Haris napisao: Samo sam naveo taj podatak o posjedu jer mi se čini da je to najmanja cifra u dosadašnjih 8 kola Bundeslige i da je zanimljivo da smo pobjedili 3-0 utakmicu gdje smo imali najmanje posjeda od svih dosadašnjih.
Ali koji je razlog da si ti ovo naveo? To je pravo pitanje. Sad si ti htio ispast pametan na ne znam stvarno koji način. Mogu sam reć ono kaj ja mislim.
tebe muči to kaj mi imamo taj posjed lopte pa smatraš da neko to smatra najbitnijom stvari da se time hvali. Ne to nije točno nego na taj način mi igramo i to je nešto po ćemu je Bayern prepoznatljiv. Ti nemožeš reč protivniku na ti lopta pa se ti igraj ako to nije tvoj stil igre i ako to protivnik neće.
A šta sam ti ja reko? Hannover je bio toliko glup da je pomislio da na Allianz Areni ima šanse, čim to naš protivnik pomisli naravno da ćeš imati manji posjed lopte jer on želi igrati fucu ali to je za nejga pogubno. Druga stvar je naša postava koja je bila desetkovana i kad igraš sa tim igračima niti nemožeš tako dominirati jer su to večinom rezerve koje ne igraju uvijek skupa. Čim je Schweini ušao u igru mi smo opet preuzeli inicijativu i promijenili svoj način igre jer je na teren ušla kvaliteta koja zna zadržati loptu i zna dominirati protivnikom.
Haris napisao:Ako sam dobro primjetio ni ti nisi gledao utakmicu osim sažetaka, stoga mi baš i nije jasno to tvoje pametovanje. Ja nisam po komentarima na drugim forumima i ovdje stekao utisak da se Hannover nešto nadigravao. Po statistici to isto ne vidim, imali su 80-ak pasova manje od nas u čitavoj utakmici i u svim ostalim segmentima su bili barem duplo slabiji. Opet velim, nisam gledao utakmicu pa ne mogu tačno reći, ali ok, bitno da si ti malo pametovao.

E jebiga Harise, moraš znat malo više o nogometu ko ja pa da neke stvari zaključiš iz sažetka koji fala Bogu traje 45 - 50 minuta. Pa nije to sažetak od 5 minuta u kojem ti kurca na vidiš