(03/11/2010) CFR Cluj - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (03/11/2010) CFR Cluj - FC Bayern München

PostPostao/la cruz » 04 stu 2010, 01:55

anton 1983 napisao: nedižite Schweinija u nebesa jer Modrić je bolji igrač od njega!

Svaka čast švajniju, ali Luka je otac :bravo:
________________________________________________________________________________________

po ko zna koji put se pokazala ona naša teorija istinitom :)

kad se netko želi nadigravati s Bayernom dobije po p****

noviji primjeri su hannover i evo sada cluj :lol:

protiv Bayerna ti je bunkerica, svejedno kako se zoveš puša ti je zagarantirana

jedino uz bunker i kontru, i samo tada, možeš dobiti Bayern... to su pokazali i mainz i dortmund i k'lautern... a i inter..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2010, 07:28

Ne bi van Gaal bio van Gaal, kad nebi sebi uzeo zasluge za Gomezovo razaranje po kvartu. Veli on da je sada igru malo prilagodio Gomezu tako da mu bude lakše igrati! :lol: Tak je isto za Demichelisa reko pršolu tekmu, nije Micho zalužan za tu dobru predstavu, nego ja koji sam ga stavio da igra! 8-) I onda se ljudi pitaju zašto je mourinho po prirodi cigan! :mrgreen:

Kaj se tiće Mullera, reko je da je fizički fit, ali "psihički" ne i zato mu je dao odmor. Možda se isto desi i protiv Gladbacha...

"Mario war wirklich fantastisch. Er war immer anspielbereit, ist sehr viel gelaufen und hat genau das getan, was ich von ihm wollte.

Und jetzt macht er auch die Tore."
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 04 stu 2010, 11:09

anton 1983 napisao:Ne bi van Gaal bio van Gaal, kad nebi sebi uzeo zasluge za Gomezovo razaranje po kvartu. Veli on da je sada igru malo prilagodio Gomezu tako da mu bude lakše igrati! :lol: Tak je isto za Demichelisa reko pršolu tekmu, nije Micho zalužan za tu dobru predstavu, nego ja koji sam ga stavio da igra! 8-) I onda se ljudi pitaju zašto je mourinho po prirodi cigan! :mrgreen:

Koji kurac je čekao jednu sezonu i početak sezone da bi to napravio. :roll:
Mislim da laže samo tako. A i ako ikome se igra prilagođava, onda je to onima kojima je zadatak i posao da zabijaju golove. Malo je to u današnjem nogometu iskrivljeno, pa misle da svi mogu rješavati utakmicu. Mogu, ali mislim da tek iza napadača dolaze... Inače Gerd Müller, Di Stefano, Puskas ne bi zabijali po 50 golova u sezoni. :|
Kakogod bilo, drago mi je da Gomez može liči konačno na onog što je bio u Stuttgartu, a na tome pored svih ovih ozljeda je najveća nužda prilagođavati igru prema njemu.
Inače i Mourinho je trener koji voli ne dobit nijedan gol, a pobjedit taman i s 1 golom bez igre. Sada u Realu mora misliti na igru, dok van Gaal koji je mislio na igru, sada misli na rezultat. :lol: I to sve se promijenilo za nekih 5-6 mjeseci. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 04 stu 2010, 11:56

Svi su dorbo odigrali nakon dugo vremena i možemo biti super zadovoljni. No, ono najbitnije s ove utakmice je da je Gomez dobio samopouzdanje. Prije 3 tjedna ono što je bilo njegov prvi gol bi završilo pod oblacima.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 04 stu 2010, 13:09

gomez gomez gomez kako ga sad švabe veličaju... aj dobro, u formi je, zabija, svaka čast!

ALI

Pogledajte samo kakve članke donose tz, bild, kicker, sport1, itd

Bog Bogova taj Gomez, zabio Cluju tri gola

kad neko zabije lyonu tri gola i dovede ekipu u finale LP piše se onoliko kolko se "mora" napisati, kolko je dovoljno...
tom se igraču nije prilagođavala igra ekipe kolko ja znam ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2010, 13:12

cruz napisao:gomez gomez gomez kako ga sad švabe veličaju... aj dobro, u formi je, zabija, svaka čast!

ALI

kad neko zabije lyonu tri gola i dovede ekipu u finale LP piše se onoliko kolko se "mora" napisati, kolko je dovoljno...

kaj ti sa ovim želiš reč? Pazi po tankom ledu hodaš ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 04 stu 2010, 13:13

cruz napisao:gomez gomez gomez kako ga sad švabe veličaju... aj dobro, u formi je, zabija, svaka čast!

ALI

slazem se ;)
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la JOŠKO » 04 stu 2010, 13:16

Pogledao sam jučer kratak sažetak(samo golove) na tv-u.Ne znam kako je izgledala utakmica ali sam pročitao da je trener mogao računati na samo 15 igrača.Unatoč ozljedama,rezultati u CL su izvrsni.
100 % učinak.Bitno je da Bayern nastavlja sa pobjedama.Digli su se u prvenstvu i u CL.To je bitno a ne medijski prostor koji se posvećuje pojedinim igračima.Gomes je sada glavna vijest(zasluženo) jer je dugo bio u krizi i svi smo sumnjali u njega jer je plaćen 30 milja.
Hvala Bogu da ga je krenulo. :naprijed:
JOŠKO

PostPostao/la nele-BHF » 04 stu 2010, 13:32

anton 1983 napisao:
kaj sad Ottl ti je odjedanput dobar? :hehe:

jel shvataš zakaj ti ja govorim da nemaš pojma o nogometu'

Haha, opet ti po svom xD Kako tako bukvalno sve shvataš. Nemoj biti glup Antone. Vidiš da sam od radosti se malo poćeo i zezati, pa tako sam i Ottla uzeo u usta. Znači obična šala. Budeš li mi još jednom rekao da nemam pojma od nogometu, odlazim sa foruma ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2010, 13:38

nele-BHF napisao:
Haha, opet ti po svom xD Kako tako bukvalno sve shvataš. Nemoj biti glup Antone. Vidiš da sam od radosti se malo poćeo i zezati, pa tako sam i Ottla uzeo u usta. Znači obična šala. Budeš li mi još jednom rekao da nemam pojma od nogometu, odlazim sa foruma ;)

:lol:

E totottootototootto, uff što volim provocirati! 8-)

nego reci ti meni kako Bayern sada sa istim TRULIM kadrom i istim TRULIM igračima more razarati po kvartu? kako reci mi, a ti si non stop po tome srao i govorio da nemože?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 04 stu 2010, 13:42

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:

E totottootototootto, uff što volim provocirati! 8-)

nego reci ti meni kako Bayern sada sa istim TRULIM kadrom i istim TRULIM igračima more razarati po kvartu? kako reci mi, a ti si non stop po tome srao i govorio da nemože?

Pa nema debilnog Bommela i Klosea, pa i Bujtena nije bilo neko vrijeme i eto ti rezultata :D Tymo je tu sada. A i ovi ostali su malo počeli igrati ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2010, 13:46

nele-BHF napisao:Pa nema debilnog Bommela i Klosea, pa i Bujtena nije bilo neko vrijeme i eto ti rezultata :D Tymo je tu sada. A i ovi ostali su malo počeli igrati ;)

He he, znači reci sam sebi ovak - posro sam se sam sebi u usta jer Bayern ima igrače da dobije tekmu, posjeduje kvalitetu, bio sam glup bla, bla bla... ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 04 stu 2010, 13:47

mislim da ste zaboravili, ali sad je gaal vlasnik novog rekorda bayerna.
prvi put u povijesti bayerna imaju 4 pobjede iz 4 utakmice
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 04 stu 2010, 13:49

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:Pa nema debilnog Bommela i Klosea, pa i Bujtena nije bilo neko vrijeme i eto ti rezultata :D Tymo je tu sada. A i ovi ostali su malo počeli igrati ;)

He he, znači reci sam sebi ovak - posro sam se sam sebi u usta jer Bayern ima igrače da dobije tekmu, posjeduje kvalitetu, bio sam glup bla, bla bla... ;)

Ne, nego, trebalo je davno jebati bommelu kloseu i bujtenu mater, i ostalim igracima po malo, pa ima onda fino reći da imaju kvalitetu da dobiju majnc, klautern dortmund, i da imaju igrače i kvalitetu da budu iznad 15 mjesta u BL ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 04 stu 2010, 13:49

anton 1983 napisao:

ALI

kaj ti sa ovim želiš reč? Pazi po tankom ledu hodaš ;)

1.) totalno mi je drago što Gomez ubija trenutno! da se razumimo, ništa protiv Gomeza, ali zato protiv medija!
2.) švapska subjektivnost prema njemačkim igračima mi je odavno :sick: da je Olić njemac lani bi mu podigli spomen
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011