(17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

PostPostao/la doro » 17 tra 2012, 22:12

ckalja napisao:Nemogu ni pisati jos uvijek me drzi adrenalin :D

Ne samo da smo pobjedili Real nego smo ih totalno nadigrali,i jedva cekam sutra da svim strucnjacima koji su prognozirali pet razlike za njih nabijem ovu pobjedu na nos.pljuc

:avogp1:

Ovako emocije i podjebavanje sastrane al bilo smo dosta bolji u svim segmentima i da je sudac bio bolji ovo bi već u 1 tekmi riješili...po meni 2 penala nije sudio za nas iako nisu brutalni tehnički jesu te također najmanje 1 a u biti i 2 crvena im nije sudio o žutima neću ni pričat....svaki dodir im je sudio a nama za najobičnije faulove odmah žuti...no nema veze Bayern bude pobjedio i real i uefu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 17 tra 2012, 22:17

Toooooooooooooo!!!
Ludnica, sve je prokljucalo kada je Gomez poslao loptu iza ledja Casillasa.
Kurcem ili cime drugim, nije vise ni vazno, vazno je da se doslo do pobjede.

Glasa nemam i ne treba mi nakon ovakve pobjede.

AUF GEHTS DIE BAYERN!!!
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 17 tra 2012, 22:18

takoder bitno da niti jedan upitan igrac sa zutim nije dobio danas karton, a kolko znam u finalu se brisu svi. :smajl007:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 17 tra 2012, 22:20

Sutra padam ispit ali koga boli rac, za ovo se živi.

Auf gehts !!!!!
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 17 tra 2012, 22:22

The Scarface napisao:Sutra padam ispit ali koga boli rac, za ovo se živi.

Auf gehts !!!!!

ja vjerojatno kolkvij :smajl010:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2012, 22:22

OOOOOOOOOOOO KAKO JE LIJEPO BITI NAVIJAČ BAYERNA... :O: :O: :O: :yeee: :yeee: :yeee: :yeee: :yeee: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :cool: :cool: :cool: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 17 tra 2012, 22:24

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2012, 22:26

Grmilo je u mojoj kući na svaku akciju, ali neka smo cigane dobili. :mrgreen: Utakmica je bila odlična, živi se za ovakav derby. Demantirali su moju prognozu o remiju i baš mi je drago da je Mourinho potopljen konačno od strane nas. :yeee: :yeee: :yeee: :yeee:

Sutra još neka Chelsea slavi protiv onih cigančina i izbaci ih na 2 utakmice, nitko sretniji od mene.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2012, 22:34

cruz napisao:digo mi se

cruz napisao:puca mi kurac

prvo poluvrijeme prošlo u znaku svršavanja

:lol: :lol: :lol: :legendo: :legendo: :legendo: Nisi jedini bio. :bravo: :bravo: :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 17 tra 2012, 22:37

FCB_general napisao:
cruz napisao:digo mi se

cruz napisao:puca mi kurac

prvo poluvrijeme prošlo u znaku svršavanja

:lol: :lol: :lol: :legendo: :legendo: :legendo: Nisi jedini bio. :bravo: :bravo: :bravo:

Slika
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2012, 22:37

Alaba kralj!!! Hoću da bude jebeni welt-klasse links ausverteidiger. :O: :O: :O: :O:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Hantraga » 17 tra 2012, 22:39

Slika
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2012, 22:39

U Madrid treba poslati Nicolasa Jüllicha da strpa u džep Kristinu aka. Zastavu(a ne El Ferrari). :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 tra 2012, 22:39

POMOLI SE I KRENI U BITKU!!!!

NAJBOLJA UTAKMICA KOJU SAM IKADA GLEDAO A DA JE BAYERN U NJOJ IGRAO. KAKAV TEMPO!!!!! OVA TEKMA ME PODSJETILA NA ONU NJEMAČKA - ITALIJA 2006 ZA KOJU SAM SMATRO DA SE VIŠE NEMRE PONOVITI, NO ONO ĆEM SAM DANAS SVJEDOČIO TO JE TU TEKMU NADMAŠILO! Tako dobar nogomet od obje ekipe teško da ću ikada više gledati!!! SEX na ntu potenciju!!!!BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Utakmica je toliko bila dobra da bi sada mogao bez beda sa istim tenzijama pogledati reprizu!!!

Nema za mene boljeg osječaja nego kada sam nabrijan za vrijeme tekme, kada ljudi oko tebe pričaju deru se, prcaju te, a ti to ne čuješ jer si u zoni. ruke su znojne, pušiš jednu za drugom, srce lupa, a ti u sebi pričaš, molim te nemoj, daj dodaj, pa tu i tamo stepeš stolac il se tolko zadereš da se celi birc okrene. KAKO JA VOLIM TO ŠTO SAM NOGOMETNI FAN; ŠTO ŽIVIM ZA TAJ ŠPORT; ŠTO SAM NAVIJAČ BAYERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako smo mi ovu tekmu započeli ja nisam mogo vjerovat, doslofce sam se preplašio koliko smo dobri jer nisam mogao vjerovati, da ja po prvi puta vidim ono što ova ekipa ustvari može. Odigrat nogometnu utakmicu na najvišoj mogućoj razini i to u istoj tekmi u kojoj se igra protiv nimalo slabijeg protivnika. Danas možemo biti Bogu zahvalni što nam je podario da se rodimo u ovo vrijeme i svjedočimo tekmi u kojoj nastupaju dva STROJA!!!!

Malo stišćemo mi, malo oni. Kada je Real počeo igrati malo sam se pribojo, nakon 10 minuta, da smo izgorili no to je bilo samo zavarivanje protivnika. Popizdio sam kada na Riberyu nije dosuđen penal, ali što ćeš, u današnjoj tekmi da bi penal bio dosuđen noga je morala puknuti i ne zamjeram Webbu što nam taj penal nije doszudio. tada slijedi korner, bum tras ANANAS!!!

Slika

Ova slika govori sve ono što je Ribery na današnjoj utakmici napravio. nepretjerujem sigurno kad kažem da mu je ovo najbolja utakmica za Bayern koju je odigrao. Čovjek dobro da nije ubio svoje protivnike koji su mu pokušali oduzeti loptu. uvijek je bio tam di treba biti, borio se ko lav!!! Brijem da će si jose dobro promisliti prije nego što opet stavi Arbelou da igra protiv njega, a ne bi se čudio da nam uskoro uslijedi neka ponudica od 80milja od strane Reala, al ovaj puta Uli će reči da za to mogu dobiti lijevu nogu i lijevo jaje! 8-) LJUBIM TE MALI ŽABARU!!!!

Sad je vrijeme da pohvalimo našu školu!

Slika

DAVID ALABA!!!! pa taj mali će postat nabolji lijevi bek svijeta. Sa njim smo dobili ono što smo svi uvijek htjeli, a to je da smo opasTni i po lijevoj i po desnoj strani! Pa mali nije imao niti jedan kiks i dosta puta sam riješio problem. Uopće nije bio impresioniran konjem zvanim KRISTINA!!!!Eh kad se samo sjetim da se nisam htio slikat sa njim kad sam imao priliku, reko kaj će taj kepec. taj kepec nam je danas sa Riberyem UNIŠTIO desnu stranu Reala. Lik koda igra ovu poziciju otkad zna za sebe i ako da ima 28 godina. Nikakvu primjedbu ja na tog dečka neam. Po meni Player of the game ali tek na drugom mjestu!!!!

Sada moram preči na igrača koji je nama donio ovu pobjedu nad Realom. Bio je jako puno puta karakteriziran, te smo mislili da je promašaj i da treba nači bolje!!! Ne ovaj puta nije riječ o našem mari Gomezu već:

Slika

Taj čovjek je danas odnio sve kaj se moglo pobrat. Uništio je Realofce sam, potrgo im noge, dodavo, nosio se sa njima ko od šale. Lik je za ovu tekmu živio i odigro čak bolje nego prošle sezone protiv Intera u Interu. DANAS JE LUIS GUSTAVO BIO NAJBOLJI ZADNJI VEZNI SVEMIRA!!!!!!!!!!! UUUUUUUFFFFFFF ŠTO OBOŽAVAM TAKVE BRAZILCE!!!! LIK MI SE POLAGANO ALI SIGURNO UVLAČI POD KOŽU!

E sad odmah moram preči na svog ljubimca ŠPEKMEZA!!!

Dobro da se nisam od jada plako koliko se čovjek trudio, trčo, borio sa realovom obranom, a kako mu nije išlo, JAO MAJKO MOJA MILA!!!!!!!!! BOŽE SPASI GA OVE MIZERIJE, RECI JUPPU DA G VADI VAN!!! JA ZAKLETI GOMEZOVAC OKRENUO SAM MU LEĐA I IZDO GA KO SVETI PETAR! Njemu kad nejde onda nejde i ne znam dal je on ikada promašio 4 jako dobre šanse, ovako odigrao tekmu da bi na kraju zabio pobjedonosni gol, zbog ćega sam izgubio glas!!! pas mater mogo si i to fulat, jer kak ću sutra pred ljude!?!?!??! MOJ MAAAAAARRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

DAO SI MI JEDINO ŠTO SAM HTIO A TO JE NADA!!!!!

Slika

Neželim omalovažavati ono što su Lahm, Badstuber, Boateng, SEXSTEIGER,KROOS, ROBBEN, Muller pridonjeli ovoj pobjedi, no ova 4 igrača su za mene danas bili kraljevi!

Nisam maštao o rezultatu, nisam maštao o pobjedi, bilo me strah išta prognozirati: jedinu stvar koju sam htio je da u Madrid idemo uzdignute glave sa šansom da možemo proči dalje i ništa više.

To mi je danas Gomez dao, to mi je danas Ribery priskrbio, za to se danas Luis Gustavo izborio, za to je danas Alaba na terenu poginuo!

Slika

DANKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 17 tra 2012, 22:42

Sažeci na Novoj.

Uživajte.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba