14. Kolo - 27.11.10 FC Bayern München : Eintracht Frankfurt

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 14. Kolo - 27.11.10 FC Bayern München : Eintracht Frankf

PostPostao/la Hare_bvb » 28 stu 2010, 12:47

Riby se i nije baš mogao naigrati pored Ochsa, koji je po meni jedan od boljih desnih bekova u ligi (mada često igra i u vezi). :bravo: Dao bih za njeg grdnu lovu da dođe u Dortmund. :mrgreen: Riby još nije ušao u punu spremu, ali evidentno je da je igra Bayerna mnogo brža kad je on tu. ;)
Nur der BVB!!!!
Hare_bvb
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la UltrasMentalita » 28 stu 2010, 13:55

FCB m@niac napisao:To se meni čini ili je Ribery stvarno izgubio na brzini koju je nekoć imao!'? Mora na tome poradit, jer gubi previše lopti pokušavajući pretrčat nekoga....
Naravnoo, nemožemo sad odma očekivat da leti terenom, i da rastura i dribla.....al mislim da će Robben ipak bit bliže svojoj najboljoj formi kad se vrati, nego sad Franc.. :?

Da da dosta je izgubio i ja sam primjetio ali nadamo se da će ju vratiti što prije
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 29 stu 2010, 11:17

Evo ja standardno zadnji komentiram :)

Nisam gledao utakmicu, tako da mogu samo po sažetku komentirati. Dojmljiv rezultat, dojmljiv Tymoschyuk, dojmljiv van buyten i naravno dojmljiv nesretni Oka Nikolov... :roll:

Važna je pobjeda.. :navijac:

bit ćemo prvaci šta se brinete hahaha
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 14:27

Eto opet ista stvar. Raznesemo "smeće " od ekipe zvano Eintracht i opet je sve ok :neee:

@FCB Generel.

Ja kod svojeg za Tymu stojim i inabijam mu na nos njegove greške koje se njemu nesmiju događati. Ti ga u jednom postu hvališ da bi ga sekundu kasnije kudio..E ne ide to tako. to što je on zabio 2 gola je super no ja od njega neočekujem golove nego da ruši protivnik kad treba i da zbog njega ne primamo krucijalne golove ko protiv Gladbacha i Rome...Dobar je on igrač sigurno ali takve stvari ja neopraštam jer to mu je zadaća ;)

Ja bi reko da smo došli do pobjede lakše nego kaj sam oćekivao. Gomez gazi i gazi, sad čak vrijedi i 40 milja :mrgreen: A kaj se tiće Buytena, nadam se da on nikada više neće igrati za Bayern ako ćemo imati 2 druga štopera na raspolaganju. Više od toga niti nemogu željeti...Samo pitanje je dal ćemo mi ovu seriju moći nastaviti jer kad Bvb tako melje to sigurno ima utjecaja na naše igrače - na zimu po štopera i beka 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 stu 2010, 14:49

Nama stoper sada ne treba imamo Batstubera i Brena a kao alternativa tu je Tymo a Buyten tek kao 4 opcija s tim da će Demichelis na zimu napustiti klub ........potreban nam je lijevi bek na zimu a na ljeto dovesti zamjenu za robberya što se tiče golmana ja bi dao priliku Kraftu
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 14:51

Bolje ovak rečeno, bek nam je pod muss, a ja nebi imao ništa protiv štopera. Kad tymo igra Štopera za mene je to teško krpanje i to se nebi trebalo raditi. Kladiti se samo na Brenu i Badstubera, e ja bi reko da to klub poput Bayerna nebi trebao raditi. ako nedovedemo nikoga ja ću biti revoltiran. Ako dovedemo samo beka supera, ako me razvesele sa štoperom, bacam drkicu :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 29 stu 2010, 14:51

UltrasMentalita napisao:Nama stoper sada ne treba imamo Batstubera i Brena a kao alternativa tu je Tymo a Buyten tek kao 4 opcija s tim da će Demichelis na zimu napustiti klub ........potreban nam je lijevi bek na zimu a na ljeto dovesti zamjenu za robberya što se tiče golmana ja bi dao priliku Kraftu

Ma da, ne treba nama stoper, super je ovo :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 29 stu 2010, 15:22

recimo, na fifi 11 je Tymo najbolji stoper od svih...sad neznam dal je to glupi EA namjerno ili slučajno napravio... :?
:lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 stu 2010, 15:58

nele-BHF napisao:
UltrasMentalita napisao:Nama stoper sada ne treba imamo Batstubera i Brena a kao alternativa tu je Tymo a Buyten tek kao 4 opcija s tim da će Demichelis na zimu napustiti klub ........potreban nam je lijevi bek na zimu a na ljeto dovesti zamjenu za robberya što se tiče golmana ja bi dao priliku Kraftu

Ma da, ne treba nama stoper, super je ovo :lol:

Ograničen si ko balkon malac
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 15:59

nemojte više ovdje pisati o tome dal treba dovesti štopera. već sam ja pokrenuo raspravu u drugoj temi ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 29 stu 2010, 16:23

anton 1983 napisao:nemojte više ovdje pisati o tome dal treba dovesti štopera. već sam ja pokrenuo raspravu u drugoj temi ;)

Samo još ovo
UltrasMentalita napisao:]
Ograničen si ko balkon malac

Možda sam ograničen, ali ti si onda totalni tutum ako misliš da mi možemo nešto napraviti sa stoperskim parom Truba-Breno, i da im zamjena bude Bujten.

Pa to je sine moj nočna mora. Odbrana kakvu će svaki protivnik poželiti da imamo :? :roll:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 29 stu 2010, 17:57

anton 1983 napisao:Eto opet ista stvar. Raznesemo "smeće " od ekipe zvano Eintracht i opet je sve ok :neee:

@FCB Generel.

Ja kod svojeg za Tymu stojim i inabijam mu na nos njegove greške koje se njemu nesmiju događati. Ti ga u jednom postu hvališ da bi ga sekundu kasnije kudio..E ne ide to tako. to što je on zabio 2 gola je super no ja od njega neočekujem golove nego da ruši protivnik kad treba i da zbog njega ne primamo krucijalne golove ko protiv Gladbacha i Rome...Dobar je on igrač sigurno ali takve stvari ja neopraštam jer to mu je zadaća ;)

Tymo bar kod mene jos uvijek ima kredita. To je sigurno tocno sto ti kazes ali uzmimo u obzir da on nekih godinu dana nije odigro skoro ni minute i cak nije bio ni u kakvim Gaalovim planovima to sto je dosad napravio za ekipu je po meni jako puno tako da mu jos uvijek oprastam nekakve pogreske koje se moramo priznati njemu kao zadnjem veznom nisu smijele dogoditi. Naravno da poraz od Rome jos uvijek boli ali uzimajuci situaciju Tyme, njegovu borbenost, zelju za igrom, u zadnje vrijeme i zabijanjem golova i zelju za dokazivanjem, po meni je normalno da nastane neka greska kojoj se najmanje nadas i jos k tome ne uigranost sa nasom trulom obranom o kojoj ne treba puno trositi rijeci.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 29 stu 2010, 18:23

anton 1983 napisao:Ja kod svojeg za Tymu stojim i inabijam mu na nos njegove greške koje se njemu nesmiju događati. Ti ga u jednom postu hvališ da bi ga sekundu kasnije kudio..E ne ide to tako. to što je on zabio 2 gola je super no ja od njega neočekujem golove nego da ruši protivnik kad treba i da zbog njega ne primamo krucijalne golove ko protiv Gladbacha i Rome...Dobar je on igrač sigurno ali takve stvari ja neopraštam jer to mu je zadaća ;)

Znam na šta si točno ciljao i nisam mislio na ovo Roma i Gladbach... Ja njega nigdje nisam prozivao i kritizirao, pa ni tada... Nego samo hvalio cijelo vrijeme. :mrgreen: ;)
Da radi i on greške, radi... Svatko ih radi, samo nadam se da ih neće više, važnost toga si istaknio.
Samo sam te spomenio da je ipak učinkovitiji prema naprijed, a da Gaalova teorija da je Bommel korisniji naprijed pa zato igra ispred Tyme na 6-ici, čisti promašaj! Statistika i igre govore. ;)

Ja bi reko da smo došli do pobjede lakše nego kaj sam oćekivao. Gomez gazi i gazi, sad čak vrijedi i 40 milja :mrgreen: A kaj se tiće Buytena, nadam se da on nikada više neće igrati za Bayern ako ćemo imati 2 druga štopera na raspolaganju. Više od toga niti nemogu željeti...Samo pitanje je dal ćemo mi ovu seriju moći nastaviti jer kad Bvb tako melje to sigurno ima utjecaja na naše igrače - na zimu po štopera i beka 8-)

:bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 30 stu 2010, 13:06

Nismo do sad gledali štoperski tandem Breno-Badstuber a ja već mislim da su dobri :mrgreen:

Bayern si ne smije naravno dozvoliti da se uzda u tako mlad štoperski tandem, to stoji, ali mislim da im se treba dati prilika i da će sazrit... pogledajte dortmundov štoperski tandem... hummels - subotić, imaju skupa godina ko van buyten :lol: a dobro igraju, a time i ekipa dobro igra...

za LP nam ove godine neće biti dovoljno Breno-Badstuber, ali u nadolazećim sezonama već možda hoće :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 30 stu 2010, 13:14

cruz napisao:Nismo do sad gledali štoperski tandem Breno-Badstuber a ja već mislim da su dobri :mrgreen:

Bayern si ne smije naravno dozvoliti da se uzda u tako mlad štoperski tandem, to stoji, ali mislim da im se treba dati prilika i da će sazrit... pogledajte dortmundov štoperski tandem... hummels - subotić, imaju skupa godina ko van buyten :lol: a dobro igraju, a time i ekipa dobro igra...

za LP nam ove godine neće biti dovoljno Breno-Badstuber, ali u nadolazećim sezonama već možda hoće :roll:

:bravo:
Iskustvo i rutina se stječu nikako drugo, nego utakmicama! 8-) A tu bi Nerlinger trebao govoriti i hrabriti da 'svatko griješi i da je to sastavni dio života', za njih 2 mladića, a ne staro željezo Buytena koji bi i u ovim godinama morao biti poput Cannavara. A nije mi ni do koljena... :roll: :no:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011