Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
The Scarface napisao:FCB_general napisao:A što sad mogu gledati utakmice kad nema myp2p.eu, u pm...![]()
Šta se glupirate.
Imaš gore link od veetlea koji drugo poluvrime nijednom nije bloka, a već sam bia reka str. na koju su se prebacili ljudi sa myp2p-a.
Miki napisao:FCB_general napisao:I opet ti se bodovi neće priznati Miki.Džabe ti to sve.
Znaci dobicu bodove samo za pobjedu Bajerna?Ionako sam fulao prvog strijelca i rezultat.

FCB_general napisao:The Scarface napisao:FCB_general napisao:A što sad mogu gledati utakmice kad nema myp2p.eu, u pm...![]()
Šta se glupirate.
Imaš gore link od veetlea koji drugo poluvrime nijednom nije bloka, a već sam bia reka str. na koju su se prebacili ljudi sa myp2p-a.
Skrpao sam negdje nešto, Samo nema nigdje SC linkova. Na onom wiziju gdje su se prebacili nigdje ne vidim brdo linkova, sirotinja da boli glava ili ja sam tražio na krivim temama linkove.

The Scarface napisao:Pa Sopcast linkova bude kad Rusi ili Eurosport prenose Bayerna, očito su danas nešto drugo prenosili.

FCB_general napisao:Ne bi mi bez njega bili tu gdje jesmo:
DON JUPP RAZARA SVOJOM EKIPOM PO BuLi-ju!!!
Pokazuje zašto je velik trener i da nije bez razloga vodio sve te klubove na Pirinejima i u Njemačkoj, kao ni da ove sezone on nije nikakva slučajnost ili prisilno rješenje.
Samo neka on tako nastavi voditi našu ekipu. Vjerovao sam u njega još onda kad ni u klub nije stigao. A čak još više uživam u ovom nogometu i premoći nego pod van Gaalom.![]()

Miki napisao:Ne zuri sa zakljucima. Ovo do sada je odlicno, ali nismo imali nijedan jaci ispit. Pravo mjerilo ce biti te utakmice, mada ni ove 'male' utakmice niposto ne treba zanemariti.
Axe napisao:Na malim tekmama se osvaja prvenstvo.![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dea9wdvN4cU&feature=player_embedded#![/youtube]
![]()

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost