(04/12/2010) Schalke 04 vs. FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (04/12/2010) Schalke 04 vs. FC Bayern München

PostPostao/la anton 1983 » 05 pro 2010, 14:46

Još jedna frustrirajuća tekma je iza nas. Više niti neznam koliko ih je bilo u ovoj sezoni. Ne znam po koji puta mi denemo svog protivnika na klocne i on sa prvim ozbiljnijim udarcem na gol zabije gol. Za popizditi! Nije lopta htjela u gol, Breno se posklizne u krucijanlom trenutku i sve ostalo je mirogorični Ghnoj...Ovo me previše podsjeća na sezonu sa Klinsmanom di su nas peh i nemoguće stvari pratile cijelu sezonu...Kome srat i na koga biti žiFčan, ja ne znam. Sada se zna da nam je drugo ili treće mjesto cilj i gotovo, što se prije sa tim pomirimo to bolje. I valjda ćemo u drugom djelu sezone imati standardni štoperski par, a ne da svaku tekmu mijenjamo obranu...Ovo je bila najbolja reklama za Neuera i mislim da se više nema kaj ćekati. Bayern sebi mora dovesti budućeg najboljeg golmana svijeta, druge nam nema!

PS. Vas živcira malo ova zamjena pozicije Kroosa i Schweinija?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 pro 2010, 14:48

Haris napisao:Al' na koji ludi način je naš vrli Kapetan nakon onakvog poteza uspio ne dobiti čak ni žuti karton, e to je za nepovjerovat! :lol:

E to je ono o ćem sam ja pričo! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 pro 2010, 14:50

nele-BHF napisao:
nele-BHF napisao:Puno će ovdje golova biti drama. Il' ćemo mi proći ko Lyon, ili oni kao protiv Klauterna :lol:

Ipak smo mi prošli kao Lyon, iako su oni trebali kao protiv Klauterna :lol: Jebiga, ko nam je kriv kad od 10 stoposto šansi nismo zabili gola ;)

Sredinu(remi) nismo mogli imati. To je ipak previše za očekivati. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 pro 2010, 14:59

anton 1983 napisao:Još jedna frustrirajuća tekma je iza nas. Više niti neznam koliko ih je bilo u ovoj sezoni. Ne znam po koji puta mi denemo svog protivnika na klocne i on sa prvim ozbiljnijim udarcem na gol zabije gol. Za popizditi! Nije lopta htjela u gol, Breno se posklizne u krucijanlom trenutku i sve ostalo je mirogorični Ghnoj...Ovo me previše podsjeća na sezonu sa Klinsmanom di su nas peh i nemoguće stvari pratile cijelu sezonu...Kome srat i na koga biti žiFčan, ja ne znam. Sada se zna da nam je drugo ili treće mjesto cilj i gotovo, što se prije sa tim pomirimo to bolje. I valjda ćemo u drugom djelu sezone imati standardni štoperski par, a ne da svaku tekmu mijenjamo obranu...Ovo je bila najbolja reklama za Neuera i mislim da se više nema kaj ćekati. Bayern sebi mora dovesti budućeg najboljeg golmana svijeta, druge nam nema!

Sa šarenilom na stoperima jednostavno ne možemo očekivati naslove. Tu nam je najveća rupa od početka sezone. Šta i kako dalje, ja ne znam... Možda da igramo drugi dio sezone opet 4-4-2 sa Müllerom i Gomezom naprijed pa da vidimo ima li od takvog sustava igre kruha kao što ga je bilo prošle godine, tko će ga više znati...
Ova zamjena pozicija je tipično Gaalovo preseravanje. Schweini mora igrati povučenije ko prošle godine a ne ga gurati na 10-tku. :neee: Stalno si stvaramo totalno nepotrebne probleme i izmišljamo da nam onda nešta fali, ne štima i sl. Pa ne možeš svaku utakmicu mijenjati 2 igrača na 2 različite pozicije i uloge, to niti jedan ozbiljan trener ne radi. Gaal umjesto da ima sastav u zadnjih 12 utakmica di tko igra, on stalno nešta prebacuje i izmišlja. Tu se uopće ne zna tko gdje igra osim Butta, Lahma i Gomeza. Mi samo jebena 3 igrača imamo na stalnim pozicijama, ovi ostali kroz cijelu sezonu se seljakaju,prije je bilo nužno zbog ozljeda, ali sada kad je skoro 90% kadra zdravo, onda bez ikakvog razloga... Mislim ako mi nemamo jasnu postavu u 12 mjesecu, nećemo je imati ni u ožujku. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 05 pro 2010, 15:08

anton 1983 napisao:
Haris napisao:Al' na koji ludi način je naš vrli Kapetan nakon onakvog poteza uspio ne dobiti čak ni žuti karton, e to je za nepovjerovat! :lol:

Ma šta ono je najveće smeće od igrača
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 05 pro 2010, 15:09

UltrasMentalita napisao:
anton 1983 napisao:

Ma šta ono je najveće smeće od igrača

Naravno da je ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 05 pro 2010, 15:51

Tebi nije jeli ???
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 05 pro 2010, 15:57

npr. ja mislim da je on bio protiv Rome da mi nebi izgubili
jer kak je los igrac, tako je odlican kapetan.
jedini koji ima muda zderat se na nekog da se smiri i sve... nest tipa Kahn

a i zna skrsit jebeno da ne dobiju ni faul :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 05 pro 2010, 16:23

Pa ljudi jeste li vi normalni kužite li vi zašto se nogomet igra i koja je njegova svrha .....On tako sabotira našu igru to je za ne povjerovati on nema ni jednog kvaliteta što bi trebalo krasiti jednog centralnog igrača .....trkački je sposoban za 1. lige Mianmara ....kažete dobar je kapetan on da je dobar kapetan on bi ginuo na terenu svaku utakmicu... prvo moraš ti biti uredu u ekipi davati sve od sebe da bi mogao nekome nešto prigovoriti i vikati na nekoga jedino tako možeš biti uzor ostalim igračima ....Niko Kovač , Effe, Kahn, Puyol,Casillas,Gattuso to su pravi kapetani .......Bayernu u sredini pod hitno treba pokretljiviji igrač koji će brzo povezati redove , gurnuti loptu u prostor koji zna odigrati pass a neka ništarija kao Bommel
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la GrleREB » 05 pro 2010, 19:17

anton 1983 napisao:

Na svijetu postoji samo jedan igrač koji je ovakve stvari radio bolje nego Bommel, a to je naš vatreni lakat Aljoša 'Lakatuš' Asanović. On bi za razliku od Bommela za ovakav start priskrbio žuti karton suparničkom igraču :mrgreen: .
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 06 pro 2010, 01:46

Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 06 pro 2010, 10:10

anton 1983 napisao:Ovo je bila najbolja reklama za Neuera i mislim da se više nema kaj ćekati. Bayern sebi mora dovesti budućeg najboljeg golmana svijeta, druge nam nema!

o Neueru se pisalo prije utakmice da mu je ovo kao "utakmica odluke"... mnogi su se smijali tome, al ja vam kažem ovo je bila samo potvrda Bayernovim čelnicima! iako su se već prošlog ljeta odlučili dovesti ga. Čujem od ljudi iz Münchena da će ipak biti teže neg što se očekivalo glede Neuera... :| Magath je ipak prepreka - dosta velika! do sad se govorilo "dolazi Neuer na ljeto 2011. u Bayern 100%", ali sada se već nije tolko sigurno! međutim, Šalke je prošlo ljeto trošio pa će nadolazeće morati štogod zaraditi.. a na Neueru će moći zaraditi €18mil. MINIMUM (dakle sve do 25mil. eura, ovisno kakva bude potražnja...)

Što se tiče zamjene pozicije švajnija i kroosa :x pa kako može čovjek i pomisliti da švajnija postavi negdje drugo ako već nema potrebe !?!? svak ko išta zna o nogometu zna da švajni mora stalno biti "u igri", da mora bit aktivan i u obrani i napadu i organizaciji i realizaciji i u kontaktu s loptom, tada se vidi šta je i ko je zapravo Bastian Schweinsteiger!

uz njega će svaki defanzivni vezni igrati bolje i imati će manje opterećenja! to je jednostavna logika!

a da, i još jedna važna stvar: Schweini ima muda za tu poziciju! to je daleko najvažnija pozicija u nogometu! Kroos i Ottl (pa i Pranja) su pičkice u odnosu na njega! ti kao centralni vezni moraš biti odlučan, karakteran i jako pametan, sklon da ponekad i rizikuješ i znati kad smiješ rizikovat ali i kad moraš vratit štoperu.

Kroos ima odličan šut, pas, tehniku i pregled! njegova je desetka ili eto krilna pozicija, nikako centralna (vezna) pozicija! :nono:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 06 pro 2010, 11:08

ma magath ce dobiti pedalu, :bravo:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 06 pro 2010, 11:41

UltrasMentalita napisao:Pa ljudi jeste li vi normalni kužite li vi zašto se nogomet igra i koja je njegova svrha .....On tako sabotira našu igru to je za ne povjerovati on nema ni jednog kvaliteta što bi trebalo krasiti jednog centralnog igrača .....trkački je sposoban za 1. lige Mianmara ....kažete dobar je kapetan on da je dobar kapetan on bi ginuo na terenu svaku utakmicu... prvo moraš ti biti uredu u ekipi davati sve od sebe da bi mogao nekome nešto prigovoriti i vikati na nekoga jedino tako možeš biti uzor ostalim igračima ....Niko Kovač , Effe, Kahn, Puyol,Casillas,Gattuso to su pravi kapetani .......Bayernu u sredini pod hitno treba pokretljiviji igrač koji će brzo povezati redove , gurnuti loptu u prostor koji zna odigrati pass a neka ništarija kao Bommel

kad sam rekao da je smeće, onda sam mislio da je gnjida od čovjeka. To ja već jako dugo vremena govorim, par godina unazad. No ti njegovi startovi nama znaju spasiti jako puno toga. U pravu, si njemu bi ovo trebala biti zadnja sezona u Bayernu. Star je, koći ovakvu vrstu igre i to je to. Al opet ja ću njemu zahvaliti na svemu što je dao za Bayern. jebiga svakom igraču dođe kraj, ali ne treba ga pamtiti samo po onom najgorem ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 06 pro 2010, 12:16

Ma svaka čast Bommelu, kak on uspije SATRT igrača i to još šeiseovoga, a da ne dobi ni žuti! To je već umjetnost! :smajl007:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011