14.11.2010 17.30 FC Bayern - 1. FC Nürnberg

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 14.11.2010 17.30 FC Bayern - 1. FC Nürnberg

PostPostao/la Red passion » 15 stu 2010, 10:51

Ma mi do 3. mjesta bez ikakvih problema bi trebali doći do pauze. Baš da će Freiburg i Frankfurt toliko odlično igrati, daj... Mislim da će ta 2 posebice u drugom dijelu otići u 4-5 mjesta dolje, da će proklinjat zimsku pauzu i što se ne igra ko u Engleskoj i za Novu godinu. :lol: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 stu 2010, 11:06

FCB_general napisao:Ma mi do 3. mjesta bez ikakvih problema bi trebali doći do pauze. Baš da će Freiburg i Frankfurt toliko odlično igrati, daj...
nemoj bit tako siguran.. :roll: Bundesliga je komplicirana i svak može dobiti svaku utakmicu, svako kolo imaš barem 3-4 "iznenađenja".... to što ti govoriš je realno, ali nije ni Bayern stroj za pobjeđivanje ove sezone, znaš ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 15 stu 2010, 11:12

Za ove male se ne brinem uopste, kad tad ce da pocnu padati. Evo vidite sta se desava sa Mainzom. Jedan period bajnih i nevjerovatnih utakmica, ali svemu dodje kraj, tako ocekujem da ce biti i sa ostalim. Najvise me brine Dortmund. :( Dok imaju onog ludjaka na klupi igrace nenormalno, iako i bio red da i njih malo zapadne kriza.
Kusen ce poceti padati deset kola prije kraja prvenstva i oni su u vrhu samo onako reda radi. :D
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 15 stu 2010, 11:16

cruz napisao:
FCB_general napisao:Ma mi do 3. mjesta bez ikakvih problema bi trebali doći do pauze. Baš da će Freiburg i Frankfurt toliko odlično igrati, daj...
nemoj bit tako siguran.. :roll: Bundesliga je komplicirana i svak može dobiti svaku utakmicu, svako kolo imaš barem 3-4 "iznenađenja".... to što ti govoriš je realno, ali nije ni Bayern stroj za pobjeđivanje ove sezone, znaš ;)

Ma znam... Nego gotovo sam siguran da će najviše 2 ekipe iznad nas roknuti svjetski na sredinu tablice kad dođe zimska stanka. Takav je i Hoffenheim bio prije koju sezonu, pa ga pauza totalno riješila. :) U Frankfurtu i Freiburgu sigurno ni ne znaju kako su uopće na vrhu, a kako su oni 'favoriti' tipa Schalke i Stuttgart ispod njih i na dnu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 stu 2010, 11:21

nitko ne piše o pljuvanju pinole na švajnijevu frizuru... koji idiot taj pinola.. kako ga je Kaiser serviro komentarima na sky90 uf uf uf čudi se što ga švajni nije nagazio poslije toga :lol: švajni je reko da tome nije mjesto na travnjaku. "rado bih ga zavalio šakom, ali to ništa ne donosi ekipi" :bravo: a pinolu će dočekati sportski sud, 100%
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 stu 2010, 12:53

Opet svi kritizirate Buytena. Ne znam kako vam se da više? Sada trenutačno je takva situacija da on mora igrati jer na početku sezone nismo doveli ŠTOPERA i nadamo se da je plan bio čekati Brenu. I ovaj puta sam ja reagirao na pljuvanje po Buytenu jer za mene Micho u 1. poluvremenu nije bio ništa bolji. Imo je dve do tri greške koje je morao čistiti Buyten. Na pamet mi padaju slijedeće - Schieber ga je izvozao kao malog konja na desnoj strani 16-terca, pa kriva prosudba pri skoku kada Buyten smiruje stvar te jedno zaletavanje prema naprijed i predaja lopte na sredini terena Nurnbergovom igraču. Kaj ja sa tim želim reč? Ja sam svjestan Buytenove gnjiloće i ne želim da on bude u prvih 11 Bayerna, ali isto tako svjestan sam da to nemože biti niti Demichelis i bar ćemo se jednog riješiti na zimu ako ništa drugo. Znam da bi možda bilo bolje se riješiti Buytena ali kaj je tu je. Treba samo imati na umu BADSTUBER i BRENO jer ko sijedi na klupi malo je manje važno. A i treba znati slijedeće, Buyten će na klupi raditi puno manje sranja nego Demichelis. Ja bi čak Buytenu produžio ugovor do kraja karijere i "imenovo" ga četvrtim štoperom, jer za četvrtog štopera rijetko ko i ima boljeg igrača od njega. Jedan Materazzi je to u Interu, frajer ima 37 godina i dela penale u derbijima...

Druga stvar, zapamtite sada kako drkate na određene stvari i igrače kada doma nabijemo samo jedan NURNBERG. Slijedeće kolo ako nepobijedimo Kusena u gostima, što neće biti nimalo čudno nemojte smaknuti sa uma kako mi imamo rješen problem lijevog beka, zadnji vezni nam ne treba, Gomez trpa , bla, bla, bla. Govorim vam to jer bi Bommel mogao tu tekmu startati, recimo umjesto onog konja od Ottla i ako se Bommel nepokaže dobrim opet vam ponavljam - KUSEN gosti, NURNBERG DOMA! ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 15 stu 2010, 12:58

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDFkUy9gaj8&feature=player_embedded#![/youtube]

pazi komentatora na kraju
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 15 stu 2010, 13:04

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la normala » 15 stu 2010, 15:52

Pobjeda je bila imperativ! Zadovoljan sam. Sad nas čeka bitna i teška utakmica u Leverkusenu.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 15 stu 2010, 22:11

pa radi svega navedenog i bilo bi realno da Micho napusti Bayern, a Bujto počne grijati klupu. jedan od njih dvojice je zlo, a u paketu su noćna mora za sve nas, osim za protivničke igrače. :lol:

ovo protiv Cluba je bilo sasvim solidno, na kraju pobjeda lakše izvojevana nego očekivano. Pranja odličan, brz, borben, prodoran sa sjajnim ubačajima. malo škripi ta desna strana, jer hamit nije još u onoj formi od konca prošle sezone. ili ga mi svi mjerimo po onome što je pružio protiv Lyona.
Očekujem i skorašnji povratak Mullera, gdje bi baš mogao igrati po toj desnoj strani, sve dok se ne vrati Arjen.

Ah, kako je lijepo ponovo vidjeti Francka u akciji. :)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Chelsea_CBH » 17 stu 2010, 23:51

Ljudi evo ja svratio da vidim šta ima na ovom forumu. Kako ste mi? Imate razloga za zadovoljstvo ;) . Lagano izlazite iz krize. Mi ulazimo. Tricu popušismo od Sunderlanda :cry: Dobra utakmica protiv Njumberga. Razvaliste ih!
Chelsea_CBH

PostPostao/la cruz » 18 stu 2010, 10:29

Chelsea_CBH napisao:Ljudi evo ja svratio da vidim šta ima na ovom forumu. Kako ste mi? Imate razloga za zadovoljstvo ;) . Lagano izlazite iz krize. Mi ulazimo. Tricu popušismo od Sunderlanda :cry: Dobra utakmica protiv Njumberga. Razvaliste ih!

mi dobro, a ti?

Lagano smo izašli iz krize, vidit će nas sada, do Božića još 15 bodova u Bl i još barem tri u CL, Ribery se vratio, dovoljno rečeno ;)

Nema vam Terry-a pa ste malo klimavi kod kontrica, al imate Drogbu šta vas boli kurac, ta neće vas ass-anal stići! ha ja!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011