mladjo_dj napisao:jedina novost s priprema koja je vrlo ocita je to sto nam je obrana pk povucena naprijed
nele-BHF napisao:mladjo_dj napisao:jedina novost s priprema koja je vrlo ocita je to sto nam je obrana pk povucena naprijed
(PK), povučena jer ljudi igraju bunker i normalno da i mi napadamo što više možemo. Osim toga gubimo 2-0 , šta drugo i očekivat ?

mladjo_dj napisao:nele-BHF napisao:mladjo_dj napisao:jedina novost s priprema koja je vrlo ocita je to sto nam je obrana pk povucena naprijed
(PK), povučena jer ljudi igraju bunker i normalno da i mi napadamo što više možemo. Osim toga gubimo 2-0 , šta drugo i očekivat ?
mozda uvest nekog napadaca !?
Lizarazu napisao:Pa da, da se "ono" Neueru nije desilo vjerovatno bi ovu loptu cekao, a ovako....odjednom postao linijas.

Nach knapp dreiwöchiger Vorbereitung und fünf Siegen in fünf Testspielen (bei 28:1 Toren) sieht Heynckes sein Team gut vorbereitet für den Rückrundenauftakt.

FCB_general napisao:Mi smo se trebali zatvoriti i dati njima loptu, natjerati ih naprijed da igraju i udariti po njima upravo kontrama, a ne opet naivno ići.

The Scarface napisao:Alaba je isto fascinantan, primi loptu, pa se okrene i vrati je nazad.
The Scarface napisao:Ne mogu vjerovat koliko je Robben loš, stvarno me iznenadio.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost