(23/11/2010) AS Roma - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (23/11/2010) AS Roma - FC Bayern München

PostPostao/la mladjo_dj » 23 stu 2010, 22:36

sad sam neka pocne krivit igrace... mjku mu .... za sve je kriv sve je upropasti sa izmjenama pa bokte ak ti ide dobro sta onda jedes govna smile44 smile44 smile44
sad nek izlazi u javnost da niko nevalja nek navali na Riberya i ostale koji kreten majko mila :neee:
Previse si je on dopustio izgleda... :smajl006:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2010, 22:36

OBRANA, OBRANA, OBRANA, OBRANA... :neee: :neee: :neee: smile44 smile44 :smajl006: :smajl006: :smajl006: :smajl006: smile31 smile31 smile31 smile31 smile31 smile31 smile31 :sick: :sick: :sick: :sick: :banned: :banned:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 stu 2010, 22:38

Francky boy napisao:Ovo što mi igramo nije odbrana.Ovo je propuh.Nisu bekovi potrebni koliko dva štopera.Ona dva panja su smeće.

A i tebi dobro jutro....ja sam reko prije sezone neka dofuraju samo 1 špek stopera i 1 beka jer imamo Badstubera i Brena alternativu koji su doktori za ova 2 smeča koja nezaslužuju ni lopte pobirat....al gaal je reko svoje i uprava stala iza njega sad nek si puše kurac jedno drugom :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 23 stu 2010, 22:39

Bayern nije zaslužio da ima ovakvu odbranu.Užas!
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la cruz » 23 stu 2010, 22:39

nemojte sad pretjerivati!

ne branim ja njih, 2. pol. su opet zasrali, posebno obrana, ali šta, popušili pa popušili, nije ni važno, svakako ćemo biti 1. u skupini ;)

ali prvo pol. su odigrali čudo! onako kako očekujemo!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la GrleREB » 23 stu 2010, 22:40

Potpuno promašene izmjene ... do izmjena Mullera i Riberya Roma nam je mogla puhat u dupe, nakon izmjena smo nestali, prolazili su nas na krilima kao da tamo nemamo igrača. S obzirom na pravila UEFA-e mi smo sigurno prvi jer nas jedino Roma po podovima može stići, a sa njima smo bolji u međusobnim susretima. Pitam se samo kada će se stopirati ova rasprodaja već dobienih utakmica ... pre strašno je kako dozvoljavamo protivniku da se vrati u utakmicu.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 23 stu 2010, 22:41

doro napisao:
Francky boy napisao:Ovo što mi igramo nije odbrana.Ovo je propuh.Nisu bekovi potrebni koliko dva štopera.Ona dva panja su smeće.

A i tebi dobro jutro....ja sam reko prije sezone neka dofuraju samo 1 špek stopera i 1 beka jer imamo Badstubera i Brena alternativu koji su doktori za ova 2 smeča koja nezaslužuju ni lopte pobirat....al gaal je reko svoje i uprava stala iza njega sad nek si puše kurac jedno drugom :lol:

znaci on je kriv on nije htio dovest igrace i sta sad onda sere stalno protiv njih pa drugi klubovi bi bili sretni da imaju Riberya bokte mazo pol Europe se borilo za njega, a njem nevalja ma teraj se u kurac s takim stavom. Znalo se davnih dana i kakvi su igraci DVB i Micho ak smo mi znali onda je pogotovo LVG znao da su jadni ali nema veze najlakse je sad krivit druge, a svoje pogreske skrivat iza njih smile44
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 23 stu 2010, 22:45

nele-BHF napisao:Hajmooo pesimisti , poredajte se u red da neki nebi dva puta fasovo !!!

Šta je direktor nele rekoooo ? Haaaa ?

Balavac je ipak u pravu !!!

:lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2010, 22:45

Francky boy napisao:Bayern nije zaslužio da ima ovakvu odbranu.Užas!

Najveće sranje koje sam mogao vidjeti. Svi su rekli da je jedan novi stoper i lijevi obramebeni ljetos bio obavezan, ali ništa od toga... Za ovog lijevog se može preživjeti, ali stoper nikako... Nakon ovakve utakmice čim prije gurnuti Badstubera i Brena na stopere jer ovu dvojicu gledati je poniženje i ismijavanje za klub poput Bayerna. Thomas Kraft je budućnost kluba, ali trebalo ga definitivno gurnuti u Stuttgart ili neku momčad kojoj treba vratar kako bi kroz cijelu sezonu mogao dati jasnu sliku o sebi. Kroz par utakmica u njemu sam vidio da posjeduje velik potencijal te da jako ozbiljan pristup ima. Može li on dobiti šansu, to čisto sumnjam...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 23 stu 2010, 22:45

GrleREB napisao:Potpuno promašene izmjene ... do izmjena Mullera i Riberya Roma nam je mogla puhat u dupe, nakon izmjena smo nestali, prolazili su nas na krilima kao da tamo nemamo igrača. S obzirom na pravila UEFA-e mi smo sigurno prvi jer nas jedino Roma po podovima može stići, a sa njima smo bolji u međusobnim susretima. Pitam se samo kada će se stopirati ova rasprodaja već dobienih utakmica ... pre strašno je kako dozvoljavamo protivniku da se vrati u utakmicu.

Pranjic mu rastura na poziciji lijevog veznog ili lijevog krila vec 5 utakmica covjek razara i onda ga on ide prebacit na desnu stranu, a Antiltopa koji iskljucivo igra desno krilo stavlja na lijevu stranu pa to je nedopustivo :x
Svaki put kad se krenemo branit spusimo tekmu pa daj i slijepac vidi da mi nemamo ekipu za branjenje mi moramo napadat :!:
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 23 stu 2010, 22:50

Molio bih da se neleu stavi podnick "direktor"

Haha...HVALA BOGU da nisam gledal tekmu, jer bi sad vjerojano već bio na putu za Munchen da dočekam naše heroje...
Mogu si samo mislit kakva je bila tekma....
Izgleda da se mi furamo na Wolfsburg... :lol: :lol: :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la mladjo_dj » 23 stu 2010, 22:51

FCB_general napisao:
Francky boy napisao:Bayern nije zaslužio da ima ovakvu odbranu.Užas!

Najveće sranje koje sam mogao vidjeti. Svi su rekli da je jedan novi stoper i lijevi obramebeni ljetos bio obavezan, ali ništa od toga... Za ovog lijevog se može preživjeti, ali stoper nikako... Nakon ovakve utakmice čim prije gurnuti Badstubera i Brena na stopere jer ovu dvojicu gledati je poniženje i ismijavanje za klub poput Bayerna. Thomas Kraft je budućnost kluba, ali trebalo ga definitivno gurnuti u Stuttgart ili neku momčad kojoj treba vratar kako bi kroz cijelu sezonu mogao dati jasnu sliku o sebi. Kroz par utakmica u njemu sam vidio da posjeduje velik potencijal te da jako ozbiljan pristup ima. Može li on dobiti šansu, to čisto sumnjam...

i pogledajte sad koje se sranje sprema mi imamo takav talenat na klupi kojem stvarno svaka cast one danasnje dvije obrane su mu bile fenomenalne podsjetio me na Khana, a jos vise na Neurea, i sad se dogada tako sranje da nas prvi golman odlazi u mirovinu i mi cemo navjerojatnije dati pun kuraca para za nekog Neuera ili Adlera, a samo da smo Krafta to sto ti kazes posudili negdje imali bi navjerojatnije golmana dostojnog Bayerna
S druge strane ako Kraft postane prvi golman opet ce biti sranja i proljeva jer decko nije skupio iskustva.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2010, 22:53

Netko je danas spomenio na jednoj temi da će teško van Gaal možda preživjeti ovu sezonu te bi mogao na kraju sezone(ako ne i prije) napustiti klub. S ovakvim blesavim idejama i glupostima koje zna raditi definitivno ide u tom smjeru. Gomez ga ubija u mozak iz utakmice u utakmicu tako što rastura i zabija skoro svaku zabija po 2 gola, Tymo isto kad je na 2 pozicije igrao više nego dobro s obzirom koliko je prije toga minuta i utakmica imao u Bayernu.
Ne bi se iznenadio da Hoeneß opet intervenira nakon ove utakmice... :no: Bayern ovako nikako, ama baš nikako ne može CL da osvoji. Stoperi su glavni problem, a onda i trener koji i pored cirkus stopera radi krive poteze na utakmici te švrlja sa mijenjanjem pozicija. 2:0 si jedna ekipa poput Bayerna ne može dopustiti da se okrene, posebice kada se zna(ako se ne varam) da je Roma zadnjih 6-7 utakmica upisala 0 pobjeda. :nono: :nono: :nono:
Bundesliga nam je već predaleko, CL je nemoguća sa Buytenom i Demichelisom u obrani. Jedino možda DFB Pokal uzmemo jer tu donekle vidimo spas jer ne igramo svakih 7 dana ili 2 tjedna utakmice.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 23 stu 2010, 22:56

FCB_general napisao: posebice kada se zna(ako se ne varam) da je Roma zadnjih 6-7 utakmica upisala 0 pobjeda. :nono: :nono: :nono:
Bundesliga nam je već predaleko, CL je nemoguća sa Buytenom i Demichelisom u obrani. Jedino možda DFB Pokal uzmemo jer tu donekle vidimo spas jer ne igramo svakih 7 dana ili 2 tjedna utakmice.

ne, mislim da je Roma zadnje 3- 4 tekme pobijedivala ali to nema veze mi smo to isto radili i u Bl protiv Monchengladbacha sto je za takav jedan klub poput nas pogotovo u LP NEDOPUSTIVO smile44
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 23 stu 2010, 22:59

FCB m@niac napisao:
nele-BHF napisao:Hajmooo pesimisti , poredajte se u red da neki nebi dva puta fasovo !!!

Šta je direktor nele rekoooo ? Haaaa ?

Balavac je ipak u pravu !!!

:lol:

:haha: :haha:

Bar se mogu na ovo nasmijat ako ništa.

Dajte mu nick Direktor.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011