(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FC Bayern München -:- Chelsea FC

PostPostao/la Titan » 17 svi 2012, 15:43

Možda se i Bayernu vraća ono za Inter ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB_CRO » 17 svi 2012, 16:07

Ajde da i ja nesto pametno napisem prije ovako velike utakmice koja ocekuje nas klub. Inace cesto pratim ovaj forum ali se slabo javljam, pa evo... sada je prilika da napisem koju.

Kao prvo, mislim da finale kupu treba zaboravit i da poraz u njemu nece odigrat nikakvu ulogu u ovom finalu. Utakmica protiv Chelskia je druga utakmica, drugi protivnik, druga taktika, drugi stil igre, druga "dimenznija". Ako je i izgubimo (nedaj Boze, jel nemam plan B kako onda prezivit ostatak godine :placi: ), biti ce to zbog toga sto smo finale LP odigrali lose... i to je to. Necemo ga izgubit zbog Dortmunda. Koga briga za kup kada je ispred tebe Liga prvaka! Toliko o kupu i utjecaju finala kupa na finale LP.

Sto se finala LP u subotu tice... trema me dere vec danima :shock: Nadam se nasoj dobroj utakmici i mislim da mozemo to dobit. Imamo i znanje i snagu za pobjedu, jedino je po meni bitno da igraci utakmicu shvate kao normalnu utakmicu i odigraju je kao "jednu u nizu" (znam da je lakse reci nego napravit, ali tako mora biti!!). Jel ako previse budu optereceni time da je to finale, da nakon 90 minuta nema vise povratka itd., pokopat ce sami sebe. Zato mislim da je klub MORAO zadnjih dana raditi na psihi igraca, rasterecenju, tehnikama opustanja, motivaciji itd. To je prije ovako velikih utakmica bitnije od klasicnog treninga. Igraci nisu zaboravili stopat loptu niti trcat... ionako su stalno u treningu... zato je ovaj tjedan bitniji trening psihe! Mirnoca-Fokus-Vjera= 5. Liga prvaka u nasoj vitrini.

Sto se tice same taktike, mislim da ce u ovoj utakmici vise nego ikad biti bitno tko prvi povede, zabije gol! Razlog je jednostavan... Ako mi prvi povedemo- to je to! Ulazimo u nas ritam, nas stil igre, raste samopouzdanje, strast, igraci se mentalno opustaju... a u tom slucaju Chelsea mora napravit nesto sto ni jednom ove sezone nije napravila- biti kreativna! Stvarat sanse iz igra, preuzet posjed lopte itd. Nisam siguran da oni to mogu! S druge strane, ako Chelski prvi povede iz neke nase greske na pocetku, kornera, slobodnjaka, penala (ne vidim drugi nacin da stvore sansu za gol), onda nastaju po mom misljenju mali problemi jel Chelsea prelazi na svoj stil igre. Relativni bunker i kontre. A tada nas mogu iskontrirat i moze zavrsit jako ruzno po nas. U toj situaciji mi ne smijemo gubit glavu i odmah srljat naprijed vec igrat svoju igru kao da je 0:0. Nista ne forsirat niti panicno slati duge lopte naprijed. U slucaju njihovog bunkera, trebamo dosta pucat iz daljine (sto Barca ne zna pa je zato i izgubila polufinale), te napadat po krilima i pokusat se bocno ubacit u njihov sesnajsterac ili napravit koji dobar centarsut iz kojeg uvijek nastaje guzva u prosturu ako se dobro ne ocisti i onda pospremit neki otpadak u gol- a tu je Gomez majstor.

U vezi sastava: na jednom njemackom forumu Bayerna, danas sam procitao da je navodno Robben u jutrosnjem razgovoru sa novinarima u par navrata spominjao Rafinhu i Van Buytena te njihovu igru itd! Odmah se rulja raspisala da li je moguce da to znaci kako ce Jupp njih dvoje ugurati u pocetni sastav umjesto do sada ocekivanih Tyme i Contenta! Sta vi mislite o tome? Sprema li Jupp mozda neku zamku za Chelsea ili riskira? Ne znam ni sam sta da sada mislim o tome... Rafinha je brz i okretan i mozda cak i nije lose rijesenje... a Buyten trom no ima visinu i dobro bi mogao doci kod ciscenja Chelsievih kornera jer mislim da ce Chelsea dosta igrat i na duge lopte i forsiranje igre. Totalno me sada zaokuplja ta Robbenova "patka" da ne znam sta da mislim...

Nista, nadam se nasem slavlju u Subotu navecer... Moja prognoza- 2:1 za nas! Samo da mi damo prvi gol!
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB_CRO » 17 svi 2012, 16:08

In memory of Neutral napisao:Možda se i Bayernu vraća ono za Inter ;)

Ma mozda nam se vrati krvavi Manchester iz '99. Protiv Intera je bila kamilica za patnju iz Barcelone 99-te. Nadam se da ce nam se to vratit- i to bas protiv Engleske momcadi :D
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 17 svi 2012, 17:08

FCB_CRO napisao:
In memory of Neutral napisao:Možda se i Bayernu vraća ono za Inter ;)

Ma mozda nam se vrati krvavi Manchester iz '99. Protiv Intera je bila kamilica za patnju iz Barcelone 99-te. Nadam se da ce nam se to vratit- i to bas protiv Engleske momcadi :D

Jbg, nama se to vratilo 2001. protiv Valensije, kada smo imali srece, a prije toga smo u polufinalu izbacili bas Mancester, kao i prije 2 godine. A, Celziju se jos nije vratilo ono iz 2008., a jeste za kradju protiv Barse 2009. Bojim se da ce im se vratiti onaj Terijev penal protiv MU. smile44
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 17 svi 2012, 17:27

Miki napisao:Jbg, nama se to vratilo 2001. protiv Valensije, kada smo imali srece, a

Nebi reko da smo imali srece u tom finalu... dosudjen penal protiv odma na pocetku, promasen penal Scolla za 1-1 i tako...
to je realno bila dosadna utakmica i sasvim drugaciji Bayern.

Da budem iskren nesjecam se finala Chelsea-ManUtd (nisam ga gledo) osim tog pucanja penala, je Terry tragicar ali nije jedini...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 17 svi 2012, 20:23

Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Titan » 17 svi 2012, 20:30

Ako ne daj Bože Bayern izgubi lp ja nikada neću moći da gledam na Allianz arenu isto kao prije. Bayern je elita, vrhunska ekipa doma i uvijek favorit na domaćem terenu ma ko god bio na drugoj strani.

još tri sata aBd i onda ćemo pisati sutra je finale :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 17 svi 2012, 20:47

Čuj mikija nema ga a kad dođe odma copra i piše sranja..kavo vračanje čelzi je prošo barcelonu uz pomoč svih bogova cjele galaksije i nema se njima kaj vračat....po meni tekma bu dramatična il neka naša blaga dominacija i sigurna pobjeda al u oba slučaja mi to osvajamo ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 17 svi 2012, 21:04

Ova sezona utakmice u AA :

24 utakmice, 21 pobjeda,1 neriješeno i 2 poraza, gol razlika 74:10

Samo LP-a :
6 utakmica 6 pobjeda, gol razlika 19:4
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 17 svi 2012, 21:58

FCB_CRO, fin komentar. :) Budi aktivan, nece te niko ujesti ako istipkas par recenica kada se za tako nesto ukaze prilika.
Po meni, sastav se vec zna, tako da Rafinha i Buyten ostaju na klupi. Nista pogresno, rekao bih.

Miki zvani negativac po potrebi :D tera svoje ideje i pretpostavke. Forum zamre cim njega nema. :lol:

Nesto nam se Arjen zalio na gripson, no kako kaze bit ce spreman za finale, osim ako ga fiba ne obori.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Titan » 17 svi 2012, 22:54

In mehr als 200 Ländern ist das Spiel zu sehen. Über 200 Millionen Live-Zuschauer werden an den Bildschirmen erwartet, rund 2000 Medien-Akkreditierte berichten nach FCB-Angaben über das Duell der Systeme. Die Stadt ist bereit für zehntausende Fußball-Fans, die Allianz Arena wird für einen unvergesslichen Abend herausgeputzt. Kurz: Es ist "das Highlight in der Geschichte des FC Bayern", erklärte Präsident Uli Hoeneß.

Beim letzten Triumph vor elf Jahren hatten die Fans, die auch diesmal eine besondere Choreographie planen, ein Riesentransparent aufgehängt. "Heute ist ein guter Tag, um Geschichte zu schreiben" war darauf zu lesen. Der 19. Mai, so Hoeneß, "wird hoffentlich auch so ein Tag".

:D
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB_CRO » 18 svi 2012, 00:55

Moram ovo podjelit sa vama...

Na Bayernovom forumu od "transfermarkta" netko je bio stavio link na ovaj video kao motivaciju za sve nas. Govor je strasno mocan i dirljiv i mislim da nam upravo ovako nesto treba prije utakmice u subotu! O tome sam zapravo i govorio u mojoj jucerasnjoj poruci na ovoj temi. Uz ovakvu motivaciju prije utakmice- zapravo bi nam bilo svejedno tko igra protiv nas... Barca, Chelsea... samo daj.

Kako kaze u videu- igracima ne smiju bit rijeci poraz i predaja u rijecniku! Samo pobjeda i borba!! Posebno obratite pozornost na govor izmedu 2:12 - 2:40... jako, jako mocno! Kao da se odnosi na nas ;)

Eto, svakako si pogledajte video. Ja sam ga gledao nekoliko puta i cim ga odgledam dode mi da kazem- 5:0 za nas u finalu :D Jos kada bi ga igraci vidjeli...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs&feature=related[/youtube]
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 18 svi 2012, 09:02

Proteklih 10 dana razmisljam i cekao sam i cekao i jucer docekao i kupio zadnju avio CROairlines povratnu kartu za soma kuna ZG-MU i sutra solo idem u Mu - groznica na najjace!

E sad - moje pitanje jest - gdje ce biti najbolje za gledat tekmu u gradu? Najbolje ce biti na OlympiaStadionu, ali tamo je sve rasprodano vec. MariensPlatz mozda?

Gdje jos? Antone, vi koji ste zivjeli u Munchenu - ima li kakvo tradiocionalno mjesto gdje se tekme gledaju? :bravo:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 18 svi 2012, 10:18

marac napisao:Proteklih 10 dana razmisljam i cekao sam i cekao i jucer docekao i kupio zadnju avio CROairlines povratnu kartu za soma kuna ZG-MU i sutra solo idem u Mu - groznica na najjace!

E sad - moje pitanje jest - gdje ce biti najbolje za gledat tekmu u gradu? Najbolje ce biti na OlympiaStadionu, ali tamo je sve rasprodano vec. MariensPlatz mozda?

Gdje jos? Antone, vi koji ste zivjeli u Munchenu - ima li kakvo tradiocionalno mjesto gdje se tekme gledaju? :bravo:

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 68993.html
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 18 svi 2012, 11:16

Upravo tako, make history !.

Ehhh dođe i taj , petak lijepi. Još jedno spavanje aBd i onda slijedi finale. Neko možda neće nikako moći zaspati, ali eto i to je sastavni dio svega ovoga.

Zanimljivo je da nemam ništa od Bayerna, mislim ne plaćaju mi oni račune , ne hrane me oni, ali ipak ostaje to neko unutrašnje zadovoljstvo kao da ja stojim u tom finalu, kao da mene reprezentuju. Volio bih da ga osvoje aBd, da opet kroz mene prođe onaj osjećaj čiste sreće kada sve probleme ovoga svijeta zaboravim i kada mi je osmijeh od uha do uha :mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012