Nemogu reč da je trener pogriješio u izboru igrača niti da je fulo sa taktikom, ovog puta nikakvog experimenta nije bilo i započeli smo igru sa 2 napadača, kaj je najčudnije. Kroos i Muller na krilima, Schweini i Bommel u sredini terena, Klose i Ola u napadu a pressinga nigdje, maštovitosti jako malo, igra koja je daleko od onog kaj bi ova momčad na terenu trebala prikazivati. Niko mi nemre reč da naš vezni red i napada na papiru nevalja, ali na terenu to je bila jedna jako loša ekipa. Ma gle, kad meni Olić u jednoj tekmi 2 puta ide probat pucat škarice ja više neam kaj za reč. Jedanput se još pogodi u glavu a drugi put omete Klosea da zabije gol...Mainz se okutražio i trener Tuchel je skužio kako igrati na pobjedu protiv ovakvog Bayerna. Svi naši protivnici do sada su nam prepušštali loptu jer su se jenostavno bojali nadigravati s nama dok je Mainz non stop stiskao, bio pored igrača sa loptom te je igrao napad i to nas je dotuklo. na takvu igru našeg protivnika mi nismo bili spremni.
Crna ofca u ovoj tekmi bio je nažalost naš Pranjić koji je direktan krivac kod oba gola. Oba puta je on izvisio na amaterski način, jer očito mu defanzivni dio kada igra lijevog beka ne leži ili bolje rečeno on to ne zna bolje odraditi i postavlja se jako loše. U napadu je bio Li-La. Kroosa nisam vidio na terenu, a dalje da nenabrajam.
Naši igrači sada jednostavno igraju ispod svojih mogučnosti i to je ono kaj nas muči. Umjesto da nastavimo tamo di smo prošle godine stali, mi smo se vratili određeni broj koraka unazad. kako to popraviti, ja sada ne znam, ali kad saznam javim!
A sad moram ić čitat kaj ste sve nasrali!

width="960"