doro napisao:Tako je murta,došlo je vreme da mi dignemo
Effenberg23 napisao:doro napisao:Tako je murta,došlo je vreme da mi dignemo
ali mislim da je Roman želi više i žešće

Murta napisao:Ja sam siguran da će Bayern zabiti bar jedan gol na Bernabeu, samo ne znam koji će biti rezultat. A za Real baš i nisam siguran da će zabiti. Bayern će se postaviti čvrsto i zbiti u sredinu, a gol nam čuva sjajni Neuer. Real je i dosad imao problema s takvim ekipama i samo je bitno da ne primimo rani gol.
Gledao sam neki dan sažetak one utakmice na Old Traffordu i već sam posve zaboravio kako je to ne imati golmana poput Neuera. Kad on brani, gotovo da želim da protivnici stvaraju šanse jer ništa neće zabiti.
Ovo je njegova večer i mora pokazati da je na razini Kahna koji je dominirao u Madridu. Ja sam uvjeren da će biti fantastičan jer je svaki put kad je morao u LP, bio takav (Porto 2008., United 2011.).
Sastav kao i prošlu utakmicu je posve logičan. Ključ svega je vezni red. Ako se Schweni, Gustavo i Kroos nametnu borbom i trkom, nema sumnje da se Bayernove šanse udvostručuju. A za svaku dobru loptu koju pošalju prema naprijed je Bayern jedan korak bliže finalu.
Malo mi je čak žao što tamo neće biti Barce jer bi onda dokazali da smo zasluženo osvojili LP pobjeđujući dvije od tri najjače ekipe na svijetu. Ovu preostalu ne meremo jer smo to mi.![]()
Ja uopće nemam straha jer sam uvjeren u prolazak. Bolji smo i individualno i momčadski te je zato sve osim našeg prolaza iznenađenje.
Auf geht's Bayern, kämpfen und siegen!

Murta napisao:
Ja uopće nemam straha jer sam uvjeren u prolazak. Bolji smo i individualno i momčadski te je zato sve osim našeg prolaza iznenađenje.

Lucimar napisao:
ma ne znam sta koji K pametujemo svi, valjda da nam vrijeme brze proleti

Speedy napisao:Nitko nam prakticki ne daje nikakve sanse i tu vidim nasu priliku! Ovakve tekme je nezahvalno prognozirati. Bitno je ne uplasiti se na pocetku tekme i biti izrazito skoncentriran u obrani.
U ovoj tekmi kljucnu ulogu za nas ce imati Rib i Rob, od njih ocekujem najvise sto ustvari i svi mi ocekujemo. Nadam se da ce veceras Robben bljesnuti sto bi nam mozda moglo biti i dovoljno za pozitivan rez!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost