Haris napisao:Ma dobro sad sreće imali, pa samo Ribery je mogo još 2-3 čista gola dat u drugom poluvremenu.

effe__sa napisao:Jel dobro funkcionisao...Jel to od danas imaš???jesi vidio meraka???![]()
cruz napisao:valjalo bi Froncka izvadit da pokupi ovacije, i ubacit Pranju da pokupi premiju

Dodavanja u maniri "ČAVIJA"! 

effe__sa napisao:PostPostao/la effe_sa dana 23 nov 2011, 01:59
Joj ovi iz Bild-a su ludi skroz, kažu: Rucki-zucki-mucki-sieg
http://www.bild.de/sport/fussball/cl-gr ... .bild.html
Kroos i Ribery najbolje ocijenjeni večeras a i jesu bili najbolji. Obojica su dobili 1.

anton 1983 napisao:Sad sam videl gol od Villareala! Pičku materinu kak mi to primimo! Nisam štel da Kroos bude krivac za gol koji smo primili ali treba reč da je bio i to mi samo pokazuje njegovu zelenjavu. Takav pas nesmiješ odigrati NIKADA jer kontra koje se iz toga rodi i sami vidite kak završi. Još mi je bilo čudno da se lahm uspio vratiti na svoje mjesto al se na čudim da nije uspio zatvoriti svoju stranu dok se Kroos onako ljeno vračo nazada...sad idem dalje gledat!
krivo sam vidio, to je bio Rafinha, a ne Lahm koji je također ispo pa 40% gola pada na Lahmovu savjest!
jebo mater, kaj Ribery nije zabio one škarice!!!!
ali ga je zato poslje maestralno pripremil! nameće se Ribery kao vođa ove ekipe!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost