Hans Sarpei napisao:Deutschland gegen England und man lässt einen Holländer den Elfmeter schiessen ...
Hans Sarpei napisao:Wenn es einen Fussballgott gibt, ist er heute gestorben.
Hans Sarpei napisao:Deutschland gegen England und man lässt einen Holländer den Elfmeter schiessen ...
Hans Sarpei napisao:Wenn es einen Fussballgott gibt, ist er heute gestorben.

Sammer : If thats the future of football, then its a disaster.
Bierhoff : Despite the loss, Bayern played a good season, its a bitter loss, if there was justice in football Bayern should have won.
The Kaiser : Chelsea was lucky, the game was in our hands and we gave it to chelsea.
DFB President Football is unfair in unbelievable way.

anton 1983 napisao:da vas sam pitam, koliko puta vam je danas gore nego jučer? Jel imate ideju kud sa sobom? Ste danas upalili komp u nadi da ćete nači naslove koji će reči da se ona nepravda jučer nije dogodila?
Hantraga napisao:I nek mi opet neko kaze da je Bayern najsretnija ekipa. Pa gubimo na jebene najgore nacine.
Ja ne znam da li postoji gori klub za navijati od Bayerna, ali protiv toga se jednostavno ne moze.
Murta napisao:Puno puno gore nego sinoć. Razočaranje dolazi tek sljedeći dan.
Bit će puno teže nakon svega. Al onda opet gledam ovaj Chelsea koji je bio izgubljena generacija pa su sad prvaci Europe. A Bayernovi nositelji igre imaju tek oko 28 godina.

Speedy napisao:Moram priznati da si me Miki iznenadio s ovim komentarom! Bravo!
olića,gomeza, robena necu ni komentirat,nije vrijedno. drago mi je da je neuer preuzeo inicijativu,i pokazao muda, nadam se da ce ostat i takav dalje,svaka mu cast na obranjenim penalima dosad, i sto je uopce pucao penal,za mene legenda! a sad moj sexsteiger, jbg nije bilo srece, bitce bolje,mislim da nije nikome gore nego sto je njemu, i nadam se da ce sto prije oporaviti i da ce ga ovaj poraz nesretni samo ojacati....
Miki napisao:Sada kada stupi na snagu finansijski fer plej, Bajern ce biti najjaci klub u Evropi i sve muke iz proslosti ce nam se vratiti. Zapamtite sta sam rekao. Ovo ne moze tek tako proci, a da se ne vrati. Suvise je bola iz blize i dalje proslosti, da bi drugacije bilo.
UEFA tvrdi da je morala odustati od predviđenih kazni jer bi one bile zakonski neprovedive. Naime, kontrolu nad transferima imaju nacionalni savezi i Međunarodna nogometna federacija (FIFA), tako da UEFA ne može nametati sankcije. S druge strane, u slučaju izbacivanja iz europskih kupova, UEFA bi mogla biti zatrpana tužbama igrača koji bi tvrdili da su potpisali za pojedini klub isključivo zbog nastupa u Europi. FFP, koji se trebao početi provoditi od 2014. godine, tako je potpuno izgubio vjerodostojnost, a pitanje je može li UEFA uopće pronaći adekvatnu kaznu za klubove koji troše više od svojih mogućnosti.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju