GrleREB napisao:Nele pa nije se valjda uvukao u tebe strah od protivnika pa da Antonu šalješ tajnu prognozu
anton 1983 napisao:GrleREB napisao:Nele pa nije se valjda uvukao u tebe strah od protivnika pa da Antonu šalješ tajnu prognozu
Izgleda da je!![]()
Al sve više mi se sviđa ovaj mali gad. Kolko god mu ja govorio da je mutaF i slično postaje mi simpatičan!

GrleREB napisao:anton 1983 napisao:GrleREB napisao:Nele pa nije se valjda uvukao u tebe strah od protivnika pa da Antonu šalješ tajnu prognozu
Izgleda da je!![]()
Al sve više mi se sviđa ovaj mali gad. Kolko god mu ja govorio da je mutaF i slično postaje mi simpatičan!
Nadam se samo da ga nije toliko stislo pa da je išao i pravila proučavati
anton 1983 napisao:GrleREB napisao:Nele pa nije se valjda uvukao u tebe strah od protivnika pa da Antonu šalješ tajnu prognozu
Izgleda da je!![]()

cruz napisao:go nele! go nele! go nele!![]()
Ideeemoooo Brat !!!
nele-BHF napisao:Jebem li ti sanacBo djevojku, da ti bude jasno !!! Nije 3 tekme zabio, i sad mora zabit u 91 min za remi :/

GrleREB napisao:nele-BHF napisao:Jebem li ti sanacBo djevojku, da ti bude jasno !!! Nije 3 tekme zabio, i sad mora zabit u 91 min za remi :/
A ko će koga nego svoj svoga

Murta napisao:Ovo govorim bez ikakve veze s vođenjem ovog natjecanja, ali vjerujem da bi se u slučaju neriješenog ponovno prognoziralo i to kup koji je na rasporedu idući tjedan.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost