http://www.blick.ch/sport/heute-sind-si ... 04533.html
Inače u tekstu se govori o njihovoj opuštenosti pred utakmicu, kako su u dobroj seriji, Frei izjavljuje da mogu uvijek zabit gol i inače smatraju da nemaju šta izgubit u ovoj utakmici.

Speedy napisao:Dugo ovako nervozan nisam bio zbog neke tekme, imam neki los predosjecaj u PM!![]()
Opet ce kljucnu ulogu igrati rani gol, ukoliko uspijemo zabiti u prvih 15-tak minuta ne treba se bojati za prolaz.

Speedy napisao:Dugo ovako nervozan nisam bio zbog neke tekme, imam neki los predosjecaj u PM!![]()
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:Speedy napisao:Dugo ovako nervozan nisam bio zbog neke tekme, imam neki los predosjecaj u PM!![]()
Naravno da imaš, teško da neko nema. Ja nekako ne mogu prihvatiti činjenicu da mi igramo protiv "slabog Basela", nego mi kroz glavu prolazi ona jedan naspram milion. No kad sam žifčan i ajmo reč bojim se to je dobar znak, najgore je kad niš ne osječam prije tekme, onda je to znak da će se neš loše dogoditi. Tak je to bilo prije prve tekme...

Opet ce kljucnu ulogu igrati rani gol, ukoliko uspijemo zabiti u prvih 15-tak minuta ne treba se bojati za prolaz.

Der FC Bayern läuft im Champions-League-Spiel gegen den FC Basel (ab 20.45 Uhr live bei SKY und im Live-Ticker von BILD.de) mit der gleichen Formation wie gegen Hoffenheim (7:1) auf.
Das heißt auch, dass der lange verletzte Bastian Schweinsteiger zunächst nur auf der Bank Platz nehmen wird.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost