FCB_general napisao:Mislim da ćemo ovdje pokazati karakter i to baš najviše zbog finala u Münchenu, a trojac Alaba-Badstuber-Luiz Gustavo bi trebali posebno poginuti kad im je već finale zabranjeno.

nele-BHF napisao:Meni je drug prije mjesec-dva rek'o: "Nama liga, vama DFB i LP".Zašto da ne?
E tako će i da bude.

effe__sa napisao:Imam osjećaj da će holandsko čudovište odigrat fantastičnu utakmicu, pa nek se onda onaj Subotić kreten sam ugrize za guzicu....

doro napisao:
nego tko prenosu tekmu ard il zdf![]()

doro napisao:Super opet glednja u hd-u

Speedy napisao:doro napisao:Super opet glednja u hd-u
Ti os stvarno da te netko od nas zasamara?![]()
Btw., ovo treba dobiti na bilo koji nacin, nekim gnjojem od gola, nije bitno. Dosta se vise Dortmundu poklapalo ove sezone!

The Scarface napisao:Speedy napisao:doro napisao:Super opet glednja u hd-u
Btw., ovo treba dobiti na bilo koji nacin, nekim gnjojem od gola, nije bitno. Dosta se vise Dortmundu poklapalo ove sezone!
Ja mislim da je svaki put napisao kad je Bayern bio na ZDF-u ili ARD-u kako će on to u HD-u gledat.![]()
Na ZDF-u je finale, prijenos počinje u 19:30 do 22:30.

nele-BHF napisao:Hahahahahhaha.
Dodajte Dori pored nicka "doro HD".![]()
![]()
![]()
Ova tekma će nam reći da li osvajamo LP ili ne. Znate već koliko dugo nismo osvojili samo jednu titulu. Ili dvije, ili nijedna.![]()

Speedy napisao:doro napisao:Super opet glednja u hd-u
nisam tebe očekival da se buš prvi uhvatil već mali dalmoš al sad vidim da je on drugi 

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost