(11/04/2012)Borussia Dortmund-FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (11/04/2012)Borussia Dortmund-FC Bayern München

PostPostao/la effe__sa » 10 tra 2012, 10:36

Ja vjerujem da mi ne možemo ili jako, jako teško možemo izgubit ovu utakmicu. Definitivno smo jači individualno, više naši igrača ima tu internacionalnu klasu, par igrača nam je zaista svjetska klasa, a Bvb ima dosta jednako kvalitetnih igrača i par igrača koji su potencijal da postanu svjetska klasa.

Mi smo od početka znali da imamo dobre individualce, pa smo jedno vrijeme kao tim zakazali, ali onda smo i timski se popravili, sad moramo dokazat da smo kao tim jaki, super jaki, jer Bvb je timski izuzetno jak. A ako to sad dokažemo , onda sigurno pobjeđujemo, jer u ovakvoj utakmici treba pokazat pravi timski duh.
Mi smo tokom sezone dosta napredovali, naučili i iz grešaka, pokazalo se protiv Gladbacha , jer u zadnjoj utakmici nismo dozvolili da nas oni na istu foru uzmu kao na prethodnim utakmicama.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lucimar » 10 tra 2012, 11:28

neuer-roman 1
lahm-pisczek 1
badstuber-humels 2
boateng-subotic x
alaba-schmelzer 2
bastian-kehl,bender 1
gustavo-gundogan,bender x
miler-kagawa x
roben-kuba 1
ribery-..... 1
gomez-lewandowski 1

eto recimo da je po ovome 6 pozicija za bayern, 3 slicne, 2 za zutare
al kad bi se to sve bilo tako jednostavno ne bi se ja brino :)
sa freiburgom imamo bolje igrace na 11 pozicija pa nam uzmu bodove

recimo da su sanse 33 % za sva tri moguca ishoda, ja mislim tako

al svejedno je ludilo, mene neki jebeni tripovi pucaju, ne pamtim da sam ovako zeljno iscekivao utakmicu a da nije reprezentacija

BAYERN BAYERN UBER ALLES
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 10 tra 2012, 11:30

No razlika između nas i njih je upravo u sustavu i mentalitetu. Kod nas je to posjed lopte, a kod njih visok tempo i presing(posebice u sredini trerena). Trkačka su momčad, što baš i ne pogoduje ekipama koje igraju poput nas. Svi igrači im sudjeluju u fazi obrane, što neće biti lako.

Jači smo, bolji smo, ali trenutno nemamo recept kako da porazimo njihovu igru. Prošlu jesen smo doma odigrali katastrofalnu utakmicu gdje smo totalno odskakali od onoga što smo tada pružali u skupini CL.

Igramo na utvrdi Njemačke i Borussije, uz sve to nikako nam neće biti lako. Nikad nije ni bilo, a neće ni sada.

Ovo je utakmica zbog koje se gleda nogomet, kao i što će to biti Real, pa i gostovanje u Bremenu(koliko god ta momčad bila neuvjerljiva) te Köln u zadnjem kolu koji se trenutno bori za ostanak u ligi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lucimar » 10 tra 2012, 11:36

FCB_general napisao:No razlika između nas i njih je upravo u sustavu i mentalitetu. Kod nas je to posjed lopte, a kod njih visok tempo i presing(posebice u sredini trerena). Trkačka su momčad, što baš i ne pogoduje ekipama koje igraju poput nas. Svi igrači im sudjeluju u fazi obrane, što neće biti lako.

Jači smo, bolji smo, ali trenutno nemamo recept kako da porazimo njihovu igru. Prošlu jesen smo doma odigrali katastrofalnu utakmicu gdje smo totalno odskakali od onoga što smo tada pružali u skupini CL.

Igramo na utvrdi Njemačke i Borussije, uz sve to nikako nam neće biti lako. Nikad nije ni bilo, a neće ni sada.

Ovo je utakmica zbog koje se gleda nogomet, kao i što će to biti Real, pa i gostovanje u Bremenu(koliko god ta momčad bila neuvjerljiva) te Köln u zadnjem kolu koji se trenutno bori za ostanak u ligi.

a ja se eto vise bojim stutgarta nego li werdera i kelna
samo veliki timovi mogu u ovakvim okolnostima uzet titulu, bayern je veliki to niko ne moze poreci i ovde moraju to dokazat jos jednom
moraju jer su oni jebeni BAYERN IZ MINHENA
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 10 tra 2012, 12:13

Odbrane bi u ovom susretu mogle biti jako bitne....Boateng mora na primjer dostići nivo utakmica u kojima je sjajno igrao, prije par kola je naime bio super pouzdan, dobar na zemlji, dobar u vazdušnim duelima, a protiv Augsburga je bio katastrofalan....Holger je sjajan, nadam se da će biti oštar, ali pametno oštar i da će zadržat pribranost....

Hummels je na primjer dobar stoper, ali je pacer, on napravi greške u vrlo važnim utakmicama, to moramo provocirat i vrebat....Kiksao je protiv Stuttgarta, pa protiv Marseillea i vjerujte mi da sam ja prije razmišljao i imao želju da ga naša uprava vrati, ali sada više ne, sad ne bi jednog Holgera mijenjao za Hummelsa. Holger je sve pouzdaniji a ima nevjerovatnu kvotu od 90 % preciznosti pasova....

Sutra je bitno da ekipa trči duplo više nego inače, da zaobiđemo njihov presing i transformišemo se u napad brzo i onda tu brzo možemo im uvalit komad..... :D

Heynckes sutra mora nadmudrit Kloppa, sutra Jupponja mora pokazat onu vrhunsku klasu, klasa jeste , ali sad mora pokazat da je vrh vrhova, a on to može....Klopp je odličan trener, svi se slažemo, ali katastrofalne su mu izmjene protiv Švaba bile, tako da Jupp ima šansu da ga nadmudri....Kloppa dosta nose emocije, on to prenosi na ekipu, onda mu ekipa trči ko 11 trkačkih konja (naravno poseban konj je GrossKONJ :lol: ), a Jupp tu mora opet sa onom svojom smirenošću da ga uvali Kloppu i da ovaj starca Juppa upamti za sva vremena :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 10 tra 2012, 14:33

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TaCjhUD1hZc[/youtube]
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la cruz » 10 tra 2012, 16:34

nemojte se uvrijediti ali meni su malo besmislene te usporedbe igrača 101

nije ovo PES.. :roll:

važna je igra ekipe - taj dan - voljni momenat, inspiracija, bla bla bla.. 1000 faktora

zato i je zanimljivo!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lucimar » 10 tra 2012, 16:49

cruz napisao:nemojte se uvrijediti ali meni su malo besmislene te usporedbe igrača 101

nije ovo PES.. :roll:

važna je igra ekipe - taj dan - voljni momenat, inspiracija, bla bla bla.. 1000 faktora

zato i je zanimljivo!

svakako
zato i jesam napisao da mi od npr. freiburga imamo 11 boljih igraca a opet izgubimo bodove
ali opet, sigurno je bolje da po ovoj nekoj procjeni mi imamo jace igrace na 6 pozicija nego oni :)
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 10 tra 2012, 18:36

Evo i od mene mali uvod.

Slika
Vrijeme: Srijeda, 11.04.2012, 20:00
Mjesto: Signal-Iduna-Park(Dortmund)

Slika

Najvjerojatnije postave:

Borussia Dortmund:
Weidenfeller – Piszczek, Hummels, Subotic, Schmelzer – Kehl, Gündogan – Kuba, Kagawa, Großkreutz – Lewandowski

FC Bayern München:
Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba – L. Gustavo, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez

Sudac: Knut Kircher
Pomoćnici: Robert Kempter, Stefan Lupp

Trenutačno stanje na tablici :
Slika

Zadnji susreti :
19.11.2011 Bayern München : Borussia Dortmund 0:1 (0:0)
26.02.2011 Bayern München : Borussia Dortmund 1:3 (1:2)
03.10.2010 Borussia Dortmund : Bayern München 2:0 (0:0)

Par videa :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BVc5gQn92QE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5-8jwzrJfaE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8gWTFuapsNc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BaXsAWp9Sas[/youtube]

Još par slika : :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Auf gehts ihr roten !
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 10 tra 2012, 18:46

Götze je navodno fit. Normalno je trenirao sa ekipom, nije osjetio nikakve bolove, e sada je na Kloppu da procijeni, hoće li ga sutra ubaciti ili će ga odmarati za subotu.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la The Scarface » 10 tra 2012, 18:49

Lahm napisao:Götze je navodno fit. Normalno je trenirao sa ekipom, nije osjetio nikakve bolove, e sada je na Kloppu da procijeni, hoće li ga sutra ubaciti ili će ga odmarati za subotu.

Nama bi bilo bolje da Gotze igra jer se tek oporavio od ozljede tako da sumnjam da bi nešto ekstra odigrao.

http://www.sportschau.de/sp/fussball/ne ... #mbContent

:haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 10 tra 2012, 18:57

The Scarface napisao:Nama bi bilo bolje da Gotze igra jer se tek oporavio od ozljede tako da sumnjam da bi nešto ekstra odigrao.

http://www.sportschau.de/sp/fussball/ne ... #mbContent

:haha:

Da, istina, slažem se. I ja se potajno nadam, da će igrati, upravo zbog ovoga gore što si napisao.

Kada sam vidio prve dvije ocijene, odustao sam od daljneg, jer se iz aviona vidi, koliko je " objektivan " pisac. :roll:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la CroCHEF » 10 tra 2012, 19:21

Slika

Nista od Gotzea sutra
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 10 tra 2012, 20:36

@Scar, je li ono iznad Lehmanna (odnosno Kollera) nas vrli Nerlinger (prugasti dres)? :D

Neko pita kad smo zadnji put popusili od jedne ekipe 4x zaredom? Negdje procitah da je to bio Bremen, pocetkom ´90-ih.

Nego sta ono pise na Mikijevom potpisu? :?
Mah, budala je onaj ko sutra doceka tekmu trizan (sto rekli dalmosi). :D

Hajmo momci, jos zagrijavanja. :music: :yeee:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la The Scarface » 10 tra 2012, 20:43

Ne znam na koju točno sliku misliš. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012