Možda nas ako sad ne dobimo šajse jonker preuzme i počnemo igrat 4-4-2 kak spada

Axe napisao:Sta se sekirate.
U uzvratu cemo uvaliti tri gola i otici u narednu rundu takmicenja.
Zar stvarno mislite da ce nas Basel izbaciti?

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Miki napisao:SAMO BIH ZAMOLIO DA MI PREVEDETE STA JE OVO ULI REKAO POSLIJE MECA!!! DJELUJE VRLO UZNEMIRENO. Bas me cudi.
FCB m@niac napisao:ma kaj je tu od svega najgluplje....
Kaj Ribery JE timski igrač, Gomez JE jedan od najboljih centarforova europe, Robben JE svjetska klasa!
ALI to ništ ne štima jer se svađaju i ne podnose jedan drugoga!! Vecega zla nemoze biti! Bolje da imamo tri puta slabiju ekipu, ali da su složni i da su spremni poginuti jedan za drugoga! Jebote život...
Axe napisao:Sta se sekirate.
U uzvratu cemo uvaliti tri gola i otici u narednu rundu takmicenja.
Zar stvarno mislite da ce nas Basel izbaciti?

Miki napisao:Ja bas mislim da smo blizu eliminacije. U BL su nasu kuci pobjedjivale slabije ekipe od Bazela, tako da nije nerealno uopste da nas i Bazel dobije na Allianz-u, pogotovo sto su odolili na slavnom Old Traffordu.

effe__sa napisao:Miki napisao:Ja bas mislim da smo blizu eliminacije. U BL su nasu kuci pobjedjivale slabije ekipe od Bazela, tako da nije nerealno uopste da nas i Bazel dobije na Allianz-u, pogotovo sto su odolili na slavnom Old Traffordu.
A koje su nas to slabije ekipe od Basela pobjeđivale??
Ako misliš na Dortmund i Gladbach onda zaboravi. Oni sigurno nisu slabiji od Basela, bez obzira što je Dortmund izletio u LP. I teško je poredit nekad ligaške utakmice i utakmice Lige prvaka....A mi ako izgubimo od Basela, onda će sve da se trese, onda su svi pozvani na odgovornost, zato mislim ipak da od ispadanja nema ništa. Nego mi prolazimo....
Miki napisao:da nas preuzme Jogi Lev. I sam je izjavio da zeli da predje u klupske vode, a mislim da bi mu Bajern bio odlicna prilika.
FCB m@niac napisao:Miki napisao:da nas preuzme Jogi Lev. I sam je izjavio da zeli da predje u klupske vode, a mislim da bi mu Bajern bio odlicna prilika.
ovo bi bilo predobro....gotovo neostvarivo...
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost