(07/12/2011) Man. City gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

(07/12/2011) Man. City gegen FC Bayern München

PostPostao/la Speedy » 05 pro 2011, 08:34

SlikagegenSlika

Slika

Moguci sastav Bayerna:

- Neuer -
- Boateng - Buyten- Badstuber - Lahm -
- Tymo - Alaba-
- T. Müller/Robben - Kroos - Ribery -
- Gomez -

Postavlja se pitanje kakvu ce momcad za ovu utakmicu Jupp izvesti na teren. Postoji mogucnost da neki igraci koji i nisu dobivali previse prilike do sada dobiju prednost. S druge strane treba maksimalno ozbiljno pristupiti ovoj utakmici i ne dozvoliti debakl.

Dobra stvar je pobjeda u prvenstvu jer se sada barem kolko-tolko vratilo prijeko potrebno samopouzdanje momcadi. Jedno je sigurno a to je da ce City krenuti svim sredstvima po pobjedu i biti ce interesantno vidjeti kako ce se sada nasa "poljuljana" obrana nositi s tim pritiskom...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: (07/12/2011) Man. City gegen FC Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 05 pro 2011, 11:31

Ja mislim da ce Rafinha startat, a Boateng na klupu malo.
Tymo ce ziher startat... ocekujem od Gomeza opet par tap in-ova

btw. cito sam da Schweinsteiger ide na rendgen i da postoji sansa da zaigra protiv Citya
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 05 pro 2011, 12:40

Mislim da cemo ispusiti ovu tekmu iz vise razloga, ali nama ova utakmica prakticno nema nikakav rezultatski znacaj. Neki bi rekli da je samim tim nasa sansa veca, jer cemo igrati bez opterecenja za razliku od protivnika. Da, ali mislim da je realno da nas City tuce 1, maksimalno 2 gola razlike. Mi nismo u nekoj Bog zna kakvoj formi, a na sredini nam ocajnicki fali Svajni, a oni melju sve redom i to sa 3-4 data gola minimum. U Mihenu se nisu proslavili i zato ce sigurno svim silama navaliti da nas sada pobijede, a i da nam mozda nanesu tezak poraz, ako im se ukaze prilika za tako nesto, mada se nadam da nece. Problem je sada sto je nasa odbrana poprilicno suplja i mi prakticno sada ne mozemo da odigramo tekmu, a da ne primimo gol. Uzme li se u obzir kakvu navalu ima City, bice vrlo tesko. Ali, ponavljam, sreca je pa tekma nema rezultatski znacaj za nas, mada uvijek treba da se opravda renome naseg kluba.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 05 pro 2011, 12:42

CroCHEF napisao:Ja mislim da ce Rafinha startat, a Boateng na klupu malo.
Tymo ce ziher startat... ocekujem od Gomeza opet par tap in-ova

btw. cito sam da Schweinsteiger ide na rendgen i da postoji sansa da zaigra protiv Citya

Svajnija ni slucajno stavljati ovu tekmu. Pauzirao je dugo, a sada igramo protiv ekipe koja ce nas docekati na 'krv i noz', tako da bi bilo sumanuto da tek oporavljenog igraca, koji nam je ocajnicki potreban u narednim iskusenjima, stavljamo u sastav na tekmi koja za nas nema rezultatski znacaj, a protivnik je ekipa koja je puna mesara (braca Ture, De Jong, Ricards i slicni).
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 05 pro 2011, 12:49

Plus Miki ja bi dodao da nas više zanima slijedeća tekma u BUNDESLIGI koja će biti sve samo ne jednostavna. Ne dobimo li Stuttgart u gostima nama ponovo prijeti gubljenje prvog mjesta a to si ne želimo dopustiti. Svi mi znamo kaj za nas znači gostovanje u Stuttgartu. Brijem da bi mi ovu tekmu mogli odigrati defanzivno, čak prepustiti našem protivniku loptu te tražiti šansu iz kontri. Što se tiće postave uopće ne želim nešto predviđati. Nekaj bu se sigurno odmaralo samo je pitanje ko i koliko...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 05 pro 2011, 12:52

anton 1983 napisao:Plus Miki ja bi dodao da nas više zanima slijedeća tekma u BUNDESLIGI koja će biti sve samo ne jednostavna. Ne dobimo li Stuttgart u gostima nama ponovo prijeti gubljenje prvog mjesta a to si ne želimo dopustiti. Svi mi znamo kaj za nas znači gostovanje u Stuttgartu. Brijem da bi mi ovu tekmu mogli odigrati defanzivno, čak prepustiti našem protivniku loptu te tražiti šansu iz kontri. Što se tiće postave uopće ne želim nešto predviđati. Nekaj bu se sigurno odmaralo samo je pitanje ko i koliko...

Ma, naravno. Osigurali smo se u LS, a u BL nam slijedi Bavarski derbi, protiv neugodnog i protiv nas uvijek napaljenog Stutgarta. Mislim da Jup treba da odmori Robberya, a i Torera. Dati sansu Alabi, Usamiju i Petersenu. Mislim, kada im dati, ako ne sada. Neka momci steknu malo iskustva u LS, moze to dosta da koristi u knock-out fazi. Za vikend su nam se poklopili rezultati u ligi i ni slucajno sada ne smijemo da lako prepustimo prvo mjesto. Zato se zna koja nam je tekma vaznija, ali treba odraditi i ovo glupo gostovanje. :neee:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Jeremies 16 FCB » 05 pro 2011, 14:10

Miki napisao:
anton 1983 napisao:Plus Miki ja bi dodao da nas više zanima slijedeća tekma u BUNDESLIGI koja će biti sve samo ne jednostavna. Ne dobimo li Stuttgart u gostima nama ponovo prijeti gubljenje prvog mjesta a to si ne želimo dopustiti. Svi mi znamo kaj za nas znači gostovanje u Stuttgartu. Brijem da bi mi ovu tekmu mogli odigrati defanzivno, čak prepustiti našem protivniku loptu te tražiti šansu iz kontri. Što se tiće postave uopće ne želim nešto predviđati. Nekaj bu se sigurno odmaralo samo je pitanje ko i koliko...

Ma, naravno. Osigurali smo se u LS, a u BL nam slijedi Bavarski derbi, protiv neugodnog i protiv nas uvijek napaljenog Stutgarta. Mislim da Jup treba da odmori Robberya, a i Torera. Dati sansu Alabi, Usamiju i Petersenu. Mislim, kada im dati, ako ne sada. Neka momci steknu malo iskustva u LS, moze to dosta da koristi u knock-out fazi. Za vikend su nam se poklopili rezultati u ligi i ni slucajno sada ne smijemo da lako prepustimo prvo mjesto. Zato se zna koja nam je tekma vaznija, ali treba odraditi i ovo glupo gostovanje. :neee:

Ma ni govora! Treba izać na Emirate s najjačim mogucim sastavom, ipak su europska čast i prestiž u pitanju :mrgreen: :mrgreen: taman posla još izgubiti protiv Cityja :mrgreen:
Jeremies 16 FCB

PostPostao/la CroCHEF » 05 pro 2011, 15:10

to sto melju u Engleskoj nista ne znaci... s prvom postavom su se mocili kad su igrali s rezervama Arsenala, u zadnjoj minuti su dobili Villareal koji nije igro s pola ekipe, te su igrli 1-1 doma s Napolijem... neznam jesi gledao golove protiv Noriwcha neznam koji je veca greska obrane... evo ja kazem da s 70% volje mogu izvuci remi, a ako se zalomi cak i pobjeda.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 05 pro 2011, 15:36

Da iole imamo solidnu odbranu, ja bi zatvorio tekmu, igro 5-4-1, Bilal, Mulac , Kroos, Tymo vezni, i Ola naprijed, pojeli bi ih kontrama...

Ali i ovako ja očekujem solidnu našu partiju, i najmanje remi. City je brutalna ekipa ali oni ne znaju igrati LP. Bože moj, to je njihov problem...

Hajmoo Bayooo :navijac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 05 pro 2011, 16:26

Kicker:
Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Contento - Luiz Gustavo, Tymoshchuk - Robben, Alaba, Olic - Gomez

Pazi komentare na shityevom forumu

They re scum, you can t imagine how happy those cowards would be if they could get rid of the "only buying" Club.

zbog tog ih treba kantat...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 pro 2011, 08:44

Mi i ovo trebamo dobiti ovo je jako važna tekma iako smo prošli dalje i sigurno bi vratili samopouzdanje koje smo pomalo izgubili ovih nekoliko tjedana .....Imam osjećaj da će Olić briljirati sutra ajmo Olaaa kraljuuuu :D
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 06 pro 2011, 08:46

Rotirali bumo 100%. Olić i Robben igraju po Juppovim izjavama 100%. U centralnoj vezi očekujem Luisa i Tymu, ak je to moguće a brijem da je. Brijem da buju Gomez i Ribery dobili odmor. Sad još jedino kaj me zanima kaj bu sa Lahmom, jel bu on igro ili ne?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 06 pro 2011, 10:13

objektivno gledajući Bayern bi ovu tekmu "trebao" izgubiti, igra se u gostima, ne trebaju nam bodovi, njima gori pod nogama, ne samo da moraju pobjediti nego i villarreal čekati..

ti si antone nedavno govorio kako bi Bayern trebo izgubiti ovu tekmu ono 3-4 gola razlike i da idemo dalje ko da se niš nije desilo...

ali
UltrasMentalita napisao:sigurno bi vratili samopouzdanje koje smo pomalo izgubili ovih nekoliko tjedana .....

kad bi tamo izvukli štogod to bi ekipi sjelo samo tako... posebno nakon gala show protiv bremena... :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 06 pro 2011, 10:28

Bayern bez Robbena putuje u Manchester, u pitanju je gripa!

Bayern fliegt ohne Robben nach Manchester!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la FCB m@niac » 06 pro 2011, 10:49

pa ni Kroos nede u Mančester.....
koji su to mlitavci....

ma kaj se opće zamaramo stim...ionak bumo popušili ovo.... smile44
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012