26.02.'11. 18:30h FC Bayern Vs. BvB Dortmund

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 26.02.'11. 18:30h FC Bayern Vs. BvB Dortmund

PostPostao/la CroCHEF » 27 vel 2011, 16:57

LuctL napisao:Ja ponovno kažem. Sve odluke sudaca su bile odlične! Zaledje JEST bilo, ruka za penal nije bila. Nemojte ni riječi više o sucima!

Je za penal je bila gledo sam danas na puru, zato sto a: ruka nije bila u prirodnoj poziciji, b: nije cuvo glavu c: bio je u 16m
A zaledje je bilo (iako 40% sudaca cak nebi to sudila).
Najbolje je sutra pogledati onu emisiju o Bundesligi oko 21h na sport1 kad pokazuju situacije iz vise kutova.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 27 vel 2011, 17:05

LuctL napisao:Ja ponovno kažem. Sve odluke sudaca su bile odlične! Zaledje JEST bilo, ruka za penal nije bila. Nemojte ni riječi više o sucima!

kao što rekoh u ovoj utakmici mi se oko toga uopće neda zamarati, jer kad vidim golove kakve smo primili, zbljuvo bi se najrađe!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 27 vel 2011, 17:20

LuctL napisao:@Murta

Evo, čovjek je sve odlično rekao i slažem se sa svime.

Pranjić-Gustvao, ja to razumijem, jer su tako počeli i protiv Intera i kad su skontali da je bolje da se zamjenje, zamjenili se, trener je očito mislio da je bolje ovako i ja to poštujem.
Treneru se ne može ništa prigovoriti, jer je praktički istrčala ista momčak kao kod Intera. Povukao je logične zamjene, dakle ni tu mu ne nema što prigovoriti.
A, o ovome šti si napisao da se Svinja skroz povlačila do stopera pa i iza njih, ja vjerujem da je LvG rekao Svinji da to radi, jer ako si skontao, čim bi naš bilo koji veznjak primio loptu, Borusijin igrač je bio kraj njega, a drugi takodjer blizu da zatvori preostali dio prostora tako da se odsječe 90% pasova. Recimo nešto kao Germany vs. Argentina, kada se Messi vraćao po loptu. I, iskljucivo zbog toga se Svinja duboku vraćao da može odigrat kvalitetan pas prema naprijed. (Ovo je dakako moje mišljenje)

Ono što sam napisao da treba kažnjavat igrače ja i dalje stojim kod toga. Neke novčano, neke neigranjem.
Pravi primjer Truba. Ja stvarno mislim da je on napokon izgubio mjestu u početnih 11.

E, i još jedna stvar koja mi se nije svidjela, a mislim da ima velikog utjecaja sa porazom. To je svježina igrača.
Igrali smo veoma tešku i fizički zahtjevnui tekmu vs. Intera, a i nakon Intera nam je jeben raspored. Zato mislim da su neki drugi igrači trebali startat.

Sam si rekao da jednostavno nismo imali snage, a podržavaš to što je LG igrao beka, a Pranjić u vezi. Pa Gustavo u veznom redu bi nam donio bar 15% više energije u momčad koju Pranjić jednostavno ne može dati jer je mali i slab. Protiv Intera su se zamijenili, sada nisu. Više od 50 minuta(ne u komadu) Pranjić je bio središnji vezni. Onda je Gustavo izašao.
Ne znam kakav je vaš dojam, ali ja mislim da je van Gaal izgubio ovu utakmicu jer je mislio da će biti isto kao i protiv Intera. Kao da se nije uopće pripremao i tu je njegova velika krivica.

Što se tiće Schweinija: kad je vidio da Bayernovi vezni igrači ne mogu fizički parirati Dortmundovim onda je trebao izvaditi Mullera ili čak Pranjića i ubaciti Kroosa kao središnjeg veznog pored Gustava i Schweinija. Ako ne možeš nadigrati protivnikovu veznu liniju onda ju možeš prekobrojati(outnumber). To je valjda prva stvar koju trener mora znati.

Mellback napisao:kao ni smjenu LvG.

Ako tu misliš na mene, onda si u krivu, ja ne zazivam smjenu van Gaala u ovome trenutku. Nadao sam se da će ljudi shvatiti samo iz one "nažalost" na početku dijela o smjeni, ali sada ću jasno reći. Ja sam trenutno protiv smjene van Gaala i bit ću protiv nje do kraja ove sezone(osim u nekom slučaju da idući tjedan izgubimo od Schalkea i Hannovera te time ugrozimo ulazak u LP i trofej u Kupu). Nakon završetka sezone mi moramo vidjeti što, kako i zašto se radilo ove sezone te odlučiti je li LvG pravi izbor za nas. Iako je IMO on podosta kriv za ovaj poraz, ja sam protiv smjene.
Smjenu sam istaknuo kao mogući rezultat jer sam duboko uvjeren da će biti nekakvih sankcija za nekoga. Kakvih? Pojma nemam.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 27 vel 2011, 19:09

Iskuliraj :roll: Ko te pita šta :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 27 vel 2011, 19:25

Istina podcjenili su Borussiju samo su izašli na teren i to je to...gaal ako ne prođe Inter,Schalke i pobjedi Hanover ide pa pa to je sad jasno al se naravno nedaje u javnost....sad imamo 5 jebeni tekmi a 4 od tih se mora dobit(1 je remi dovoljan inker :mrgreen: )...kao što rekoh još prije nekoliko kola jebeno se mi budemo namučili za 2 il 3 mjesto...

Ovu tekmu gaal je sjebo po običaju..Gustavo je trebao igrat u vezi,Pranja bek a Breno stoper umjesto sve lošijeg Badstubera koji treba malo hlađenje na klupi te odmarat Robbery-ja da igraju zadnjih 20m..ništa od toga nije napravio i poduvao kao zadnji papak...također me zabrinjava Gujda jer kiksa ko blesav u zadnje 2 tekme :smajl006:

Borussiji čestitke na osvajanje BL :smajl007:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 27 vel 2011, 19:48

nele-BHF napisao:

Nele ne seri, ovo je forum i svatko ima pravo reć što misli. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 27 vel 2011, 19:51

doro napisao:Ovu tekmu gaal je sjebo po običaju..Gustavo je trebao igrat u vezi,Pranja bek a Breno stoper umjesto sve lošijeg Badstubera koji treba malo hlađenje na klupi te odmarat Robbery-ja da igraju zadnjih 20m..ništa od toga nije napravio i poduvao kao zadnji papak...također me zabrinjava Gujda jer kiksa ko blesav u zadnje 2 tekme :smajl006:

Borussiji čestitke na osvajanje BL :smajl007:

da, mislim da svi vjerujemo da smo mi utakmicu izgubili na sredini terena i to bas na veznom dijelu Pranjic - Schweini.
Pranjic je bio nevidljiv citavu utakmicu dok je Bastian radio gluposti bas na mjestu gdje se to nikako ne smije dogoditi.
Badstuber svaku tekmu sve losiji i vjerujem da ce ga Breno zamjeniti.

Jos jedna stvar koja je suluda je ta da LVG nije ostavio Pranjica na beku koji najbolje od svih suraduje sa Riberyem, a Gustava koji je protiv jednog Intera presijeko sa Bastianom tisuce lopti na vezu...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 27 vel 2011, 20:12

The Scarface napisao:
nele-BHF napisao:

Nele ne seri, ovo je forum i svatko ima pravo reć što misli. ;)

Jeste, al 10 puta reći kako su sudijske odluke bile ispravne i to ono sarkasticno je takođe sranje :) Tako da... ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 27 vel 2011, 20:13

I kao drugo, ako je forum da svi kažemo šta želimo i mislimo, ko je onda on da kaže "nijedne više o sudijama" :lol:

Odjebite :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 27 vel 2011, 21:02

A isto tako prije tebe je bilo članova prema čijem mišljenju nije bio offside i da se komotno mogo svirati penal :)

A mislio sam na ovaj post kad sam rekao sarkastičan :)

Ja ponovno kažem. Sve odluke sudaca su bile odlične! Zaledje JEST bilo, ruka za penal nije bila. Nemojte ni riječi više o sucima!

Ko ti je kriv što ti je drago jer smo izgubili :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 27 vel 2011, 21:42

Zaleđe je bilo, sad prigovarat sucu što ga je sudio iako mnogi ne bi je glupo.

Na ZDF-u su rekli da je ono igranje rukom bilo izvan šesnaesterca, meni se čini unutar.

Nemojte zaboravit ono Lahmovo potezanje u našem šesnaestercu. :mig:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 27 vel 2011, 22:39

ko ga yebe, izbubili i sta sad? svima nam je krivo, najvise iz razloga sto smo se ponadali da cemo uhvatiti pobjedonosni niz, koji ce nam sezonu spasiti koliko-toliko.
lani smo takodjer u ovo vrijeme imali strahovit spielplan, pa je sve izaslo na dobro. pobjedom protiv dortmunda ne bi dobili puno, gledajuci da ih mozemo stici, kao lani lever i schalke. ko zna, mozda je ovo "iznenadno" slijetanje i dobro, da se ekipa zamisli, da ono u milanu ne vrijedi pisljivog centa ako se ne dokrajce doma.

schalke se mora "uzeti", sto je jos gore, mogu zamisliti kakva bi bruka bila da ispadnemo od ovakvih rudara.
h96 je gnoj, koji cemo iscjediti ki limun. hebo ih slomka, pa dokle cemo tu krs-ekipu gledati u vrhu. smile44

ljut sam na holgera i bastiana, pogotovo na ovog prvog. buducnost sa njim? nikakva! ne mozes ti od govana pitu napraviti, ama bas nikako. ponovo se hummels spominje, pohvale stizu sa svih strana, danas je ostao u schwabingu.....
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Axe » 27 vel 2011, 23:05

Poslije jebanja nema kajanja! :nono:

Mnogo ima razloga naseg poraza, koji bi se mogli navoditi dva sata i opet ne bi mogli sve nabrojati, ali...
Alibi za poraz ne treba traziti i ne treba se izvlaciti na neke stvari koje su mogle biti a nisu.
Poraz smo dozivjeli i podnosimo ga casno i posteno. Pobjednik je dobio svoje cestitke s kojim su se digli u zvijezde, ali imaju razloga, ipak je 20 godina veliki period.

Nasa najveca mana ja ta odbrana, a ova prica se povlaci cijelu sezonu i ovakav pristup igri nas Bavarce nije iznenadio, jer mi znamo da ne raspolazemo dokazanim imenima u zadnjoj liniji, vec momcima koji to trebaju tek da postanu.
Lahm je jedini od njih koji igra na nivou i koji pruza parije dostojne jednom dokazanom profesionalcu.

Ono sto je nas sve iznenadilo je ta nesigurnost prilikom drzanja lopte u nasim nogama i predavanju drugim igracima, sto niti u jednom trenutku nije bio slucaj u utakmici u Milanu. :no:
Sad se postavlja pitanje, da li je umor, slaba motivacija ili potcjenjivanje protivnika bilo uzrok ovako losoj igri?
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 27 vel 2011, 23:17

Gomez je bio u zaleđu...malo bolje pogledajte....

No Antun vam oće reći da mu se neda ni razmišljat o tome, jer smo tak slabo igrali... smile44
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 28 vel 2011, 13:07

Nabijem ih na kurac digli mi živce za ročkas...btw sad saznal da na datum mog ročkasa osnovan FC BAYERN :bravo: :navijac:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011