(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

PostPostao/la Murta » 20 svi 2012, 09:32

Hans Sarpei napisao:Deutschland gegen England und man lässt einen Holländer den Elfmeter schiessen ...

Hans Sarpei napisao:Wenn es einen Fussballgott gibt, ist er heute gestorben.

:)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2012, 09:38

neda mi se nist pisat
Sammer : If thats the future of football, then its a disaster.

Bierhoff : Despite the loss, Bayern played a good season, its a bitter loss, if there was justice in football Bayern should have won.

The Kaiser : Chelsea was lucky, the game was in our hands and we gave it to chelsea.

DFB President Football is unfair in unbelievable way.

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hantraga » 20 svi 2012, 09:43

anton 1983 napisao:da vas sam pitam, koliko puta vam je danas gore nego jučer? Jel imate ideju kud sa sobom? Ste danas upalili komp u nadi da ćete nači naslove koji će reči da se ona nepravda jučer nije dogodila?

Joj kol'ko si ovdje u pravu.

Jbt, cijelo vrijeme se nadam da cu se probuditi, da sve ovo nije istina, da je finale tek pred nama.
Sta covjek sad da radi, kako se vratiti u normalu nakon svega ovoga. :?

Treba sad cekati jebenih 9 mjeseci da LP ozbiljno pocne, pa da se opet krenemo nadati toj tituli. :cry:

I nek mi opet neko kaze da je Bayern najsretnija ekipa. Pa gubimo na jebene najgore nacine.
Ja ne znam da li postoji gori klub za navijati od Bayerna, ali protiv toga se jednostavno ne moze. :evil:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la Murta » 20 svi 2012, 09:46

Hantraga napisao:I nek mi opet neko kaze da je Bayern najsretnija ekipa. Pa gubimo na jebene najgore nacine.
Ja ne znam da li postoji gori klub za navijati od Bayerna, ali protiv toga se jednostavno ne moze. :evil:

Bayern jednostavno mora zaslužiti sve što želi postići. Sreća ga neće maziti. Ja sam se na to naviknuo.

Murta napisao:Puno puno gore nego sinoć. Razočaranje dolazi tek sljedeći dan.

Bit će puno teže nakon svega. Al onda opet gledam ovaj Chelsea koji je bio izgubljena generacija pa su sad prvaci Europe. A Bayernovi nositelji igre imaju tek oko 28 godina. :bravo:

S ovim raspoloženjem je gotovo. Sad sam ponovno spreman na Bayernov osvetnički marš. Prigodno je da se sljedeće finale igra u Londonu. 8-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lg8nzQ060_4[/youtube]
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 20 svi 2012, 09:54

Glavu gore, ljudi. Zivot ide dalje. Izgubili smo, jer je tako moralo biti. Mi, jednostavno, nismo mogli sinoc da dobijemo. Shvatite da je Bog tako htio. E, sada kako je Celskiju vratio za bol iz 2008., tako i nama mora da vrati za Mancester, za Inter, za Celzi, za Dortmund. MORA!!! Kupovacemo ovo ljeto, dovescemo sexualna pojacanja, bice to jaci Bajern nego ikada prije. Znam da sve vas sada to najmanje zanima, ali MORA SE DALJE!!! Henes puca od ljutnje u ovom trenutku, sigurno. Sada ce jos vise zeljeti tu titulu, koja nam je toliko puta izmakla iz ruku. Ne moze ovo vjecno trajati, da gubimo finala. Bice nas Bajern opet najjaci, samo pod 1 uslovom, da odstranimo nesrecu iz ekipe (Robena i Bujtena). Pa zamislite da ste, ne daj Boze, navijac npr. Liverpula, koji nikako da se sastavi u prvenstvu, nikako da se plasira u LS ili sada navijac Intera, koji konstantno tone. Jesu oni u skorije vrijeme uzeli LS, ali da li bi vi voljeli da i mi uzmemo titulu, a posle toga nigdje da nas nema??? Mozda gubimo kada najmanje treba, ali smo medju najkonstantnijim klubovima u Evropi, a tako ce biti i u buducnosti. Bajern posluje na vrlo mudar nacin i bice sve jaci. Samo vjerujte u ovaj tim, volite ga, kao i do sada, ma jos jace. Ja nikada necu iznevjeriti ovaj tim. I kada sumnjam u njih, ja sam uz njih, jer je BAJERN MOJA VELIKA LJUBAV!!!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 20 svi 2012, 09:59

Moram priznati da si me Miki iznenadio s ovim komentarom! Bravo! :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 10:09

Bila je to sudbina! Zaista puno vjerujem u te stvari. I molim se puno. Ovo je davno bilo zapisano da će se dogoditi. Bog je divan!
drogba
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2012, 10:10

Nek svi igraci pogledaju ovaj video!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HRUux_Lwg2s[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 20 svi 2012, 10:14

Speedy napisao:Moram priznati da si me Miki iznenadio s ovim komentarom! Bravo! :bravo:

Koliko god ja njih osporavao ranije i koliko god cu ih osporavati u buducnosti, Bajern je moja ljubav i to se nece promijeniti. Svima nam je tesko, ali se ovaj poraz jednostavno mora prihvatiti. Visa sila je tako odredila, a kada je tako, ti si tu nemocan. Izvedemo 20 kornera i nista, a oni 1 i daju gol koji im donosi penale i titulu. Forumasi, je li vam to dovoljan podatak da je jednostavno tako moralo biti i nikako drugacije??? Imali smo sijaset sansi, penal, ali dzaba kad se ne da i mozes se jebati.

Je l' se sjecate uz koliki dozu srece je Celzi prosao Napolija, Benfiku, a tek Barselonu i nas? Valjda je suvise ocigledno koliko im se sve redom namjestalo da uzmu tog klempavog. Imali su srecu u sva ta 4 duela, a sto rece moj profesor latinskog 'Bolje se roditi bez muda, nego bez srece'. A, Roben i Bujten su rodjeni i bez jednog i bez drugog. Necu vise da ih diram. A, tu mi je najvise zao Svajnija, nase legende. Robena bih zbog svega otjerao milion km od kluba, a vjerujte da bih sa Svajnijem ovog momenta potpisao dozivotni ugovor, da sam na mjestu Henesa. Pa on je dijete Bajerna i kada sam vidio kako place, steglo mi se oko srca. Veliki igraci su masili penale i ranije. Sada je nazalost dosao i Svajnijev red. Ali, vratice mu se to, ako Bog da.

Budite ponosni sto navijate za najcistiji klub u Evropi (bez muljaza, prljavog arapskog, ruskog, americkog novca), sto navijate za klub pravih vrijednosti, sa dugom i bogatom tradicijom i u buducnosti jos bogatijom. Budite srecni sto ste na neki nacin dio velike Bajernove porodice. Pali smo, ali dicemo se. To je odlika velikih.Ja vam garantujem da ce narednih godina ovaj Celzi nece vidjeti u Evropi. Sada su uzeli titulu i nece za narednih 300 godina, a nasa era tek pocinje. Jednog dana cete shvatiti zasto smo 'morali' izgubiti sve ovo, a to ce biti kada budemo najmocniji u Evropi. A, to ce biti vrlo brzo, sa vjerom u Boga.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Svedjo » 20 svi 2012, 10:16

Miki... svidja mi se tvoj komentar ,bravo stari...

a sad malo i ukratko od mene... jbg nije bilo srece, jedino sto sam reko sinoc, samo da se neponovi sa manutd-om... i ko za kurkya se desi... smile44 olića,gomeza, robena necu ni komentirat,nije vrijedno. drago mi je da je neuer preuzeo inicijativu,i pokazao muda, nadam se da ce ostat i takav dalje,svaka mu cast na obranjenim penalima dosad, i sto je uopce pucao penal,za mene legenda! a sad moj sexsteiger, jbg nije bilo srece, bitce bolje,mislim da nije nikome gore nego sto je njemu, i nadam se da ce sto prije oporaviti i da ce ga ovaj poraz nesretni samo ojacati....
danas sam nekako bezvoljan,evo zena mi govori da idemo malo negdje da me razveseli, da ne mislim na FCB ali to ce biti tesko, jednostavno mora samo ispariti... drago mi je da ste vi ovdje i da se moze jadati i veseliti jedni s drugima!
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 20 svi 2012, 10:17

Miki napisao:Sada kada stupi na snagu finansijski fer plej, Bajern ce biti najjaci klub u Evropi i sve muke iz proslosti ce nam se vratiti. Zapamtite sta sam rekao. Ovo ne moze tek tako proci, a da se ne vrati. Suvise je bola iz blize i dalje proslosti, da bi drugacije bilo.

E... jesi siguran da će nastupiti ?

UEFA tvrdi da je morala odustati od predviđenih kazni jer bi one bile zakonski neprovedive. Naime, kontrolu nad transferima imaju nacionalni savezi i Međunarodna nogometna federacija (FIFA), tako da UEFA ne može nametati sankcije. S druge strane, u slučaju izbacivanja iz europskih kupova, UEFA bi mogla biti zatrpana tužbama igrača koji bi tvrdili da su potpisali za pojedini klub isključivo zbog nastupa u Europi. FFP, koji se trebao početi provoditi od 2014. godine, tako je potpuno izgubio vjerodostojnost, a pitanje je može li UEFA uopće pronaći adekvatnu kaznu za klubove koji troše više od svojih mogućnosti.

Inače, sve pohvale Contentu, odigrao je jako dobru utakmicu. :bravo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2012, 10:21

Citam da se ljudi cude samo zasto Tymo nije pucao penale posto je glavno izvodjac/kapetan u Ukrajini ipak bi on trebo imat MUDA.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 20 svi 2012, 10:22

Slika

Slika sve govori.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lizarazu » 20 svi 2012, 10:23

Tuga brate, tuga. Zasto? Zar opet nama? Na ovakav nacin.
Ne mogu sebi doci i sto je najgore, mislim da ce s vremenom biti jos gore. Ovako nesto propustiti.
Joj roknut cu se.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Lucimar » 20 svi 2012, 10:26

ljudi nemojte molim vas pricat da je celzi nezasluzeno osvojio finale

CELZI JE ZASLUZENO OSVOJIO FINALE
sve dok sudije ne uticu na rezultat pobjedu je zasluzila ona ekipa koja da vise golova, ili u ovom slucaju su ekipe podjednako zasluzile titulu

zapamtite da je i odbrana i golman dio ekipe, ne samo napad, bayern i celzi su sinoc bili podjednako dobri na terenu
bayernov napad jeste bio bolji ali je zato celzijeva odbrana bila bolja

svaka cast nasim momcima, trudili su se maksimalno, jbg nije se moglo ljudi imaju strahovit stil igre, protiv kojeg vam je mozdani ili srcani udar vrlo vjerovatniji nego postizanje gola

a celavom idiotu jebem sve po spisku, ne sumnjam ja u njegovu zelju da uradi najbolje ali gad egoisticni nam je sjebao titulu protiv zutara, sjebao titulu sinoc
sta on to moze reci ili uraditi da se iskupi
a ne znam dal ste primjetili kako je bastian reagovao kad je ovaj debil fulao penal, onaj "razgovor" sa neuerom
dakle imao je zelju da puca, ali ne ima tu super veliki fenomenalni galakticki arjen roben, za kojeg treba da se prica da je svojim golom u produzetcima donio titulu bayernu
nadam se da ce umrijeti u roku od 24 sata

pozdrav ljudi
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012