(01/10/2011) TSG 1899 Hoffenheim gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (01/10/2011) TSG 1899 Hoffenheim gegen FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 01 lis 2011, 19:37

Nemojte da budemo na kraj srca. Svakoj seriji dodje kraj, pa i ovoj nasoj. Ne krivim igrace, jer su imali tesku utakmicu u utorak, noge su im bile preteske, a Hofenhajm nije nimalo naivan protivnik. Odgledano sam period od 20. do 45. minuta, vidio sam da su bili bolji, da su nas pritiskali. Ali, najvaznije je da je opet u nasoj mrezi krtola. Vidjelo se da nemamo svjezinu, i tu se mozda vidi potreba za dodatnim pojacanjima, kako se ne bi preforsirala odredjena grupa igraca konstantim ubacivanjem u igru od 1. minuta. Uglavnom, ocekivao sam tesku utakmicu, jer je napor odigrati 3 jake utakmice u roku od 7 dana, ali bice bolje. Ovo je bio samo los dan. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 01 lis 2011, 19:37

Recimo danas je morti bilo bolje da je mam Usamija hitil u vatru, ali ko zna kak bi to na kraju izašlo i ko bi sve bio žifčan...Morti niti Robben nije smio tak rano ulaziti u igru kad smo znali da nemre, bar je tak Jupp tvrdio (javna tajna), a pošto je kod Riberya postojala neka bojazan od ozlijede morti i on nije trebao startati...Al dobro kaj je tu je, nije neka velika šteta...

Samo oću reći, koji će nam kurac Usami ako takav igrač protiv Hoffenheima nemre startati, a u ovakvoj smo formi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 01 lis 2011, 22:08

cudi me kako nema postova koji traze smjenu Don Juppa, ode na strane forume oni ziher pisu to

edit:
sva sreca ova reprezentativna pauza ce nam pasat ko budali samar :a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 02 lis 2011, 09:40

CroCHEF napisao:cudi me kako nema postova koji traze smjenu Don Juppa, ode na strane forume oni ziher pisu to

edit:
sva sreca ova reprezentativna pauza ce nam pasat ko budali samar :a045:

Pa to moze samo blesav covjek da trazi. Sta hoce??? Mozda opet Van Gala, pa da rezultati na utakmicama budu 5:2, 3:3 itd. Da je Van Gal jos trener, mi bi glat sinoc izgubili, a ovako i dalje nismo primili gol jos od 1.kola, sto je za svaku pohvalu. Mora nekada i napad da zakaze, ali sreca je pa je odbrana i dalje na nivou. Vidi se sada koliko nam Nojer znaci, jer nece svaka utakmica biti glat i rutinsko odradjivanje posla. Ovo je jedan novi Bajern, mnogo kompaktniji, sigurniji, odgovorniji, pozrtvovaniji, samim tim -MNOGO OPASNIJI nego onaj prethodnih godina. Jednostavno, nemoguce je svaku utakmicu odigrati na vrhunskom nivou i pobijediti. Nisu igraci Bajerna masine, vec ljudi od krvi i mesa. 3 jake utakmice u 7 dana, 2 pobjede i remi. I kako da budemo nezadovoljni??? Nije Hofenhajm neka SKLM ekipa, znali su nam zapapriti dobro proslih sezona. Juce se ispostavilo da to od ranije nije bio samo splet okolnosti. Oni su sasvim solidna ekipa, a mi izmoreni nakon 2 jake utakmice. Tesko je stalno drzati isti ritam. To moze samo Barsa. Jup je malo zacudio sa izmjenama, usudjujem se da kazem i pogrijesio, ali dobro. Nije smak svijeta. Hej, gol nismo primili jos od Gladbacha. Sta hoce vise ti navijaci?? Gol razlika 21:1. Ne pamtim kada je Bajern to imao. Vazno je da cemo biti prvi i nakon ovog kola. Sljedece kolo pada Herta i idemo na zasluzenu pauzu. :D
Zadnja izmjena: Miki; 02 lis 2011, 09:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Mačak » 02 lis 2011, 09:41

Nema Usami kvalitet, to je jedino objašnjene, jučer ni na klupi. Ušao je protiv Wolfsburga i zamalo da nas košta bododva, Heynckes najbolje zna, a i ja sam uvijek tvrdio da Japanac nije kalibar igrača za Bayern, prevelik je to zalogaj. Ne čudi stvar da je samo posuđen.

A utakmica jedna od onih koje se moraju desiti nakon nastupa u LP. Tako bude u 80% slučajeva da ekipa ne bude na svom nivou, ili totalno zakaže. Mi jučer nismo bili na svom nivou, ali ne mogu reći i da smo potpuno zakazali, jer pobogu nula je sačuvana. :D

Ovakvo nešto bi se moglo desiti i protiv Hannovera, ali sumnjam, jer isti igraju Evropa ligu, tako da smo tu u istoj poziciji.
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la FCB m@niac » 02 lis 2011, 09:44

pa mi smo imali sve skupa 6 udaraca po golu...e nemoze to tako... :mrgreen:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Miki » 02 lis 2011, 10:05

FCB m@niac napisao:pa mi smo imali sve skupa 6 udaraca po golu...e nemoze to tako... :mrgreen:

Umor, FCB, umor. :D Igraci Hofenhajma su se za ovu tekmu pripremali 7 dana, a mi svega 4 dana. Velika je to razlika, pogotovo ako se zna da smo u utorak igrali protiv Citya, a ne protiv nekih rekreativaca (mada je City tako izgledao zbog nase moci :D ). Odnos u sutevima je bio 18:6, ali oni opet nisu dali gol. Ja mislim da je to jako frustrirajuce za njih, a sada ce svaka ekipa protiv nas zapinjati ne bi li nam dala gol i tako prekinula nas niz. Hofenhajm je bio najblizi jos od Gladbacha, ali nije im se dalo, jer na golu je Neuer. :bravo: Ne treba zaboraviti ni sjajnog Boatenga i Lama. Ostali su bili preumorni za ovu tekmu, nedostajalo je svjezine i zato smo djelovali bezopasno. Zato treba razmisliti koja pojacanja nam trebaju da bi dobijali i ovakve tekme koje su teze ne toliko zbog jacine protivnika koliko zbog toga da smo samo 4 dana prije toga imali jaku tekmu. E, zato nam je potreban siri kadar, a da se ne osjeti puno izostanak najboljih. Npr. kao sto je zamjena Gustavo-Tymoschuk.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 02 lis 2011, 12:05

Mačak napisao:Nema Usami kvalitet, to je jedino objašnjene, jučer ni na klupi. Ušao je protiv Wolfsburga i zamalo da nas košta bododva, Heynckes najbolje zna, a i ja sam uvijek tvrdio da Japanac nije kalibar igrača za Bayern, prevelik je to zalogaj. Ne čudi stvar da je samo posuđen.

A utakmica jedna od onih koje se moraju desiti nakon nastupa u LP. Tako bude u 80% slučajeva da ekipa ne bude na svom nivou, ili totalno zakaže. Mi jučer nismo bili na svom nivou, ali ne mogu reći i da smo potpuno zakazali, jer pobogu nula je sačuvana. :D

Ovakvo nešto bi se moglo desiti i protiv Hannovera, ali sumnjam, jer isti igraju Evropa ligu, tako da smo tu u istoj poziciji.

Ma mislim da Usami ima kvalitet , ali Heynckes ga nešto ne gotivi a i nema petlje da ga pravo baci u vatru pa bilo je utakmica kada smo ubjedljivo vodili on ga nije uvodio.Momak mora dobit više prilike da se dokaže, do sad je dobio jako, jako malo prostora za dokazivanje. Ali Heynckes je do sad ostalo sve dobro uradio, pa razloga velikog za kritiku za sad nema. I bitno je da nula stoji i da Bog da još dugo stajala, ta nula pozadi naravno, ne daj Boze da se sad zareda serija sa nulom naprijed. :D :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 02 lis 2011, 13:30

Idemo dalje, nula dok stoji sve je uredu, nismo pobjedili i šta!?
ja sam vidio na sažecima nasmijana lica Hoenessa i Rummenigge-a na kraju tekme, i to mi je dovoljno :) 8-)

CroCHEF napisao:sva sreca ova reprezentativna pauza ce nam pasat ko budali samar :a045:

:good: samo nek ne bude ozbiljnijih ozljeda...

ima članak na tz-u koji opisuje raspoloženje nakon utakmice..

Ab auf die Wiesn: Bayern feiern Vereinsrekord 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 02 lis 2011, 14:15

dobra je stvar sto je vecina reprezentacija od nasih kljucnih igraca osigurala prolaz tako da valjda ce biti postedeni
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2011, 19:00

cruz napisao:ima članak na tz-u koji opisuje raspoloženje nakon utakmice..

Ab auf die Wiesn: Bayern feiern Vereinsrekord 8-)

Znači utakmica nije bila ni bitna, već zabava. Zato su svi jedva dočekali kraj utakmice, čak je i sudac sudio prije 90. minute utakmicu, što gotovo nikad nisam vidio. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 03 lis 2011, 15:11

Da li ste ZA ili PROTIV sexa na stadionu??? :lol: :lol: :lol:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... pu-Bajerna
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 03 lis 2011, 18:02

Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 04 lis 2011, 12:47

Pa moral je mali zabit gol kad nitko od ekipa nije :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012