izgleda da je danas onaj dan kada ti sve upada, tio to ili ne.. svaka čast!
hoffenheim brutalno homosexualan
schweini zaigrao
ne smimo sad u euforiju zapasti, možda je ovo Befreiungsschlag, a možda i nije... zato, oprez!

Murta napisao:Jučer sam se osjećao kao prije Schalkea u kupu u prvoj van Gaalovoj godini i samo sam čekao utakmicu. A onda sam zaspao 15 minuta prije početka.Tako da nisam gledao utakmicu.
![]()
Bar su naši igrači došli na utakmicu.![]()
A osjećaj me nije prevario. Prema sažetku, mi smo odlično izgledali i više nego zasluženo pobijedili. Važna pobjeda prije još važnije utakmice. Odlično je da Dortmund nije pobijedio. Sad je 7 postalo 5.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
The Scarface napisao:Zaboravio sam napomenuti da je Ola danas pokazao zašto grije klupu.

anton 1983 napisao:jako mi se sviđaju vaši komentari, ali kao što sam vam i rekao, još treba pričaekati Basel, pa ćemo onda biti pametniji. No još uvijek ako vas neko pita ko će biti prvak, morate iz prve bez imalo razmišljanja izgovoriti Dortmund!

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
nele-BHF napisao:Ne ide to kod mene. xD
Ja još uvijek računam... Kao sad je 5 bodova, aham, 3 u Dortmundu, znači spadamo na dva. Tu i tamo imaju pokoju težu utakmicu kao Bremen, Schalke, Gladbach, Wolfi... Mi imamo kao malo slabiji raspored, ha hu, jedan njihov kiks nam treba i eto ga ! To je moja priča.
Samo se nadam da ćemo smanjiti na 2-3 boda prije derbija...

FCB m@niac napisao:kaj po Oliću serete mulci, da ima tolko utakmica u nogama kolko Gomez ima, di bi mu bio kraj? Pa on opće ne igra....kak da bude dobar?![]()

effe__sa napisao:I ja mislim da su neke greške Olića više plod manjka igranja nego toga što je pao u kvalitetu. On se opet jučer mnogo trudio i jednostavno treba mu više minuta na terenu. To je jučer i njemački komentator rekao...

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost