14. Kolo - 27.11.10 FC Bayern München : Eintracht Frankfurt

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 14. Kolo - 27.11.10 FC Bayern München : Eintracht Frankf

PostPostao/la anton 1983 » 30 stu 2010, 13:25

samo što je razlika između BVB-a i bayerna, da Bayern nemora igrati sa igračima tipa Subotić i Hummels tj. nemora ih odgajati jer kad su došli u BvB oni su bili neizbrušeni talenti koje treba ćekati. pitanje je dal mi imamo vremena da čekamo i dal to hoćemo, znači za razliku od BVB-a mi imamo izbor, a i pritisak rezultata ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: 14. Kolo - 27.11.10 FC Bayern München : Eintracht Frankf

PostPostao/la Red passion » 30 stu 2010, 14:31

anton 1983 napisao:samo što je razlika između BVB-a i bayerna, da Bayern nemora igrati sa igračima tipa Subotić i Hummels tj. nemora ih odgajati jer kad su došli u BvB oni su bili neizbrušeni talenti koje treba ćekati. pitanje je dal mi imamo vremena da čekamo i dal to hoćemo, znači za razliku od BVB-a mi imamo izbor, a i pritisak rezultata ;)

Ma naravno da je. :good:
Ali vidni su znaci da imamo vremena i da pritisak rezultata očito nije bitan. Zašto to kažem? Iz viđenja ovih dana... Teško je ostvarivo i za očekivati da vidimo novog stopera u klubu ove zime, iako je i to moguće. Izjave iz kluba su u takvom stilu, dakle imamo mi samo tako vremena za Brenu i Badstubera kad već nijedan iskusni vrhunski stoper nas neće pojačati. :mrgreen: A klub ako misli da je Buyten vrhunski, onda mi o jurišanju i prestizanju Dortmunda možemo zaboraviti jer uvijek će nas neki dio usporavati, a mislimo da ga ne trebamo mijenjati i tako sanirati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011