(16/10/2010) FC Bayern München - Hannover 96

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (16/10/2010) FC Bayern München - Hannover 96

PostPostao/la ivicaolic » 17 lis 2010, 14:55

vidim da su se neki malo previse uzivili nakon utakmice, ipak je to hannover! al shvacam, nisamo odavno nikog naguzili pa aj. super sta je gomez dao 3 gola, napokon neko sije :D mada se jednom u izglednoj situaciji odbila od njega lopta ko od stup. neko je upitao ko bi trebao biti prvi napadac kad svi budu zdravi. moje je misljenje da bi trebao biti onaj kome najbolje odgovara igra protivnika, tj. ako se otvara puno prostora iza protivnicki stopera, onda ola jer je brz, ako nema onda gomez jer je glavonja. sva 3 su dobra kad su u formi i kad je uigrana ekipa
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 17 lis 2010, 15:02

ipak je hannover, ali sasvim drugaciji od prosle odine hannover koji je bio 3. poslje 7 kola :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la JOŠKO » 17 lis 2010, 20:57

Svaka pobjeda je vrijedna.Nitko nema pravo podcijenivati bilo koji klub u Bundesligi.
Nadam se da će se igračima dignuti samopouzdanje nakon ove pobjede,pred utakmicu u CL. :bravo:
JOŠKO

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2010, 14:26

Haris napisao: Samo sam naveo taj podatak o posjedu jer mi se čini da je to najmanja cifra u dosadašnjih 8 kola Bundeslige i da je zanimljivo da smo pobjedili 3-0 utakmicu gdje smo imali najmanje posjeda od svih dosadašnjih.

Ali koji je razlog da si ti ovo naveo? To je pravo pitanje. Sad si ti htio ispast pametan na ne znam stvarno koji način. Mogu sam reć ono kaj ja mislim.

tebe muči to kaj mi imamo taj posjed lopte pa smatraš da neko to smatra najbitnijom stvari da se time hvali. Ne to nije točno nego na taj način mi igramo i to je nešto po ćemu je Bayern prepoznatljiv. Ti nemožeš reč protivniku na ti lopta pa se ti igraj ako to nije tvoj stil igre i ako to protivnik neće.

A šta sam ti ja reko? Hannover je bio toliko glup da je pomislio da na Allianz Areni ima šanse, čim to naš protivnik pomisli naravno da ćeš imati manji posjed lopte jer on želi igrati fucu ali to je za nejga pogubno. Druga stvar je naša postava koja je bila desetkovana i kad igraš sa tim igračima niti nemožeš tako dominirati jer su to večinom rezerve koje ne igraju uvijek skupa. Čim je Schweini ušao u igru mi smo opet preuzeli inicijativu i promijenili svoj način igre jer je na teren ušla kvaliteta koja zna zadržati loptu i zna dominirati protivnikom.

Haris napisao:Ako sam dobro primjetio ni ti nisi gledao utakmicu osim sažetaka, stoga mi baš i nije jasno to tvoje pametovanje. Ja nisam po komentarima na drugim forumima i ovdje stekao utisak da se Hannover nešto nadigravao. Po statistici to isto ne vidim, imali su 80-ak pasova manje od nas u čitavoj utakmici i u svim ostalim segmentima su bili barem duplo slabiji. Opet velim, nisam gledao utakmicu pa ne mogu tačno reći, ali ok, bitno da si ti malo pametovao. ;)

E jebiga Harise, moraš znat malo više o nogometu ko ja pa da neke stvari zaključiš iz sažetka koji fala Bogu traje 45 - 50 minuta. Pa nije to sažetak od 5 minuta u kojem ti kurca na vidiš ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 21 lis 2010, 21:09

Konačno pobjeda....a od pobjede mi je još draže da je Gomez sve zabio ! Neka, samo naprid !

:bravo:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011