Effenberg23 napisao:može li se počet sad na pola sezone, mogu vas ja sve stignitbar mi 15-16 bodova nije teško sitignit da ne budem zadnji
šta to znaći?
Effenberg23 napisao:može li se počet sad na pola sezone, mogu vas ja sve stignitbar mi 15-16 bodova nije teško sitignit da ne budem zadnji

anton 1983 napisao:JEL IMATE KAKVE PRIMJEDBE ILI PRIJEDLOGE ZA NASTAVAK SEZONE? JEL IMA KO MOŽDA DA ŽELI ODUSTAT? SADA JE PRAVO VRIJEME DA SE IZJASNI!

katsche napisao:Effenberg23 napisao:može li se počet sad na pola sezone, mogu vas ja sve stignitbar mi 15-16 bodova nije teško sitignit da ne budem zadnji
šta to znaći?

werder13 napisao:a neznam antone opet to ispada nepošteno za one koji su igrali protiv bonusa

Effenberg23 napisao:sve ja razumim samo mi nije jasno ova zadnja tri para što su ispod crte kod svakog od vas, šta je to???

The Scarface napisao:Effenberg23 napisao:sve ja razumim samo mi nije jasno ova zadnja tri para što su ispod crte kod svakog od vas, šta je to???
Više manje od 2.5 gola.
Effenberg23 napisao:zajebao sam se sorry, je isti su parovi, ali samo mi reci tko uzima baš tri ta para...jel ima neki sistem ili bezveze se uzmu neka tri proizvoljno...

The Scarface napisao:Effenberg23 napisao:zajebao sam se sorry, je isti su parovi, ali samo mi reci tko uzima baš tri ta para...jel ima neki sistem ili bezveze se uzmu neka tri proizvoljno...
Godfather himself a.k.a Anton.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost