(07/08/2011) FC Bayern München gegen M'Gladbach

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (07/08/2011) FC Bayern München gegen M'Gladbach

PostPostao/la Speedy » 07 kol 2011, 18:28

To je jedan od onih dana kada te nece nis i na kraju dobijes smece od gola, jebate M'gladbach nije ni razmisljao o napadu vec su cijelu tekmu proveli u svom 16-tercu! :sick: Imam osjecaj da smo igrali jos dva sata da ga ne bi zabili! :neee:

Jedina pozitivna stvar u cijeloj ovoj prici sto necu morati tablicu praviti! :smile10:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 07 kol 2011, 18:38

Necu komentirat... samo se nadam da nece biti uleta padobranca, da su stoperi krivi za gol.. kriva je osoba koja je placena 20mil eura :a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 07 kol 2011, 18:41

CroCHEF napisao:Necu komentirat... samo se nadam da nece biti uleta padobranca, da su stoperi krivi za gol.. kriva je osoba koja je placena 20mil eura :a045:

Neuer je glavni krivac ali je kod primljenog gola i Boateng zasra. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 07 kol 2011, 18:46

Nije odbrana ni bitna u svemu ovome ba :? Da je napad i vezni red bio u redu, meni nebi smetala ni pobjeda 2-1. Niko i ne traži da se svaka utakmica odigra bez primljenog gola :/ Nije sve ni u odbrani ! Danas su glavni igrači podbacili !
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Speedy » 07 kol 2011, 18:49

E sad treba vidjeti sto je s Boatengom? Nadam se da nije rijec o nekoj ozljedi... :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 07 kol 2011, 18:55

nele-BHF napisao:Nije odbrana ni bitna u svemu ovome ba :? Da je napad i vezni red bio u redu, meni nebi smetala ni pobjeda 2-1. Niko i ne traži da se svaka utakmica odigra bez primljenog gola :/ Nije sve ni u odbrani ! Danas su glavni igrači podbacili !

U obrani je nama puno toga jer otkako smo promijenili filozofiju, gluposti i gafovi razno-razni nam se događaju. Danas su SVI podbacili, a Neuer nije slušao Kahna i njegovo očitovanje da mora prestati letiti terenom ko kakav malonogometni golman-igrač da bi ga se skroz ozbiljno doživjelo. To on nije naučio i odmah je 'nagrađen' naslovnicama na Bildu, Sportbildu i Spoxu. Nema se tu što posebno dodavati. :roll: Neka mu Butt koji šamar lupi na treningu i konačno ga nauči pameti kad su ti izlasci s gola u pitanju, jer i on sam je dobio nakon onog zabijenog penala dok je bio član Leverkusena od Hankea jednu šamarčinu s centra i da prestane se sramotit pred svijetom.

Je 1. kolo i sve, ali odvratan je okus gubiti doma od svih kad se zoveš Bayern, a gdje još na samom startu prvenstva. :smajl010:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la normala » 07 kol 2011, 18:57

Sramota! Jebem im mater svima redom. Toliko.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 07 kol 2011, 19:02

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:Nije odbrana ni bitna u svemu ovome ba :? Da je napad i vezni red bio u redu, meni nebi smetala ni pobjeda 2-1. Niko i ne traži da se svaka utakmica odigra bez primljenog gola :/ Nije sve ni u odbrani ! Danas su glavni igrači podbacili !

U obrani je nama puno toga jer otkako smo promijenili filozofiju, gluposti i gafovi razno-razni nam se događaju. Danas su SVI podbacili, a Neuer nije slušao Kahna i njegovo očitovanje da mora prestati letiti terenom ko kakav malonogometni golman-igrač da bi ga se skroz ozbiljno doživjelo. To on nije naučio i odmah je 'nagrađen' naslovnicama na Bildu, Sportbildu i Spoxu. Nema se tu što posebno dodavati. :roll: Neka mu Butt koji šamar lupi na treningu i konačno ga nauči pameti kad su ti izlasci s gola u pitanju, jer i on sam je dobio nakon onog zabijenog penala dok je bio član Leverkusena od Hankea jednu šamarčinu s centra i da prestane se sramotit pred svijetom.

Je 1. kolo i sve, ali odvratan je okus gubiti doma od svih kad se zoveš Bayern, a gdje još na samom startu prvenstva. :smajl010:

Joj daj molim te nemoj pričati gluposti.

Neuer je takav tip golmana, koliko samo puta taj način branjenja spriječi gol. Golmani su se od vremena Kahna dosta promijenili, danas više nije dovoljno samo stajat na liniji i imati dobre reflekse, traženi su golmani koji su dosta aktivni i koji brzim djelovanjem prvi započinju kontranapad.

P.S.
Zaboravia sam napisat da me Schweinsteiger najviše razočarao, ako ovako nastavi bit će zapamćen kao jedna velika prevara od igrača.
Zadnja izmjena: The Scarface; 07 kol 2011, 19:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 07 kol 2011, 19:05

normala napisao:Sramota! Jebem im mater svima redom. Toliko.

I ovom dececu s tvog avatara? :mrgreen: :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 07 kol 2011, 19:05

neuer jeste pogriješio, to se ne smije dešavat...činilo se u toj akciji kao da nema prave komunikacije između boatenga i neuera...Ali problem je mnogo veči od ovog, nismo imali igre, bili smo letargični, usporeni..teško je to sve i opisat koliko je očajno bilo...al nadat se da će u narednim kolima biti sve bolje...za sad još možemo reči da se ekipa mora naviknut na juppovu filozofiju, trener i tim se jedni na druge moraju naviknut...al nadat se brzim pomacima, ovo danas je bilo katastrofalno i mislim šok za sviju
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 07 kol 2011, 19:08

effe__sa napisao:neuer jeste pogriješio, to se ne smije dešavat...činilo se u toj akciji kao da nema prave komunikacije između boatenga i neuera...Ali problem je mnogo veči od ovog, nismo imali igre, bili smo letargični, usporeni..teško je to sve i opisat koliko je očajno bilo...al nadat se da će u narednim kolima biti sve bolje...za sad još možemo reči da se ekipa mora naviknut na juppovu filozofiju, trener i tim se jedni na druge moraju naviknut...al nadat se brzim pomacima, ovo danas je bilo katastrofalno i mislim šok za sviju

Mene samo zanima koja je to Osramova filozofija?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 07 kol 2011, 19:17

Nama strašno fali Ze Roberto, tj. jedan središnji vezni koji će podvalit loptu i koji ima dribling. Schweini i Gustavo znaju nešto, ali nije to to. :?
Kroosa treba povući jako duboko jer na desetki čim primi loptu je izgubi, dok bi na osimici ili čak šestici imao vremena za pogledati tko je gdje i uputiti točni pass prema naprijed. ;)

---------Schweini------Gustavo----------
------------------Kroos--------------------
Krilo br.1----------------------Krilo br. 2
-----------------Gomez-------------------

Jedan od krila mora biti Muller, a drugo krilo neozljeđeni od Robberyja. :lol:

Nitko nije odigrao loše, ali mi smo izgubili od potpuno inferiornog suparnika. Nama jednostavno treba više imaginacije i kreativnosti u igri. To je ono što i Jupp želi. :bravo:
NEMOJTE NIKOGA KRITIZIRATI jer su svi ponaosob odigrali dobro (osim jednog kojeg ću spomenuti skroz na kraju), ali kolektivno to loše izgleda.

Jednostavno nam treba jedan igrač koji će dirigirati igrom i koji će unijeti kreativnost u momčad. Bayern pokušava kopirati United, ali fali nam ono srce i duša Unitedove igre, Paul Scholes.
Ja sam duboko uvjeren da će to biti Toni Kroos, samo mu se treba dati prilika u toj ulozi. :bravo:

I ovo nije Juppova pogreška jer će mu trebati vremena da to shvati. Van Gaal nije želio shvatiti, ali Jupp hoće, samo mu treba dati vremena.

The Scarface napisao:P.S.
Zaboravia sam napisat da me Schweinsteiger najviše razočarao, ako ovako nastavi bit će zapamćen kao jedna velika prevara od igrača.

Mene on razočarava još od 12. mjeseca 2010., ali nisam ništa pisao jer imam povjerenje u njegove mogućnosti, ali, realno, dugo on nije na razini one prve sezone pod van Gaalom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 07 kol 2011, 19:20

Murta napisao:
The Scarface napisao:P.S.

Mene on razočarava još od 12. mjeseca 2010., ali nisam ništa pisao jer imam povjerenje u njegove mogućnosti, ali, realno, dugo on nije na razini one prve sezone pod van Gaalom.

Na to sam i cilja, odigra tu jednu dobru sezonu kad je trebalo produžit ugovor i to je to, e mamicu ti tvoju šteta što Vidal nije došao.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 07 kol 2011, 19:40

frustrirajuća vecer za sve Bayernove navijače....BOG MATER!!!!! smile44 :smajl006:

igra - luk i voda

igraći - bezvoljni

trener - glup ko kurac

kolko je jebeni Boateng igral sa nogom sjebanom?? ....dovoljno da popušimo gol...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 07 kol 2011, 19:43

normala napisao:Sramota! Jebem im mater svima redom. Toliko.

ima mjesta za jos jednog jebaca?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012