(19/11/2011)FC Bayern München gegen Borussia Dortmund

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/11/2011)FC Bayern München gegen Borussia Dortmund

PostPostao/la Lizarazu » 21 stu 2011, 12:31

Naravno, ali pogubno za njega da se ta greška desi upravo tada kad igra omiljenu poziciju. Može se on vaditi koliko hoće, kako igraču nije jednostavno kada u svakoj trećoj utakmici mijenja poziciju (Jupp ga mora ostaviti na istoj poziciji protiv Villareala). Jednostavno peh, ali imao je u još jednoj situaciji loše postavljanje kada je jedan igrač BvB-a (Lewat mislim) umalo zabio gol glavom. U suštini sasvim ok partija, nije ni Badstuber ništa bolje odigrao (ako već gledamo centralne braniće). Mogu misliti koje bi on kritike pokupio da je postignut gol nakon one akcije Lewandovskog, kada mu je proturio loptu kroz pišu i doveo Bayern u opasnu situaciju.
Lizarazu
Bixente

Re: (19/11/2011)FC Bayern München gegen Borussia Dortmund

PostPostao/la Mačak » 21 stu 2011, 22:16

LuctL napisao:jer ste Boatengu dvije krucijalne greške (Gladbach i Dortmund)oprostili da niste ni glasa povisili, no da je u pitanju bio Truba ili kojim (ne daj Bože) slučajem Buyten razapeli bi ga prije nego bi i prdnuli.

Zašto čovjeku pripisuješ nešto što nije? :? Kakav Gladbach, Boa se sklonio da ga Noja ne pokupi, inače Jerome bi to olako riješio, a ti misli šta hoćeš, nemoj sebe, slušaj medije, širi neistinu i laži koliko hoćeš. ;)
Slažem se s tobom da Kroos nije odigrao loše(izvini effe :D ), štaviše sasvim solidan bio, ne sad nešto dobar, ali solidan jeste. ;) Odbrana je do tog gola izgledala premoćno, Stuber, Boa(evo prihvatio sam ovaj nadimak :D ) uvijek tik uz protivnika, mnoštvo dobivenih duela, jebi ga jedna sitnica, i to je to.

Ti si jedan od rijetkih forumaša, ako ne i jedini :? koji se slaže sa mnom u mišljenju da je Buyten jedan vrlo dobar stoper, koji u pravom sistemu djeluje kao bedem. Istina, vjerujem da bi jučer bile ispisane još dvije stranice o Buytenu, ali na sreću nije on pogriješio. :D Ustvari nije ni Boa toliko kriv..., e jebi ga ne znam više ni ja sam s kim da se složim s Lucilom ili effeom, možda je istina negdje u sredini, to jest prava istina sam ja. :lol:

@Hantro i @Lizo :bravo:
@Miki :haha: :hehe: :smajl007:
Mačak
'U vreci'

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012