(09/04/2011) 1. FC Nürnberg gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (09/04/2011) 1. FC Nürnberg gegen FC Bayern München

PostPostao/la FCB m@niac » 09 tra 2011, 22:32

ja moram priznat, jako slabo pratim bayern u zadnje vrjeme.....nemam preveč vremena, a i nema direktnog prjenosa na euro2......no...
Mislim da svakak nebi Krafta trebalo otpisivat nakon ovakvog kiksa.....on je išel dodati Lahmu loptu, onak fino ko neki ffrajer, pa je odma dobil po pički......takva sranja se događaju, jbg....krivac je za izgubljena 2 boda, al da sad odma trebamo pljuvat po njemu i zazivati nojera malo je bedasto.....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 09 tra 2011, 22:33

CroCHEF napisao:
Samstagabend in der Bayern-Zentrale an der Säbener Straße: die Klubchefs Rummenigge, Hoeneß, Nerlinger und Hopfner sitzen bis 21.34 Uhr zusammen. Ungewöhnlich.
Im Umfeld machen sich Gerüchte breit: Trainer van Gaal wackelt!
Nach BamS-Informationen spricht viel dafür, dass die Bayern am Sonntag die Notbremse ziehen und sich von ihrem Trainer trennen! Zu schwach waren die letzten Bayern-Leistungen, zu groß die Furcht vor der Europa League..

zahvalimo se Gaalu na prosloj sezoni
sto nam je donio osmjeh na lice sto se tice LP
ovu sezonu cu mu cak i oprostit ako ju netko spasi

neznam dal sam skužio....kaj gaal ide proć? sad odma ili? -- nadam se da da..... :?

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 09 tra 2011, 22:50

valjda sutra
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 09 tra 2011, 23:01

kraft bu sad slušal:...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q_sZC7Cl_ao[/youtube]

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 09 tra 2011, 23:27

Miki napisao:Kakve veze ima to da li ga simpatises ili ne sa tim da li ce doci ili ne? Ne lupaj gluposti. Lik je brutalan golman, i oni koji kazu da ga ne bi doveli su mnogo GLUPI. Ne mogu da vjerujem da neko moze da kaze da ne zeli Nojera da vidi na golu svog omiljenog kluba. Taj mora da se zeza ili je puk'o. Naravno da zelim Nojera, nebitno je da li ga simpatisem ili ne. Cinjenica je da je vrhunski golman. Kakav crni Kraft. To je golman za Kajzerslautern ili Keln.

Ima veze! Ja njega ne želim u klubu i točka! Imaš ti šta sad protiv?! I ti lupaš gluposti pa ja tebi ne govorim da lupaš nego poštujem tvoje mišljenje samim time da se suzdržavam ikakvih komentara, replika itd. Daj se TI uozbilji, čovječe. Lik je brutalan golman... E meni je komedijaš koji dobiva svakakve cirkus golove za razliku od Adlera, Llorisa i co. A da ne pričam o veličinama poput Kahna i Maiera, legendi kluba. Eto to je moje viđenje toga. I šta ćeš sad fra'eru, ha? Prisili me da zavolim tog Crusty Neuera. :mrgreen:

Lizarazu napisao:Čovjek ti fino kaže da malo uporediš Manuelovu debitantsku sezonu i odmah će ti neke stvari biti jasnije. Šta glumite stručnjake i kao vi znate da Kraft nije za Bayerna. Neće niko ni biti ako mu se nakon par loših partija prijeti sa klupom ili raskidom ugovora.
Mi koji baš ne priželjkujemo Neuerov dolazak smo glupi :lol: a vi kao pametni što ćete dobiti gotovog golmana. Jer Bayern nema vremena za čekanje, treba mu provjereni i pouzdani golman, koji uskoro može biti u top 3. :mrgreen:
Potražite i pogledajte sami sve ovosezonske pogreške Neuera pa da vidim hoćete li ostati pri istom stavu. Dodaj tome potrebno iskustvo (koje već ima) i defanzivno nastrojenu ekipu Schalkea (jedna od boljih odbrana BL u zadnji 4-5 sezona, baš od kako Manu brani).

Najgore u svemu je što sam ja odvojio subjektivno od objektivnog i spomenuo jedno i drugo, a ovaj mene opet napada. To su ti Neuerovi lešinari, udaraju sa svih strana. :mrgreen:
Ista stvar je tamo na stranom Bayernovom forumu na engleskom. Doslovno te pokušavaju natjerati da mijenjaš mišljenje protiv svoje volje. :roll:
Kako vrijeme odmiče, sve više sam uvjeren da je trener Valencije Unai Emery bio upravu kada je rekao da je Neuer peder. :lol: :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 09 tra 2011, 23:37

zamislite koje je Jup sreće.....sad je doveo Leverkusena do LP, a sad bu sa Bayernom opet moral igrati Europa ligu....haha

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la ivicaolic » 09 tra 2011, 23:38

samo cu rec da i jesmo pusijona jer cekamo neke talente da sazriju pa pusimo na njihovim greskama dok se oni uce (kraft, breno, Badstuber). pa nismo mi arsenal da cekamo djčake da nauce :lol: jbg trebamo goteve igrace ako mislimo harat
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 09 tra 2011, 23:43

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 10 tra 2011, 00:28

CroCHEF napisao:Slika

I ja sam uvjeren nakon ove utakmice da mora otići odmah. Više nema razloga držati ga na klupi, jer ovo je sramoćenje kakvo se dugo ne pamti. Samo kome će 'novih' 5 utakmica dati uprava kluba da ovo proba izgurati do 3. mjesta... :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Stefan Effenberg » 10 tra 2011, 01:27

Pustite sva pojačanja, skupa s menom, i bolje da gledamo kako da uhvatimo autobus za ligu prvaka!!!!!!!

Trener je, po mojem mišljenju, kriv za sve!
Prvo, samo arogantan i umišljen čovjek može stavit mladog Krafta na gol u takvoj atmosferi doslovno odbacujući Butta kao nekog balavca!!!!!!
Samo glupan može mjenjati pozicije igračima svaku tekmu.
Kako li je samo mogao izvadit iz igre Mullera kad mu je Gomez bio na rubu snaga?
Kako može igrati Kroos ( u ovakvoj formi ) prije Tyme ili Gustava?
Zašto vadi Pranjića kad Contento nije ni malo bolji?

Ja bi ga mjenjao nakon Dortmunda!

Iako će se to dogoditi tek sada, mislim da 3 pozicija nije izgubljena.

Atmosfera ne štima zahvaljujući treneru.

Novi trener, igra će biti bolja a samim time i rezultati!!!
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la normala » 10 tra 2011, 02:10

FCB_general napisao:
Miki napisao:Kakve veze ima to da li ga simpatises ili ne sa tim da li ce doci ili ne? Ne lupaj gluposti. Lik je brutalan golman, i oni koji kazu da ga ne bi doveli su mnogo GLUPI. Ne mogu da vjerujem da neko moze da kaze da ne zeli Nojera da vidi na golu svog omiljenog kluba. Taj mora da se zeza ili je puk'o. Naravno da zelim Nojera, nebitno je da li ga simpatisem ili ne. Cinjenica je da je vrhunski golman. Kakav crni Kraft. To je golman za Kajzerslautern ili Keln.

Ima veze! Ja njega ne želim u klubu i točka! Imaš ti šta sad protiv?! I ti lupaš gluposti pa ja tebi ne govorim da lupaš nego poštujem tvoje mišljenje samim time da se suzdržavam ikakvih komentara, replika itd. Daj se TI uozbilji, čovječe. Lik je brutalan golman... E meni je komedijaš koji dobiva svakakve cirkus golove za razliku od Adlera, Llorisa i co. A da ne pričam o veličinama poput Kahna i Maiera, legendi kluba. Eto to je moje viđenje toga. I šta ćeš sad fra'eru, ha? Prisili me da zavolim tog Crusty Neuera. :mrgreen:

Lizarazu napisao:Čovjek ti fino kaže da malo uporediš Manuelovu debitantsku sezonu i odmah će ti neke stvari biti jasnije. Šta glumite stručnjake i kao vi znate da Kraft nije za Bayerna. Neće niko ni biti ako mu se nakon par loših partija prijeti sa klupom ili raskidom ugovora.
Mi koji baš ne priželjkujemo Neuerov dolazak smo glupi :lol: a vi kao pametni što ćete dobiti gotovog golmana. Jer Bayern nema vremena za čekanje, treba mu provjereni i pouzdani golman, koji uskoro može biti u top 3. :mrgreen:
Potražite i pogledajte sami sve ovosezonske pogreške Neuera pa da vidim hoćete li ostati pri istom stavu. Dodaj tome potrebno iskustvo (koje već ima) i defanzivno nastrojenu ekipu Schalkea (jedna od boljih odbrana BL u zadnji 4-5 sezona, baš od kako Manu brani).

Najgore u svemu je što sam ja odvojio subjektivno od objektivnog i spomenuo jedno i drugo, a ovaj mene opet napada. To su ti Neuerovi lešinari, udaraju sa svih strana. :mrgreen:
Ista stvar je tamo na stranom Bayernovom forumu na engleskom. Doslovno te pokušavaju natjerati da mijenjaš mišljenje protiv svoje volje. :roll:
Kako vrijeme odmiče, sve više sam uvjeren da je trener Valencije Unai Emery bio upravu kada je rekao da je Neuer peder. :lol: :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4UTKz9NbcBM[/youtube]

Cirkus golovi koje prima Rene Adler! Scena br.2 - gol sa 46,5m! :mrgreen:
Da je Adler bolji golman od Neuera bio bi prvi izbor Löwa na golu reprezentacije. On je imao svoju šansu u reprezentaciji i nije je iskoristio zbog cirkus golova koje je primao. Nije se znao nositi sa pritiskom. Neuer je za razliku od njega pokazao sigurnost i dokazao da je bolji golman. Adler i Lloris su dobri golmani, ali Neuer je realno bolji! Kako stvari stoje Schalke će igrati 1/2 finale LP, a velike zasluge za to ima Manuel Neuer. On ih je i prije 3 godine fenomenalnim odbranama odveo u 1/4 finale LP. Na SP je uz Casillasa i Kingstona bio daleko najbolji golman. Imao je mnogo dobar postotak odbrana.

Bayern nema vremena za čekanje, pogotovo na poziciji golmana koja je jako bitna. Dosta je više čekanja, raznoraznih talenata, prosječnih igrača i eksperimentisanja! Neuer je ove sezone sigurno u TOP3! Brani konstantno dobro i u Bundesligi i u Kupu i u LP i za reprezentaciju. Ima sve predispozicije da postane najbolji na svijetu. Filozofija Schalkea se više bazira na odbrani i to je tačno. Primaju malo golova, ali i za to velike zasluge ima Neuer!
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 10 tra 2011, 05:49

I kako nakon ovakve utakmice reći nešto pametno ili uopće reći nešto što je dobronamjerna kritika?
Jedino vrijedno spomena je otkaz van Gaalu, a vidim da će se i to konačno ostvariti. Sva sreća da je uskoro ljetni prijelazni rok. Da moram pogledati još 10 utakmica ovog Bayerna mislim da bih poludio.

Nasljednici? Kandidati su Jonker i Gerland. Možda još jedino Scholl pa da nastavi kao Heynckesov pomoćnik i onda jednog dana postane trener.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 10 tra 2011, 06:42

Murta napisao: Da moram pogledati još 10 utakmica ovog Bayerna mislim da bih poludio.

:bravo:

Ja sam vec odlucio, ukoliko Gaal ostane trener i dalje za mene je sezona zavrsena barem sto se tice gledanja tekmi! Jednostavno ne mogu vise gledati tu patnju! :cry:

Btw., fakat vise ne znam dal je sada pametno smjeniti Gaala jer ga nema tko zamjeniti i realno tko bi iole normalan preuzeo ovu "vrucu" stolicu Bayerna zadnjih 5 tekmi? Guus Hiddink? :smile30: Ehh taj Bild! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lucimar » 10 tra 2011, 08:45

jos uvijek ima kvalitetnih igraca koji ce vrlo rado preci u bayern
ali problem je sto ce bayern opet ostati pi..a koja ce razarati sve njemacke timove

schalke je sad sastavio ekipu koja ima potencijal za velike stvari, sad cemo im mi kupiti dva najvaznija igraca i opet ce bayern unistiti potencijalno jaku njemacku ekipu
takvih primjera ima kolko hocete u zadnjih 10-ak godina

moje je misljenje da je bayern djelimicno kriv sto je bundesliga dosla do nivoa kad se ne moze nositi sa sugavim talijanima, a da ne govorim o englezima ili spancima po atraktivnosti igraca, transferima, evropskim uspjesima...
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 10 tra 2011, 08:51

Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011