Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
CroCHEF napisao:Samstagabend in der Bayern-Zentrale an der Säbener Straße: die Klubchefs Rummenigge, Hoeneß, Nerlinger und Hopfner sitzen bis 21.34 Uhr zusammen. Ungewöhnlich.
Im Umfeld machen sich Gerüchte breit: Trainer van Gaal wackelt!
Nach BamS-Informationen spricht viel dafür, dass die Bayern am Sonntag die Notbremse ziehen und sich von ihrem Trainer trennen! Zu schwach waren die letzten Bayern-Leistungen, zu groß die Furcht vor der Europa League..
zahvalimo se Gaalu na prosloj sezoni
sto nam je donio osmjeh na lice sto se tice LP
ovu sezonu cu mu cak i oprostit ako ju netko spasi

Miki napisao:Kakve veze ima to da li ga simpatises ili ne sa tim da li ce doci ili ne? Ne lupaj gluposti. Lik je brutalan golman, i oni koji kazu da ga ne bi doveli su mnogo GLUPI. Ne mogu da vjerujem da neko moze da kaze da ne zeli Nojera da vidi na golu svog omiljenog kluba. Taj mora da se zeza ili je puk'o. Naravno da zelim Nojera, nebitno je da li ga simpatisem ili ne. Cinjenica je da je vrhunski golman. Kakav crni Kraft. To je golman za Kajzerslautern ili Keln.
Lizarazu napisao:Čovjek ti fino kaže da malo uporediš Manuelovu debitantsku sezonu i odmah će ti neke stvari biti jasnije. Šta glumite stručnjake i kao vi znate da Kraft nije za Bayerna. Neće niko ni biti ako mu se nakon par loših partija prijeti sa klupom ili raskidom ugovora.
Mi koji baš ne priželjkujemo Neuerov dolazak smo glupia vi kao pametni što ćete dobiti gotovog golmana. Jer Bayern nema vremena za čekanje, treba mu provjereni i pouzdani golman, koji uskoro može biti u top 3.
![]()
Potražite i pogledajte sami sve ovosezonske pogreške Neuera pa da vidim hoćete li ostati pri istom stavu. Dodaj tome potrebno iskustvo (koje već ima) i defanzivno nastrojenu ekipu Schalkea (jedna od boljih odbrana BL u zadnji 4-5 sezona, baš od kako Manu brani).

CroCHEF napisao:

FCB_general napisao:Miki napisao:Kakve veze ima to da li ga simpatises ili ne sa tim da li ce doci ili ne? Ne lupaj gluposti. Lik je brutalan golman, i oni koji kazu da ga ne bi doveli su mnogo GLUPI. Ne mogu da vjerujem da neko moze da kaze da ne zeli Nojera da vidi na golu svog omiljenog kluba. Taj mora da se zeza ili je puk'o. Naravno da zelim Nojera, nebitno je da li ga simpatisem ili ne. Cinjenica je da je vrhunski golman. Kakav crni Kraft. To je golman za Kajzerslautern ili Keln.
Ima veze! Ja njega ne želim u klubu i točka! Imaš ti šta sad protiv?! I ti lupaš gluposti pa ja tebi ne govorim da lupaš nego poštujem tvoje mišljenje samim time da se suzdržavam ikakvih komentara, replika itd. Daj se TI uozbilji, čovječe. Lik je brutalan golman... E meni je komedijaš koji dobiva svakakve cirkus golove za razliku od Adlera, Llorisa i co. A da ne pričam o veličinama poput Kahna i Maiera, legendi kluba. Eto to je moje viđenje toga. I šta ćeš sad fra'eru, ha? Prisili me da zavolim tog Crusty Neuera.
Lizarazu napisao:Čovjek ti fino kaže da malo uporediš Manuelovu debitantsku sezonu i odmah će ti neke stvari biti jasnije. Šta glumite stručnjake i kao vi znate da Kraft nije za Bayerna. Neće niko ni biti ako mu se nakon par loših partija prijeti sa klupom ili raskidom ugovora.
Mi koji baš ne priželjkujemo Neuerov dolazak smo glupia vi kao pametni što ćete dobiti gotovog golmana. Jer Bayern nema vremena za čekanje, treba mu provjereni i pouzdani golman, koji uskoro može biti u top 3.
![]()
Potražite i pogledajte sami sve ovosezonske pogreške Neuera pa da vidim hoćete li ostati pri istom stavu. Dodaj tome potrebno iskustvo (koje već ima) i defanzivno nastrojenu ekipu Schalkea (jedna od boljih odbrana BL u zadnji 4-5 sezona, baš od kako Manu brani).
Najgore u svemu je što sam ja odvojio subjektivno od objektivnog i spomenuo jedno i drugo, a ovaj mene opet napada. To su ti Neuerovi lešinari, udaraju sa svih strana.![]()
Ista stvar je tamo na stranom Bayernovom forumu na engleskom. Doslovno te pokušavaju natjerati da mijenjaš mišljenje protiv svoje volje.![]()
Kako vrijeme odmiče, sve više sam uvjeren da je trener Valencije Unai Emery bio upravu kada je rekao da je Neuer peder.![]()

Murta napisao: Da moram pogledati još 10 utakmica ovog Bayerna mislim da bih poludio.
Ehh taj Bild! 

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost