dbriseva napisao:vec osjecam srce kako kuca jace, kao nekad....poludit cu, jel zna netko postavu?
anton 1983 napisao:A ne zna, al ne vjerujem u neko iznenađenje tipa olić..

Miki napisao:@effe_sa, koju veliku utakmicu je Ribery dobro odigrao? Daj mi primjer. Ne vidi se protiv BvB-a, a kamoli da ce se vidjeti protiv Ramosa. Lik ima jedan jedini dribling i vise je procitan. Ramos nije najbolji svjetski bek ni stoper, ali je pencilin za Riberija.

effe__sa napisao:anton 1983 napisao:A ne zna, al ne vjerujem u neko iznenađenje tipa olić..
Jupp sprema neku bombu, upakovanu, neko iznenađenje, pazi šta ti kažem

dbriseva napisao:Miki napisao:@effe_sa, koju veliku utakmicu je Ribery dobro odigrao? Daj mi primjer. Ne vidi se protiv BvB-a, a kamoli da ce se vidjeti protiv Ramosa. Lik ima jedan jedini dribling i vise je procitan. Ramos nije najbolji svjetski bek ni stoper, ali je pencilin za Riberija.
protiv barcelone 1:1 u munchenu
Miki napisao:dbriseva napisao:Miki napisao:@effe_sa, koju veliku utakmicu je Ribery dobro odigrao? Daj mi primjer. Ne vidi se protiv BvB-a, a kamoli da ce se vidjeti protiv Ramosa. Lik ima jedan jedini dribling i vise je procitan. Ramos nije najbolji svjetski bek ni stoper, ali je pencilin za Riberija.
protiv barcelone 1:1 u munchenu

Miki napisao:ali Riberi me igrama ove godine uopste nije ubijedio da je igrac za velike utakmice, posto je i u 'manjim' utakmicama zakazao. Roben je, po mom misljenju, 2x bolji igrac od Riberija, ali ga jebe temperament i to sto je staklen, tako da mu ga to dodje na isto.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost