werder13 napisao:a di je Marin

FCB_general napisao:Pazi ovog Eru? Papca u momčadi...![]()
![]()
Darijo Srna i Saša Papac anton 1983 napisao:Mene to vračanje lopte više nenervira jer sam na to sada naviknut i znam zakaj to radimo. Na početku prošle sezone to me ubijalo u pojam jer se onda nismo mogli odlučiti da igramo prema naprijd jer nismo znali kako da to učinimo. Sada je to drugačija situacija i u svakoj tekmi je pitanje vremena kad ćemo tako prema naprijed potegnuti.
Murta napisao:Olić nije igrač protiv bunkera, to se vidjelo dvaput protiv Kolnu i protiv Intera prošle godine te protiv Werdera i Rome ove godine. Čak bih rekao da nije u nekakvoj posebnoj formi i da bi trebalo dati priliku drugima.![]()

nele-BHF napisao:FCB_general napisao:Pazi ovog Eru? Papca u momčadi...![]()
![]()
sta ti je "Eru" ?

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:FCB_general napisao:Pazi ovog Eru? Papca u momčadi...![]()
![]()
sta ti je "Eru" ?
Hercegovac![]()

cruz napisao:Hrvat, Bosanac, Hercegovac, sve je to isto! samo nek su uspješni! ha ja
cruz napisao:...Kontrola i dominacija su na prvom planu, što je super! ja sam uvijek volio takav nogomet, a sad mi je posebno drago što Bayern tako igra (prije to nije uvijek bio slučaj......)
mene je Olićeva igra uvijek živcirala jer nema jednostavno tehniku i osjećaj.. to se mora priznati!
ljudi vide kad se Ola vrati u svoju polovicu, kad pomaže obrani, kada bespotrebnim šprintovima napada golmana i obranu, kada gine na terenu....
al ne vide kolko prilika zasere! jučer je u prvom poluvremenu uništio dvije odlične akcije koje su trebalo dovesti do prilika... eee to nitko ne vidi ili ne želi primjetiti....![]()
to me živcira ali dobro, ipak kod njega ima i dosta vrlina zbog kojih ga se ne treba sad blatiti...

nele-BHF napisao:cruz napisao:Hrvat, Bosanac, Hercegovac, sve je to isto! samo nek su uspješni! ha ja
ma prije svega GOSPODIN, LEGENDA

nele-BHF napisao:cruz napisao:Hrvat, Bosanac, Hercegovac, sve je to isto! samo nek su uspješni! ha ja
ma prije svega GOSPODIN, LEGENDA
FCB_general napisao:Ali može li ponoviti prošlu sezonu...

cruz napisao:FCB_general napisao:Ali može li ponoviti prošlu sezonu...
ja ti tvrdim da može!
vidimo da Bayern još nije dosego svoju stvarnu/pravu formu, ali čim se vrati i Robben - Olić će zabijati ko lani! nadam se da me razumiješ

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost