I miss the old Koln.

bavarac napisao:p.s. molio bih Werdera 13 da promjeni ono bodovanje za bonus.....jer tko ove sezone osvoji 3 boda u njemu svaka mu dala.....

werder13 napisao:bavarac napisao:p.s. molio bih Werdera 13 da promjeni ono bodovanje za bonus.....jer tko ove sezone osvoji 3 boda u njemu svaka mu dala.....
to je antonov prijedlog i glupo je sad mijenjat jer bi bilo nepravedno prema nekim natjecateljima među kojima sam i ja, usput čestitke antonu na pobjedi
werder13 napisao:bavarac napisao:p.s. molio bih Werdera 13 da promjeni ono bodovanje za bonus.....jer tko ove sezone osvoji 3 boda u njemu svaka mu dala.....
to je antonov prijedlog i glupo je sad mijenjat jer bi bilo nepravedno prema nekim natjecateljima među kojima sam i ja, usput čestitke antonu na pobjedi
anton 1983 napisao:werder13 napisao:bavarac napisao:p.s. molio bih Werdera 13 da promjeni ono bodovanje za bonus.....jer tko ove sezone osvoji 3 boda u njemu svaka mu dala.....
OPET, pa kaj će to bit!Na koju forum sam te uspjel pobjedit da mi je znat!

werder13 napisao:na foru što si pogodio dva iksa i monchengladbach jedinicu

anton 1983 napisao:Kujo oću da mi čestitaš!![]()
Taktički IKS na Kusen odradio je svoje!![]()
Moro sam negdje riskirat da bi smanjio razliku i čopio zadnji vlak za Berlin!
anton 1983 napisao:Taktički IKS na Kusen odradio je svoje!![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost