opusteno ko ovaj smajl

Louis van Gaal: „In der ersten Halbzeit haben wir noch nicht so gut gespielt. Die erste Chance führte dann direkt zum Tor. Das ist immer wichtig. Im zweiten Durchgang nach der Einwechselung von Bastian Schweinsteiger kamen wir dann besser ins Spiel. Mario Gomez hat schon in der Nationalmannschaft getroffen und jetzt hat er drei Tore erzielt. Das ist für einen Stürmer sehr wichtig, denn dann kommt auch das Selbstvertrauen zurück. Ich denke, wir werden in den nächsten Wochen einen sehr guten Mario Gomez sehen."

Mario Gomez: „Wenn man 90 Minuten spielt, hat man immer mehr Möglichkeiten und Chancen sich auszuzeichnen. Ich bin froh, dass es heute gut geklappt hat. Ich wusste immer was ich kann. Wenn ich fit und gesund bin, werde ich meine Tore machen und versuchen der Mannschaft zu helfen. Es hat heute sehr gut funktioniert, aber ich habe auch drei schöne Vorlagen bekommen.“

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost