werder13 napisao:Anton i ja smo se dogovorili da se ovo kolo NE poništava i da se par Schalke-Stuttgart NE poništava, žao nam je svih koji su na taj način izgubili bodove ili nešto slično, ali ovo je kako mladjo kaže samo igra i nemamo namjere ikoga oštetiti.
A što se tiče nele još se razmatra, ali ništa puno ne možemo tu učiniti jer je bilo problema na forumu i nažalost mu se obrisao post kojeg nije uspio ponovno napisati
bavarac napisao:werder13 napisao:Anton i ja smo se dogovorili da se ovo kolo NE poništava i da se par Schalke-Stuttgart NE poništava, žao nam je svih koji su na taj način izgubili bodove ili nešto slično, ali ovo je kako mladjo kaže samo igra i nemamo namjere ikoga oštetiti.
A što se tiče nele još se razmatra, ali ništa puno ne možemo tu učiniti jer je bilo problema na forumu i nažalost mu se obrisao post kojeg nije uspio ponovno napisati
evo nek nele BHF napiše koje je parove odigrao sad i nek mu bude na duši ak slaže.......ja mu neću zamjerit ak me je dobio...
![]()
na kraju krajeva ovo je samo igra...tri boda manje za mene nije problem...ima još dosta kola do kraja...
Udaraj Nele....
Bilo bi najbolje zanemariti ovo kolo. 

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Haris napisao:Hahaha od koga ja kopiram prognozu taj je mrtav za to kolo. Žao mi je Scarface!

Effenberg23 napisao:moram ispraviti admine na ovim prognozama, ja nisam pobijedio murtu sa 7-6 već je 6-6, dodali ste nurnberg-hoff 1 kao točno a završilo je 0-0, tak da nije 7-6 već 6-6....treba biti liga poštena![]()

Speedy napisao:@ ankujund
Koliko sam uspio vidjeti nisi u prognozi nigdje iskoristio dvoznak, e sad ne znam da li si si zbrijo da si tako dobar ili?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost