mladjo_dj napisao:Jebeš mi sve imam takav filing da cemo rasturit Inter u Munchenu i to slicno kao Juventusa.

The Scarface napisao:mladjo_dj napisao:Jebeš mi sve imam takav filing da cemo rasturit Inter u Munchenu i to slicno kao Juventusa.
Protiv Juvea smo doma 0-0 odigrali.![]()
Mislia si na onu tekmu u Torinu, al teško da ćemo to uspit ponovit. Takva tekma i sezona u LP općenito se rijetko kad ponavlja.

mladjo_dj napisao:al kolko se sjecam i on im je bio nedavno povrijeden i nadam se da nije uhvatio jos formu takoder ozljeden im je i Stankovic sto je po meni isto jedan bitan faktor njihove igre

anton 1983 napisao:Njima je Milito ove sezone gnoj, no to je "dobra" vijest za nas jer baš i nemaju opcija u napadu. Naravno puno bi bolje bilo da vidimo da se sjebe Etoo ili Sneijder - znači moramo navijati za ozlijede ove dvojice

CroCHEF napisao:anton 1983 napisao:Njima je Milito ove sezone gnoj, no to je "dobra" vijest za nas jer baš i nemaju opcija u napadu. Naravno puno bi bolje bilo da vidimo da se sjebe Etoo ili Sneijder - znači moramo navijati za ozlijede ove dvojice
Nemoj tako, karma ce se osvetit
CroCHEF napisao:mladjo_dj napisao:al kolko se sjecam i on im je bio nedavno povrijeden i nadam se da nije uhvatio jos formu takoder ozljeden im je i Stankovic sto je po meni isto jedan bitan faktor njihove igre
Vratio se Snijeder jos bolji i jos jacii zabio je 2 gola u 2 utakmice

nele-BHF napisao:Etoo u 20 tekmi, 15 golova :/
Murta napisao:Gomez u 29 tekmi 25 golova
I Bayern svoga konja za trku ima.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost