effe__sa napisao:naravno da moramo biti oprezni, jer braunschweig je dobro startao u sezonu, radi se o drugoligašu, a eto jedna ekipa iz četvrte lige stvori probleme wolfsburgu, tako da je to dodatna stvar koja nas navodi na oprez...inače braunschweig je naravno samim tim što je odigrao 2 kola druge bundeslige ušao već u takmičarski ritam dok je za nas ovo prva prava , oficijelna, takmičarska utakmica sezone

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:ni Breno....
Robben se kao dobro osjeca, al još nije siguran da moze....al vjerojatno bu na raspolaganju protiv Monchengladbaha
Ribery počeo trčati već..![]()
.....e, a di ima prijenos?

CroCHEF napisao:FCB m@niac napisao:ni Breno....
Robben se kao dobro osjeca, al još nije siguran da moze....al vjerojatno bu na raspolaganju protiv Monchengladbaha
Ribery počeo trčati već..![]()
.....e, a di ima prijenos?
Mislim da je das erste(satelit) i arenasport 3

LuctL napisao:
Kojom logikom?
LuctL napisao:Ovo sto Jupp radi je odlicno. Da ti dam losi primjer postavljanja igraca. Dinamo. Ako je netko dosao u klub, ipak treba pokazat malo postovanja i resspekta, a tek onda zasluzit prvu postavu.
LuctL napisao:A i Truba i Buyten imaju X zajedno odigranih tekmi, Usami je ipak pridošlica i veliki pritisak bi bio od prve minute.
Eto ja bi jedino mjenjao Tymo-Gustavo, ali i ovako sam zadovoljan jer je Svinja još više orjentiran prema napadu, a treba nam neka pobjeda od kojih 5-6 razlike za pouzdanje!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost