Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:ima ko kakve sažetke, ali cjele utakmice....pls tj......ne sažetke, nego cjelu tekmu!

CroCHEF napisao:Clattenburg (Mlad je pa jos nema klub)

CroCHEF napisao:a ovo?
kad se sjetim kakve sve penale Webb sudi za ManUtd...
inace jucer jaka sudacka ekipa... Webb (ManUtd), Atkinson (Chelsea), Clattenburg (Mlad je pa jos nema klub)

Dok niko iz Reala nije u opasnosti da propusti finale, cak i da dobije zuti u revansu.
Kako im Uefa navlaci, pa to nije humano, Spremite se i za pokusaj kradje u Madridu, jer jebeni Platini i njegovi saradnici su zamislili da finale bude Real-Barsa i to ti je. Pa zasto Marcelo nije dobio crveni sinoc? E, pa upravo zbog toga. Udaranje igraca iz cista mira, a bez lopte je automatski crveni karton. Jebem ti Uefu i mi cemo morati biti vraski jaki da ovo odbranimo, jer je cijela madridska ekipa smece, govna, simulatori, glumci + plejboj na klupi, smrdljivi, odvratni, prepotentni Murinjo.

Miki napisao:E, jebat ga za te kartone, jer ce vjerovatno neki od tih 7 biti malo stegnutiji. Nemoguce je da niko od njih ne dobije zuti u revansu, jer ce Real napasti i mi cemo morati biti grubi, pogotovo na Kristini. Stvarno steta ako prodjemo u finale, a da nam fale 2-3 igraca iz prvih 11. U finalu 2010. falio nam je Ribery i to se dosta osjetilo. Sada je odbrana u kurcu sa kartonima. Sto se ne brisu, mamu im iz Uefe?![]()
![]()
Dok niko iz Reala nije u opasnosti da propusti finale, cak i da dobije zuti u revansu.
![]()
![]()
Kako im Uefa navlaci, pa to nije humano, Spremite se i za pokusaj kradje u Madridu, jer jebeni Platini i njegovi saradnici su zamislili da finale bude Real-Barsa i to ti je. Pa zasto Marcelo nije dobio crveni sinoc? E, pa upravo zbog toga. Udaranje igraca iz cista mira, a bez lopte je automatski crveni karton. Jebem ti Uefu i mi cemo morati biti vraski jaki da ovo odbranimo, jer je cijela madridska ekipa smece, govna, simulatori, glumci + plejboj na klupi, smrdljivi, odvratni, prepotentni Murinjo.
![]()
![]()
![]()

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost