(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

PostPostao/la nele-BHF » 19 svi 2012, 23:02

Haris napisao:Da me sad neko baci u kontejner govana, metne u bolid Ferrarija, na internacionalnu svemirsku stanicu, u ralje ajkule, među 5 golih vrhunskih ženskih, dadne moć Gokua i Vegete (Gogete), na najbolji koncert Iron Maidena ikad, bilo šta od toga, bilo bi mi apsolutno svejedno i samo bih opsovao sve što se može opsovat i pao u depresiju. Kao što sam već sad pao.

Volio bih zaspat i ne budit se 7 dana.

Ja sam odlučio da ne otvaram niti jedan site koji će išta objaviti u vezi tekme narednih 7 dana.

Loš sam. :(
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 19 svi 2012, 23:02

Vedo napisao:Postavimo ključno pitanje, tko dade Robbenu da puca onako važan penal???? Robbenu??? :smajl006:

Htio je ispasti frajer, pa da novine pričaju o njemu kako je svojom " maestralnom dobrom igrom " donio kantu Bayernu.

Nikad više on, nikad. Radije daj domaćem igraču, a ne strancu kojem klub ništa ne znači.

Haris napisao:Da me sad neko baci u kontejner govana, metne u bolid Ferrarija, na internacionalnu svemirsku stanicu, u ralje ajkule, među 5 golih vrhunskih ženskih, dadne moć Gokua i Vegete (Gogete), na najbolji koncert Iron Maidena ikad, bilo šta od toga, bilo bi mi apsolutno svejedno i samo bih opsovao sve što se može opsovat i pao u depresiju. Kao što sam već sad pao.

Volio bih zaspat i ne budit se 7 dana.

Upravo sam ispio treću čašicu stocka i ne pomaže. :geek:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lennon » 19 svi 2012, 23:03

neznam dečki di ste? pišite nekaj, odlučio sam danas ne izaći, i u koma sam stanju isto ko i vi..
ajmo se tješit tu, vi ste mi jedini ostali....... :(
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 19 svi 2012, 23:05

Lennon napisao:neznam dečki di ste? pišite nekaj, odlučio sam danas ne izaći, i u koma sam stanju isto ko i vi..
ajmo se tješit tu, vi ste mi jedini ostali....... :(

Isti sam. Uništen sam.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 19 svi 2012, 23:06

Da li se zbilja Ribery bio ozlijedio kako pišu naši vrli mediji, ili se tu radilo o klasičnoj izmjeni ?
Bio sam na wc-u pa sam promašio taj dio kada se zamjena izvela. -.-
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la The Scarface » 19 svi 2012, 23:06

Momčad nam je jednostavno sastavljena od luzera.

Robben je očito najveći choker koji je ikad zaigrao za naš klub. Protiv Dortmunda promaši penal, protiv Reala ima sreće što mu je jedva ušla i sad protiv Chelsea promaši najveći penal u svojoj klupskoj karijeri. Ne bi riječi rekao da ga je bar pošteno opucao. Ne trebam spominjati onu priliku koju je imao u finalu SP-a.

Ovi naš Njemački igrači su također luzeri, ni sa klubom niti sa repkom nikad nisu otišli do kraja. Jednostavno fali onaj karakter koji su Effe i Kahn imali, nemamo jebenog vođu.

Moram pohvaliti Neuera koji ima jebena muda, najbolje izvedeni penal od naših igrača.

Gomeza mi je isto pun qurac više, u prvom poluvremenu je imao match loptu i opet promašio. Poslije toga se nije sastao sa loptom.

Kako dalje ?

Stvarno ne znam, ovo nam je bila jedinstvena šansa stvarno ne znam kako ćemo uspjeti osvojitu ovu LP-a.Niti 5 naslova Njemačke me neće utješiti ako ne osvojimo Lp-a.

Spušili smo sve tri titule te smo naslijedili naslov od Vizekusena. Ovo nam je 5 spušena utakmica u finalima LP-a od 9 te smo i službeno postali luzeri.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 19 svi 2012, 23:08

nele-BHF napisao:
Lennon napisao:evo ljudi o ovoj obrani ja pričam, svaka čas Tymoschuku, al tj Boateng pa daj nemoj me jebat, lik ima 195 cm i 100 kg a nebre dobit jedan jebeni skok, i cijelu tekmu je plivao, al ne mi štancamo vezne i špice a ovaj panj igra otraga, a i Badstuber nije nikaj bolji. isad ćete vi meni da je to krivo kretanje, da nije on loš, kaj nije, pa ak on nebre svaki jebeni skok dobit i čuvat jednog opasnog Drogbu nutra onda nek ide u kurac on, Heynckes i Uli Hoenes.

A vidi care, večeras napad nije odradio svoje. To je to. Po ko zna koji put, SAMI SMO SEBE POBJEDILI. Tuga, drhtim, ali pokušavam se suzdržati pred svojima, mislit će da sam freak( mada znaju da jesam ).

ma neznam dal sam to od emocija napisao ili od čega neznam, možda si i u pravu, jaoo... ja ne mogu vjerovat.
mi smo najluzerskiji klub na svijetu.. tolko veselja nakon gola Mullca i onda šok, i onda još veći šok nakon fulanja penala Robbena.
što će sad imat za reć Kaiseru? ja ću pucat, ja ću pucat... i odstrijeliše nam prvenstvo i lp... kolko je zaslužan tolko je i prokockao
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 19 svi 2012, 23:09

The Scarface napisao:
Gomeza mi je isto pun qurac više, u prvom poluvremenu je imao match loptu i opet promašio. Poslije toga se nije sastao sa loptom.

Daj nam onu statistiku o najboljem napadaču na svijetu, najkorisnijem igraču na svijetu, najefikasnijem napadaču na svijetu, ostalo je nevažno.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 19 svi 2012, 23:09

nele-BHF napisao:
The Scarface napisao:

Daj nam onu statistiku o najboljem napadaču na svijetu, najkorisnijem igraču na svijetu, najefikasnijem napadaču na svijetu, ostalo je nevažno.

A gdje je tvoj RIbery bio večeras ?

Nemoj glumit idiota, mislio sam da si se malo opametio.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 19 svi 2012, 23:10

The Scarface napisao:...
...
...

Kako dalje ?

Stvarno ne znam, ovo nam je bila jedinstvena šansa stvarno ne znam kako ćemo uspjeti osvojitu ovu LP-a.Niti 5 naslova Njemačke me neće utješiti ako ne osvojimo Lp-a.

Spušili smo sve tri titule te smo naslijedili naslov od Vizekusena. Ovo nam je 5 spušena utakmica u finalima LP-a od 9 te smo i službeno postali luzeri.

Ojačati klub, istresti ozbiljnu kintu i na svaku poziciju dovesti novo ime, da prave pritisak ovim dosadašnjima, jer ovi imaju status nedodirljivih.

Uli se hvalio da se para ima, pa neka uprava fino to onda rješava, jer pojačati se ( osnažiti ) se ekipa mora. MORA i to je to.

Kada je ovaj na sat1-u objavio da Bayern ima mogućnost još jedne izmjene, samo pitanje je koga uvesti, kada niti jedan igrač s klupe ne može kvalitetno zamijeniti bilo koga. - bio je u pravu,. jebiga.
Zadnja izmjena: Lahm; 19 svi 2012, 23:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lennon » 19 svi 2012, 23:11

neznam koga krivit više, Boateng, Robben, Ribery, Gomez, Olić.. ko je kriv, ko ?? svi razočarali, sviiii
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 19 svi 2012, 23:11

The Scarface napisao:
nele-BHF napisao:
The Scarface napisao:

A gdje je tvoj RIbery bio večeras ?

Nemoj glumit idiota, mislio sam da si se malo opametio.

:( Brat', gdje ćeš večeras biti pametan. Budemo pričali o Riberyu neki drugi dan, može care? Sad je to duga priča i zajebana tema.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 19 svi 2012, 23:12

Lennon napisao:neznam koga krivit više, Boateng, Robben, Ribery, Gomez, Olić.. ko je kriv, ko ?? svi razočarali, sviiii

Robben-Boateng-Olić-Gomez-Ribery- mada zadnji i nema tolike krivice kao recimo prva trojka

tako nekako.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 19 svi 2012, 23:15

Moram sad priznat da sam u sebi duboko znal da bumo poduvali al si nisam htio priznat i išo samna kolektivnu svijest da ako stalno govoriš da buš dobil al niš od toga....nažalost ovo je luzerska generacija koja se mora mjenjat.....ČELO,ROBBEN,EGOTRIP il kako već teški luzer i smeče od čovjeka kao i igrač za velike tekme jer nemrreš onak usrano pucat penal u finalu...dalje jupp teški kreten ak si reko da ti robben prvi pucač penala ti stavljaš olića(sad se pokazalo da je obični seljak sa ovih prostora) jel fulo je 100%šansu u produžecima a penal kak je puknul bože moj...dalje obrana pola momčadi drogba iz 1 kornera da gol a boateng ga ne čuva dalje gomez užas živi pa konjino jesam te bodril kad su drugi pljuvali a ti u finalu ne napraviš niš al baš niš...PRESTRAŠNO....ovo je luzerska momčad i treba joj promjenit kičmu baš radi tog mentaliteta....mulac kako god bio loš zbušil je čeha...contento i tymo kojih se najviše bojao su jako dobro odigrali 120m...koja drama 120m i penali i onda izgubiš nemoguče.....NAŽALOST PONOVILA SE KLUPSKA GRČKA GDJE ANTINOGOMET KAK TI NEŠ OSVOJIL....ako mutavi jupp i čelo ne otiđu iz kluba i ne dofuramo brutalnu 10-ku malo bum se ohladil od Bayerna......sad kad nema ballacka možda ELF osvoji ep to bi me jedino diglo :roll:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 19 svi 2012, 23:15

Chelseaju je bilo suđeno i protiv toga se ne može. Ljudima se vratilo za 2008 i godinu poslije za ispadanje od Barce.

Slično kao i nama 2001. kad smo 1999. spušili na najgori mogući način.

Jebote Englez je dobio Švabu na penale. :haha:

Ovaj isto pati :
Zadnja izmjena: The Scarface; 19 svi 2012, 23:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012