FCB m@niac napisao:To se meni čini ili je Ribery stvarno izgubio na brzini koju je nekoć imao!'? Mora na tome poradit, jer gubi previše lopti pokušavajući pretrčat nekoga....
Naravnoo, nemožemo sad odma očekivat da leti terenom, i da rastura i dribla.....al mislim da će Robben ipak bit bliže svojoj najboljoj formi kad se vrati, nego sad Franc..

UltrasMentalita napisao:Nama stoper sada ne treba imamo Batstubera i Brena a kao alternativa tu je Tymo a Buyten tek kao 4 opcija s tim da će Demichelis na zimu napustiti klub ........potreban nam je lijevi bek na zimu a na ljeto dovesti zamjenu za robberya što se tiče golmana ja bi dao priliku Kraftu
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
nele-BHF napisao:UltrasMentalita napisao:Nama stoper sada ne treba imamo Batstubera i Brena a kao alternativa tu je Tymo a Buyten tek kao 4 opcija s tim da će Demichelis na zimu napustiti klub ........potreban nam je lijevi bek na zimu a na ljeto dovesti zamjenu za robberya što se tiče golmana ja bi dao priliku Kraftu
Ma da, ne treba nama stoper, super je ovo
anton 1983 napisao:nemojte više ovdje pisati o tome dal treba dovesti štopera. već sam ja pokrenuo raspravu u drugoj temi
UltrasMentalita napisao:]
Ograničen si ko balkon malac
anton 1983 napisao:Eto opet ista stvar. Raznesemo "smeće " od ekipe zvano Eintracht i opet je sve ok![]()
@FCB Generel.
Ja kod svojeg za Tymu stojim i inabijam mu na nos njegove greške koje se njemu nesmiju događati. Ti ga u jednom postu hvališ da bi ga sekundu kasnije kudio..E ne ide to tako. to što je on zabio 2 gola je super no ja od njega neočekujem golove nego da ruši protivnik kad treba i da zbog njega ne primamo krucijalne golove ko protiv Gladbacha i Rome...Dobar je on igrač sigurno ali takve stvari ja neopraštam jer to mu je zadaća![]()

anton 1983 napisao:Ja kod svojeg za Tymu stojim i inabijam mu na nos njegove greške koje se njemu nesmiju događati. Ti ga u jednom postu hvališ da bi ga sekundu kasnije kudio..E ne ide to tako. to što je on zabio 2 gola je super no ja od njega neočekujem golove nego da ruši protivnik kad treba i da zbog njega ne primamo krucijalne golove ko protiv Gladbacha i Rome...Dobar je on igrač sigurno ali takve stvari ja neopraštam jer to mu je zadaća![]()
Ja bi reko da smo došli do pobjede lakše nego kaj sam oćekivao. Gomez gazi i gazi, sad čak vrijedi i 40 miljaA kaj se tiće Buytena, nadam se da on nikada više neće igrati za Bayern ako ćemo imati 2 druga štopera na raspolaganju. Više od toga niti nemogu željeti...Samo pitanje je dal ćemo mi ovu seriju moći nastaviti jer kad Bvb tako melje to sigurno ima utjecaja na naše igrače - na zimu po štopera i beka

cruz napisao:Nismo do sad gledali štoperski tandem Breno-Badstuber a ja već mislim da su dobri![]()
Bayern si ne smije naravno dozvoliti da se uzda u tako mlad štoperski tandem, to stoji, ali mislim da im se treba dati prilika i da će sazrit... pogledajte dortmundov štoperski tandem... hummels - subotić, imaju skupa godina ko van buytena dobro igraju, a time i ekipa dobro igra...
za LP nam ove godine neće biti dovoljno Breno-Badstuber, ali u nadolazećim sezonama već možda hoće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost