Haris napisao:Al' na koji ludi način je naš vrli Kapetan nakon onakvog poteza uspio ne dobiti čak ni žuti karton, e to je za nepovjerovat!
nele-BHF napisao:nele-BHF napisao:Puno će ovdje golova biti drama. Il' ćemo mi proći ko Lyon, ili oni kao protiv Klauterna![]()
Ipak smo mi prošli kao Lyon, iako su oni trebali kao protiv KlauternaJebiga, ko nam je kriv kad od 10 stoposto šansi nismo zabili gola

anton 1983 napisao:Još jedna frustrirajuća tekma je iza nas. Više niti neznam koliko ih je bilo u ovoj sezoni. Ne znam po koji puta mi denemo svog protivnika na klocne i on sa prvim ozbiljnijim udarcem na gol zabije gol. Za popizditi! Nije lopta htjela u gol, Breno se posklizne u krucijanlom trenutku i sve ostalo je mirogorični Ghnoj...Ovo me previše podsjeća na sezonu sa Klinsmanom di su nas peh i nemoguće stvari pratile cijelu sezonu...Kome srat i na koga biti žiFčan, ja ne znam. Sada se zna da nam je drugo ili treće mjesto cilj i gotovo, što se prije sa tim pomirimo to bolje. I valjda ćemo u drugom djelu sezone imati standardni štoperski par, a ne da svaku tekmu mijenjamo obranu...Ovo je bila najbolja reklama za Neuera i mislim da se više nema kaj ćekati. Bayern sebi mora dovesti budućeg najboljeg golmana svijeta, druge nam nema!
PS. Vas živcira malo ova zamjena pozicije Kroosa i Schweinija?
Stalno si stvaramo totalno nepotrebne probleme i izmišljamo da nam onda nešta fali, ne štima i sl. Pa ne možeš svaku utakmicu mijenjati 2 igrača na 2 različite pozicije i uloge, to niti jedan ozbiljan trener ne radi. Gaal umjesto da ima sastav u zadnjih 12 utakmica di tko igra, on stalno nešta prebacuje i izmišlja. Tu se uopće ne zna tko gdje igra osim Butta, Lahma i Gomeza. Mi samo jebena 3 igrača imamo na stalnim pozicijama, ovi ostali kroz cijelu sezonu se seljakaju,prije je bilo nužno zbog ozljeda, ali sada kad je skoro 90% kadra zdravo, onda bez ikakvog razloga... Mislim ako mi nemamo jasnu postavu u 12 mjesecu, nećemo je imati ni u ožujku. 
anton 1983 napisao:Haris napisao:Al' na koji ludi način je naš vrli Kapetan nakon onakvog poteza uspio ne dobiti čak ni žuti karton, e to je za nepovjerovat!
E to je ono o ćem sam ja pričo!
UltrasMentalita napisao:anton 1983 napisao:Haris napisao:Al' na koji ludi način je naš vrli Kapetan nakon onakvog poteza uspio ne dobiti čak ni žuti karton, e to je za nepovjerovat!
Ma šta ono je najveće smeće od igrača

anton 1983 napisao:Haris napisao:Al' na koji ludi način je naš vrli Kapetan nakon onakvog poteza uspio ne dobiti čak ni žuti karton, e to je za nepovjerovat!

anton 1983 napisao:Ovo je bila najbolja reklama za Neuera i mislim da se više nema kaj ćekati. Bayern sebi mora dovesti budućeg najboljeg golmana svijeta, druge nam nema!
PS. Vas živcira malo ova zamjena pozicije Kroosa i Schweinija?

UltrasMentalita napisao:Pa ljudi jeste li vi normalni kužite li vi zašto se nogomet igra i koja je njegova svrha .....On tako sabotira našu igru to je za ne povjerovati on nema ni jednog kvaliteta što bi trebalo krasiti jednog centralnog igrača .....trkački je sposoban za 1. lige Mianmara ....kažete dobar je kapetan on da je dobar kapetan on bi ginuo na terenu svaku utakmicu... prvo moraš ti biti uredu u ekipi davati sve od sebe da bi mogao nekome nešto prigovoriti i vikati na nekoga jedino tako možeš biti uzor ostalim igračima ....Niko Kovač , Effe, Kahn, Puyol,Casillas,Gattuso to su pravi kapetani .......Bayernu u sredini pod hitno treba pokretljiviji igrač koji će brzo povezati redove , gurnuti loptu u prostor koji zna odigrati pass a neka ništarija kao Bommel

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost