sad nek izlazi u javnost da niko nevalja nek navali na Riberya i ostale koji kreten majko mila

Previse si je on dopustio izgleda...

Francky boy napisao:Ovo što mi igramo nije odbrana.Ovo je propuh.Nisu bekovi potrebni koliko dva štopera.Ona dva panja su smeće.

doro napisao:Francky boy napisao:Ovo što mi igramo nije odbrana.Ovo je propuh.Nisu bekovi potrebni koliko dva štopera.Ona dva panja su smeće.
A i tebi dobro jutro....ja sam reko prije sezone neka dofuraju samo 1 špek stopera i 1 beka jer imamo Badstubera i Brena alternativu koji su doktori za ova 2 smeča koja nezaslužuju ni lopte pobirat....al gaal je reko svoje i uprava stala iza njega sad nek si puše kurac jedno drugom

nele-BHF napisao:Hajmooo pesimisti , poredajte se u red da neki nebi dva puta fasovo !!!
Šta je direktor nele rekoooo ? Haaaa ?
Balavac je ipak u pravu !!!
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Francky boy napisao:Bayern nije zaslužio da ima ovakvu odbranu.Užas!

GrleREB napisao:Potpuno promašene izmjene ... do izmjena Mullera i Riberya Roma nam je mogla puhat u dupe, nakon izmjena smo nestali, prolazili su nas na krilima kao da tamo nemamo igrača. S obzirom na pravila UEFA-e mi smo sigurno prvi jer nas jedino Roma po podovima može stići, a sa njima smo bolji u međusobnim susretima. Pitam se samo kada će se stopirati ova rasprodaja već dobienih utakmica ... pre strašno je kako dozvoljavamo protivniku da se vrati u utakmicu.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB_general napisao:Francky boy napisao:Bayern nije zaslužio da ima ovakvu odbranu.Užas!
Najveće sranje koje sam mogao vidjeti. Svi su rekli da je jedan novi stoper i lijevi obramebeni ljetos bio obavezan, ali ništa od toga... Za ovog lijevog se može preživjeti, ali stoper nikako... Nakon ovakve utakmice čim prije gurnuti Badstubera i Brena na stopere jer ovu dvojicu gledati je poniženje i ismijavanje za klub poput Bayerna. Thomas Kraft je budućnost kluba, ali trebalo ga definitivno gurnuti u Stuttgart ili neku momčad kojoj treba vratar kako bi kroz cijelu sezonu mogao dati jasnu sliku o sebi. Kroz par utakmica u njemu sam vidio da posjeduje velik potencijal te da jako ozbiljan pristup ima. Može li on dobiti šansu, to čisto sumnjam...

Bayern ovako nikako, ama baš nikako ne može CL da osvoji. Stoperi su glavni problem, a onda i trener koji i pored cirkus stopera radi krive poteze na utakmici te švrlja sa mijenjanjem pozicija. 2:0 si jedna ekipa poput Bayerna ne može dopustiti da se okrene, posebice kada se zna(ako se ne varam) da je Roma zadnjih 6-7 utakmica upisala 0 pobjeda.

FCB_general napisao: posebice kada se zna(ako se ne varam) da je Roma zadnjih 6-7 utakmica upisala 0 pobjeda.![]()
![]()
![]()
Bundesliga nam je već predaleko, CL je nemoguća sa Buytenom i Demichelisom u obrani. Jedino možda DFB Pokal uzmemo jer tu donekle vidimo spas jer ne igramo svakih 7 dana ili 2 tjedna utakmice.

FCB m@niac napisao:nele-BHF napisao:Hajmooo pesimisti , poredajte se u red da neki nebi dva puta fasovo !!!
Šta je direktor nele rekoooo ? Haaaa ?
Balavac je ipak u pravu !!!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost