Imam osjecaj da smo igrali jos dva sata da ga ne bi zabili!
Jedina pozitivna stvar u cijeloj ovoj prici sto necu morati tablicu praviti!

Imam osjecaj da smo igrali jos dva sata da ga ne bi zabili!

CroCHEF napisao:Necu komentirat... samo se nadam da nece biti uleta padobranca, da su stoperi krivi za gol.. kriva je osoba koja je placena 20mil eura

nele-BHF napisao:Nije odbrana ni bitna u svemu ovome baDa je napad i vezni red bio u redu, meni nebi smetala ni pobjeda 2-1. Niko i ne traži da se svaka utakmica odigra bez primljenog gola :/ Nije sve ni u odbrani ! Danas su glavni igrači podbacili !

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:Nije odbrana ni bitna u svemu ovome baDa je napad i vezni red bio u redu, meni nebi smetala ni pobjeda 2-1. Niko i ne traži da se svaka utakmica odigra bez primljenog gola :/ Nije sve ni u odbrani ! Danas su glavni igrači podbacili !
U obrani je nama puno toga jer otkako smo promijenili filozofiju, gluposti i gafovi razno-razni nam se događaju. Danas su SVI podbacili, a Neuer nije slušao Kahna i njegovo očitovanje da mora prestati letiti terenom ko kakav malonogometni golman-igrač da bi ga se skroz ozbiljno doživjelo. To on nije naučio i odmah je 'nagrađen' naslovnicama na Bildu, Sportbildu i Spoxu. Nema se tu što posebno dodavati.Neka mu Butt koji šamar lupi na treningu i konačno ga nauči pameti kad su ti izlasci s gola u pitanju, jer i on sam je dobio nakon onog zabijenog penala dok je bio član Leverkusena od Hankea jednu šamarčinu s centra i da prestane se sramotit pred svijetom.
Je 1. kolo i sve, ali odvratan je okus gubiti doma od svih kad se zoveš Bayern, a gdje još na samom startu prvenstva.

normala napisao:Sramota! Jebem im mater svima redom. Toliko.

effe__sa napisao:neuer jeste pogriješio, to se ne smije dešavat...činilo se u toj akciji kao da nema prave komunikacije između boatenga i neuera...Ali problem je mnogo veči od ovog, nismo imali igre, bili smo letargični, usporeni..teško je to sve i opisat koliko je očajno bilo...al nadat se da će u narednim kolima biti sve bolje...za sad još možemo reči da se ekipa mora naviknut na juppovu filozofiju, trener i tim se jedni na druge moraju naviknut...al nadat se brzim pomacima, ovo danas je bilo katastrofalno i mislim šok za sviju

The Scarface napisao:P.S.
Zaboravia sam napisat da me Schweinsteiger najviše razočarao, ako ovako nastavi bit će zapamćen kao jedna velika prevara od igrača.

Murta napisao:The Scarface napisao:P.S.
Zaboravia sam napisat da me Schweinsteiger najviše razočarao, ako ovako nastavi bit će zapamćen kao jedna velika prevara od igrača.
Mene on razočarava još od 12. mjeseca 2010., ali nisam ništa pisao jer imam povjerenje u njegove mogućnosti, ali, realno, dugo on nije na razini one prve sezone pod van Gaalom.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
normala napisao:Sramota! Jebem im mater svima redom. Toliko.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost