Lahm napisao:Heh, onda se sa promjenama mora krenuti već sada, nema tu previše vremena.
Lennon napisao:FCB_General
pa naravno, Franz foerver, najveći čovjek u UEFFI, Njemačkoj, Bavarskoj i u Bayernu. istinska legenda i sama pojava i spomen imena Franz Beckenbauer ti sledi krv u žilama. čast Uli Hoenesu i Rummenigeu, jako ih cijenim i hvala im što su uvijek tu uz Bayern, al Franz je Franz.
mislim da ću ić leći, pa ak nebudem mogo zaspat vraćam se srat tu po forumu, vi ste mi ionako jedini ostali od svih prijatelja.

Lennon napisao:FCB_General
pa naravno, Franz foerver, najveći čovjek u UEFFI, Njemačkoj, Bavarskoj i u Bayernu. istinska legenda i sama pojava i spomen imena Franz Beckenbauer ti sledi krv u žilama. čast Uli Hoenesu i Rummenigeu, jako ih cijenim i hvala im što su uvijek tu uz Bayern, al Franz je Franz.
mislim da ću ić leći, pa ak nebudem mogo zaspat vraćam se srat tu po forumu, vi ste mi ionako jedini ostali od svih prijatelja.

The Scarface napisao:Za Bayernove naslove '70 -ih je najzaslužniji Gerd Muller, bez njega mi danas ne bi navijali za Bayern.
Franz je legenda ali u zadnje vrijeme previše kaki po medijima. Nema aktivnu ulogu u Bayern već godinama.

The Scarface napisao:Za Bayernove naslove '70 -ih je najzaslužniji Gerd Muller, bez njega mi danas ne bi navijali za Bayern.
Franz je legenda ali u zadnje vrijeme previše kako po medijima. Nema aktivnu ulogu u Bayern već godinama.

doro napisao:The Scarface napisao:Za Bayernove naslove '70 -ih je najzaslužniji Gerd Muller, bez njega mi danas ne bi navijali za Bayern.
Franz je legenda ali u zadnje vrijeme previše kaki po medijima. Nema aktivnu ulogu u Bayern već godinama.
I pol brajtner i njegova luster frizura..on je plašil sa frizom igrače i dotle je gerd zabijal nožnim palcem,kitom,trbuhom i levim uhom

FCB_general napisao:Scar, alles Müller je kako god okreneš, ali netko mu je i morao držat leđa. Kostur je bio savršen tada.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost