CroCHEF napisao:Kad nemamo sta pametno pisat, zanima me sta mislite ko ce biti sudac.
Ja tipujem na onog talijana Rizzolia ili portugalac Proença... mozda nas UEFA iznenadi i stavi slovenca.

anton 1983 napisao:Onaj koji misli da je Bayern u ovom sastavu favorit je dete!

anton 1983 napisao:nemoj ti mene Scar krivo shvatiti, nas će svi stavljati u ulogu favorita, no sa ovom postavom mi to nismo. Da igra prvih 11 iz madrida onda bi ja reko da je 60-40 minimalno u našu korist. Sada kad znamo da razjebavamo ekipu, onda to nemre bit tak jer svi znamo kak igramo sa razjebanom ekipom, s tim da nećemo igrati sa dva prava štopera, te u biti nećemo na terenu imati pravu šesticu, a to su OHROMNI problemi za nas.
Recimo ispadanje jednog Alabe je po meni sada ispadanje najboljeg lijevog beka svijeta i to mi nemremo nadoštukat i još uz to lahm mora mjenjati stranu...
Chelsea će bar napraviti prirodne zamjena ako ništa drugo!

The Scarface napisao:Igramo na svom stadionu protiv Chelsea, Bayern na Allianz Areni jedino nije favorit kada igra protiv Barce.
Da fali nam par važnih igrača ali isto tako i njima fali, da svi njihovi imaju pravo nastupa mogao bi govoriti da Bayern nije favorit ali ovako to nema smisla. Pogledaj malo koef. u kladionicama.

CroCHEF napisao:Kad nemamo sta pametno pisat, zanima me sta mislite ko ce biti sudac.
Ja tipujem na onog talijana Rizzolia.
Evo nele ostajem kod svog digica.

The Scarface napisao:http://www.avioni.hr/sport-paketi/champions-league-finale-2012/
15 tisuća kuna.![]()
Moramo bih cijelo ljeto na baušteli rintat za to platit.
![]()
Jel našao netko nešto povoljnije ?

CroCHEF napisao: Eh da imamo neki fan club mogli bi imati vece sanse za dobit kartu...

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost