ako se mislimo predati onda barem sa potpunim drugim sastavom, a ne da igraju i ribery i gomez i lahm, itd

CroCHEF napisao:Kicker:
Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Contento - Luiz Gustavo, Tymoshchuk - Robben, Alaba, Olic - Gomez
Pazi komentare na shityevom forumu
They re scum, you can t imagine how happy those cowards would be if they could get rid of the "only buying" Club.
zbog tog ih treba kantat...

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

doro napisao:Treba nastupit sa rezervama maximalno ak izgubimo imamo alibi i boli nas kurac nama je super važna tekma sa švabima

Murta napisao:I ja se slažem s tim stavom, ali, htjeli mi, ili ne htjeli nastupati s rezervama, morat ćemo jer je pola prve momčadi prehlađeno.
effe__sa napisao:U ovoj utakmici je teško prognozirat ishod, mi da igramo važnu utakmicu, rezultatski bitnu ja bi tipovao na najmanje neriješeno...A ovako je teško nešto prognozirat, možda je ovo jedna od rijetki utakmica u kojoj bi ja volio da mi možda i izgubimo iz više neki razloga...A opet skoro nikad ne volim kad Bayern gubi pa bi volio opet i demonstraciju naše sile....
Lizarazu napisao:Koji su to razlozi, effe?![]()
Znas kako bi odjeknula nasa pobjeda sa sarenim sastavom protiv lidera najjace lige na svijetu.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost