Skupina A, Liga prvaka

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: Skupina A, Liga prvaka

PostPostao/la cruz » 24 stu 2011, 10:31

jebiga ja se nikako ne slažem s tobom, takvo razmišljanje služi samo za svrhu pokazivanja jaja, ali kome pokazivat jaja, samo bi ispali budale!
a to za "počimanje sa polovnom ekipom" - švapski mentalitet to nikad neće dozvolit, makar se radilo i o najboljim švabama :roll:
Bayern će izaći u najjačem sastavu i pokušati odigrati dobru tekmu, to je sve. običan radni dan.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2011, 10:36

A kaj ak izađemo u najjačem sastavu i izgubimo ili još gore ako nam se neko povrijedi?

Eto sad u zadnjij tekmi arsenal stavi B ekipu protiv jednog olympiakosa i popušti? Kakve će biti tvoje reakcije neutralca? Jel će u tvojim očima arsenal pasti il buš ti reko ma tak i onak ih BK kad su prvi u skupini i prešo buš preko toga kao da ta tekma nije postojala?

Staviti B ekipu ne znači staviti Brenu i Usamija nego igrati bez NEKIH standardnih igrača iz prvih 11. Znači staviti otprilike ovu ekipu:

-----------------Olić

Pranjić---------Kroos-----Robben

----------Alaba-------Tymo

Contento--Buyten--boateng--Rafinha

----------------Butt

Nemora to biti točno ta ekipa, nego sam sam ti dao do znanja o ćem pričam...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 stu 2011, 14:47

anton 1983 napisao:A kaj ak izađemo u najjačem sastavu i izgubimo ili još gore ako nam se neko povrijedi?

ah :roll: čuj, takav je posao, da možemo predviditi šta će se desiti normalno da bi šparali ključne igrače.. ;)

anton 1983 napisao:Eto sad u zadnjij tekmi arsenal stavi B ekipu protiv jednog olympiakosa i popušti? Kakve će biti tvoje reakcije neutralca? Jel će u tvojim očima arsenal pasti il buš ti reko ma tak i onak ih BK kad su prvi u skupini i prešo buš preko toga kao da ta tekma nije postojala?

drugo je igrati protic city-a u gostima a drugo vs. "nekog" olymiakosa..

ne da mi se sad objašnjavat,ali dovoljno si inteligentan da znaš o čem pričam

anton 1983 napisao:Nemora to biti točno ta ekipa, nego sam sam ti dao do znanja o ćem pričam...

znam šta želiš reći, ali velim ti da ta tekma protiv city-a neće bit kao ta arsenalova,ova ima malo drugačiji značaj,to je tekma kola, špektakl, to je bombetina od tekme, najvažnija im utakmica do sada.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 25 stu 2011, 20:24

Negdje sam pročitao da će naši igrati sa "volle Pulle", e sad je teško reći je li to ispravno.

Neku blamažu ili debakl, Bayern ne smije sebi dozvoliti, ali moraju se pitati koji je riziko "povoljnog" predstavljanja u Manchesteru.

Hajd neka nađu povoljnu sredinu, odnosno neka izbore jedan remi sa polovnom ekipom. :)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 30 stu 2011, 13:40

Alex Ferguson will let Bayern Munich use United's state-of-the-art Carrington training base to prepare for their clash with City next week, The Sun reports. :a045:
City need to beat Bayern - who have already qualified for the knock-out stages of the competition - to have a serious chance of making the last-16, though they also need Villarreal to break their sequence of five straight Champions League defeats when they face Napoli on the same night. With those odds, Bayern's choice of training ground might prove to be an irrelevance.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 08 pro 2011, 10:57

-----------------------Champions League knockout phase---------------------

Moguci protivnici:
CSKA Moscow
Basel
O. Lyon
Marseille
Zenit St. Petersburg
AC Milan

Izvlacenje iduci petak... napisite koga bi i zasto.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 08 pro 2011, 13:08

Ja bih volio CSKA. Jeste da se kvalitet ruskog fudbala postepeno povecava, ali mislim da bi mi tu imali vrlo dobre sanse za prolaz dalje. Takodje, ne bi bio los ni Zenit, taman da im vratimo za ono izbacivanje iz Lige Uefa. Marsej i Lion ne bih volio, jer francuske ekipe znaju da budu jako nezgodne. Isprasili smo Lion prosle godine, ali to ne mora nista da znaci. Bazel, takodje, ne bih bas volio. Zbog cega? Pa 2 tekme protiv Mancestera su jasan pokazatelj zasto. Najmanje bih, naravno, volio da izvucemo Milan. Italijani nam ne leze nikako, Milan pogotovo. Ne sjecam se kada smo ih dobili u nekoj takmicarskoj utakmici. Zakljucak: Najradije CSKA, u krajnjem slucaju bilo koga, SAMO NE MILAN!!!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 08 pro 2011, 19:43

volio bi Basel, iz jednostavnog razloga što bi ih Mi ozbiljnije nego inače shvatili, a oni su u/zbog ove dvije tekme "izgorili".. ;) ako kontate šta želim reći, mi bismo ih demontirali!

ja mislim da bi nam bolje sjeli francuzi nego rusi... cijenim ruse i ukrajince, posebno kada igraju doma!

da budem iskren, stomak mi govori Lyon Lyon Lyon :D

još sad kako su na štelu prošli :twisted: mislim da nisu toliko jaki... vidili smo ih protiv reala kako su prošli ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 08 pro 2011, 19:45

cruz napisao:još sad kako su na štelu prošli :twisted: mislim da nisu toliko jaki... vidili smo ih protiv reala kako su prošli ;)

Prosli su tako da su zabili 9 golova u 6 utakmica, tj. svih 9 dinamu :hehe:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 08 pro 2011, 19:46

CroCHEF napisao:
cruz napisao:još sad kako su na štelu prošli :twisted: mislim da nisu toliko jaki... vidili smo ih protiv reala kako su prošli ;)

Prosli su tako da su zabili 9 golova u 6 utakmica, tj. svih 9 dinamu :hehe:

to je to, sve jasno! oni bi nam bili jedan od lakših protivnika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 08 pro 2011, 19:55

Sta reci, osim da mi nijedna ekipa ne ulijeva strah da nas moze izbaciti. Sad cete reci Milan :) ne, ni AC Mailand nije bauk i mi bi mogli ovu prepreku premostiti bez po´muke. Po uslovom da ekipa bude kol´ko - tol´ko kompletna i u nekoj zavidnoj formi. Znam, znam da sa njima imamo los skor (zadnjih 6 meceva - 2 remija i 4 pusione), ali opet...
Dakle, zelim Milan!

Rusi mi se gade, ne volim ta putovanja, ali opet iz osvetnickih razloga moze doci ovaj Zenit. :twisted: CSKA nikako, njih ne zelim nit pod razno. Francuzi su tvrdi, znaju biti zajebani, ali pod normalnim okolnostima oni nam ne mogu zaprijetiti.
Basel? Toliko su mi prirasli srcu da ne zelim prekinuti njihov pohod ka evropskom vrhu. :mrgreen: :lol:

P.S. Nemojte steliti taj Lyon, zar ste zaboravili da je Anton gled´o te gadove, de mu priustite nesto novo. :hehe:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 09 pro 2011, 15:25

Sasvim mi je svejedno tko će biti izvučen, bitno samo da mi prođemo u naše tradicionalno četvrtfinale i to je to! Motivacije ne bi trebalo nedostajat, a k tome trebali bi biti kompletni u 2012. za našeg midfield generala Schweinija i Robbena koji bi isto trebao ući u svoj ritam.

Ne treba zaboraviti našeg Ribéry-a velemajstora, on bi isto trebao da izgori još više na takvim utakmicama. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 15 pro 2011, 15:13

Moji parovi za sutra
Chelsea-Basel
Real-Milan
Bayern-Lyon
Apoel-Leverkusen
Inter-Marseille
Barca-Zenit
Benfika-CSKA
Arsenal-Napoli

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 15 pro 2011, 17:24

Najvažnij je izbjeći Milan i Zenit. Prve jer su nam tradicionalno problematični (iako smo pod van Gaalom protiv Juvea riješili jednu tradiciju pa možda je i ovo dobra prilika), a druge jer ne želim da igrači poput Robbena i Riberyja igraju na -10 po snijegu. To je raj za ozljede, pogotovo s Talijanom na klupi protivnika. ;)
Još bih htio da APOEL ne izvuče Milan jer želim vidjeti koliko mogu ako ih još malo pomazi sreća.

I posljednja želja je Inter - Bayer. Možda i najveća. 8-)

Predviđam jedan stvarno jak par i ostale srednja žalost.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Axe » 15 pro 2011, 18:02

Ja eto nesto imam zelju da izvucemo Zenita, ponajvise radi one godine kad su nas isprasili, da im vratimo sa kamatama.
A ako se trazi neki idealan protivnik, siguran sam da je Basel po mjeri, jos ne bi putovali dugo a i imali bi veliki broj navijaca.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012