(10/09/2011) FC Bayern München gegen SC Freiburg

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (10/09/2011) FC Bayern München gegen SC Freiburg

PostPostao/la The Scarface » 10 ruj 2011, 16:17

Evo i Petersen zabia prvijenac.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 10 ruj 2011, 16:17

ovo se desilo i prosle sezone....mi smo se brukali, a bvb je rasturao, pa je E2 počeo njih prenosit...
Karta se okrenula... :haha:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Miki » 10 ruj 2011, 16:18

Borusija ocigledno ne lici na ekipu iz prosle godine. Bez Sahina, a sada i Gecea, oni su obicna ku*cina.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 10 ruj 2011, 16:20

The Scarface napisao:
FCB_general napisao:A što sad mogu gledati utakmice kad nema myp2p.eu, u pm... :roll: :smajl006:

Šta se glupirate.

Imaš gore link od veetlea koji drugo poluvrime nijednom nije bloka, a već sam bia reka str. na koju su se prebacili ljudi sa myp2p-a.

Skrpao sam negdje nešto, Samo nema nigdje SC linkova. Na onom wiziju gdje su se prebacili nigdje ne vidim brdo linkova, sirotinja da boli glava ili ja sam tražio na krivim temama linkove. :?

Miki napisao:
FCB_general napisao:I opet ti se bodovi neće priznati Miki. :lol: Džabe ti to sve. :D

Znaci dobicu bodove samo za pobjedu Bajerna? :? Ionako sam fulao prvog strijelca i rezultat.

Po onom što vidim, ti si prognozu mijenjao debelo u utakmici i nećeš dobiti nijedan bod. Ti prognozu ne možeš više mijenjati kada krene utakmica. Što si prognozirao do 15:30h ili do nekog drugog termina, prognozirao si. Sve poslije toga ti se ne priznaje.
Zadnja izmjena: Red passion; 10 ruj 2011, 16:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 10 ruj 2011, 16:23

FCB_general napisao:
The Scarface napisao:
FCB_general napisao:A što sad mogu gledati utakmice kad nema myp2p.eu, u pm... :roll: :smajl006:

Šta se glupirate.

Imaš gore link od veetlea koji drugo poluvrime nijednom nije bloka, a već sam bia reka str. na koju su se prebacili ljudi sa myp2p-a.

Skrpao sam negdje nešto, Samo nema nigdje SC linkova. Na onom wiziju gdje su se prebacili nigdje ne vidim brdo linkova, sirotinja da boli glava ili ja sam tražio na krivim temama linkove. :?

Pa Sopcast linkova bude kad Rusi ili Eurosport prenose Bayerna, očito su danas nešto drugo prenosili.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 10 ruj 2011, 16:25

The Scarface napisao:Pa Sopcast linkova bude kad Rusi ili Eurosport prenose Bayerna, očito su danas nešto drugo prenosili.

Ma vrlo rijetko ih nije bilo. Uvijek bi oni prenosili Bayerna. Sad moram otkriti negdje neku stranicu gdje stavljaju te ruske Sopcast linkove da mogu gledati u miru utakmicu. U protivnom ću se morati zadovoljavati samo sa sažecima koje ovdje Speedy i ti stavljate te Bundesliga.de sažecima na netu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Hantraga » 10 ruj 2011, 17:14

Trenutno smo tim koji igra u najboljoj formi u Evropi. 8-)

Ribery nam se vratio, a Mario nastavlja dokazivati svoju klasu. Cak ga ni ponavljanje penala nije omelo. :lol:

U odbrani sam danas mogao igrati i ja i to dosta kvalitetno. :lol:
Sve je djelovalo perfektno.

Jako dobra stvar je i da je PeDersen postigao prvijenac. Ima nesto u tom momku.

Samo mi zao Usamija. :cry:
Nece momak izgleda uopste dobiti priliku za dokazivanje, cak ni u ovakvim utakmica.
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la CroCHEF » 10 ruj 2011, 17:25

pustite Usamija njemu treba malo vremena, covjek se nije ni posteno odmorio
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 10 ruj 2011, 18:53

nemam sad vremena za sažeto komentiranje, samo ću reć SEHR SEXUELL i sve će bit jasno! 8-)

dobar provod ekipi s foruma :D :zivio:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 10 ruj 2011, 19:49

Ne bi mi bez njega bili tu gdje jesmo:

Slika

DON JUPP RAZARA SVOJOM EKIPOM PO BuLi-ju!!!

Pokazuje zašto je velik trener i da nije bez razloga vodio sve te klubove na Pirinejima i u Njemačkoj, kao ni da ove sezone on nije nikakva slučajnost ili prisilno rješenje.

Samo neka on tako nastavi voditi našu ekipu. Vjerovao sam u njega još onda kad ni u klub nije stigao. A čak još više uživam u ovom nogometu i premoći nego pod van Gaalom. :bravo: :legendo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 10 ruj 2011, 20:22

FCB_general napisao:Ne bi mi bez njega bili tu gdje jesmo:

Slika

DON JUPP RAZARA SVOJOM EKIPOM PO BuLi-ju!!!

Pokazuje zašto je velik trener i da nije bez razloga vodio sve te klubove na Pirinejima i u Njemačkoj, kao ni da ove sezone on nije nikakva slučajnost ili prisilno rješenje.

Samo neka on tako nastavi voditi našu ekipu. Vjerovao sam u njega još onda kad ni u klub nije stigao. A čak još više uživam u ovom nogometu i premoći nego pod van Gaalom. :bravo: :legendo:

Ne zuri sa zakljucima. Ovo do sada je odlicno, ali nismo imali nijedan jaci ispit. ;) Pravo mjerilo ce biti te utakmice, mada ni ove 'male' utakmice niposto ne treba zanemariti.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Axe » 10 ruj 2011, 20:53

Na malim tekmama se osvaja prvenstvo. :bravo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dea9wdvN4cU&feature=player_embedded#![/youtube]
:smile30: :yeee:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 10 ruj 2011, 21:00

Miki napisao:Ne zuri sa zakljucima. Ovo do sada je odlicno, ali nismo imali nijedan jaci ispit. Pravo mjerilo ce biti te utakmice, mada ni ove 'male' utakmice niposto ne treba zanemariti.

Kad nešto znam, onda znam. A taj jedan gol u službenim utakmicama mi daje to pravo. Nema tu van Gaala da tjera ofenzivni nogomet i eksperimente kojekakve, tu se igra i OBRANA. Imamo najboljeg trenera u ligi trenutno.
Tko je bolji od njega :?: Bundesliga će biti naša ove sezone, jer to MORA biti! ;) Trener i ekipa imaju i osjete SPAß iz kola u kolo. 8-)

Axe napisao:Na malim tekmama se osvaja prvenstvo. :bravo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dea9wdvN4cU&feature=player_embedded#![/youtube]
:smile30: :yeee:

Kako volim slušati te komentatore iz Dubaija kad padnu golovi. Odmah prvo Allah, Allah. Kao da je on zabio taj gol. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 10 ruj 2011, 21:04

Bayern maršira dalje...Možda se na prvi pogled čini da nismo imali pravi veliki ispit, al protiv ekipa protiv kojih smo već igrali ove sezone smo znali prije i prosut bodove. To se posebno odnosi na Kaiserslautern, ni u Wolfsburgu nismo uvijek osvajali bodove , niti tako dobro izgledali. Sada je bitno dobro startat u Ligi prvaka, a narednog vikenda protiv Schalkea je dosta mjerodavna i bitna utakmica.
Ribery je danas bio prosto fantastičan, Gomeza pogađa i postaje i prava ubica i sa bijele tačke, toliko je čovjek hladnokrvan a i igra nekako veselo, razdragano. Dobra igra cijele ekipe i nekako se čini da će se i Kroos uklopiti dobro, nekako mi sad ipak bolje djeluje.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 11 ruj 2011, 08:42

Bit jučerašnje utakmice:

Slika

FRENK IS BACK!

Gledati ga u takvom izdanju, melem je za oči, pjesma za srce i dušu...Takvoga ga volim, takvoga ga obožavamo, takvoga ga priželjkujemo!!! Njegov drugi gol, nogometna je perverzija, nešto što rijetko koji igrač more postići i tako publiku dignuti na noge...Znate kako mi kažemo, sa takvim Riberyem i Finale LP je na dohvat! nećemo pretjerivati jer to je samo izraz kojim se koristimo kada on razara po kvartu. dugo smo to ćekali i sada smo to doćekali. Oćete da budem bezobrazan? Jel nama uopće Robben treba? Tako dobro mi sad igramo...

Lakoća u zraku se može nožem rezati! :mrgreen:

"Barcelonirali" smo freiburga!

Ma kaj da vam velim, jednostavno postaje mi predosadno jer nema niti jednu pogrdnu riječ koju mogu uputiti našoj ekipi, treneru, klubu ikome. U ovom trenutku MI SMO SAVRŠENI!

Zamislite samo koliko me je Ribery obradovao, kada ŠPEK-MEZA uopće nisam spomenuo! A Bogami niti neću jer ovo je od RIBERYA dan!

ŽIVIO FRONK!!!

Slika

Prodaja protuprovalnih vrata će biti u porastu!

They are coming:

Slika

But his time they have a backup!

Slika

Kaj se tiće Neuera, on je zažalio dan kad je prešao u Bayern. Taj lik će zaboraviti braniti.

GOL RAZLIKA 16:1!!! DAS SEX!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012