(04.02.2012.) Hamburger SV gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (04.02.2012.) Hamburger SV gegen FC Bayern München

PostPostao/la UltrasMentalita » 04 vel 2012, 20:47

Kod kakvih mi ekipa spušimo bodove i kako to je žalosno...na stranu što nam je onaj budala sudac poništio gol igra bez ideje nešto ne štima što ne znam ....ali najlošiji igrač po meni danas je bio Muller , Ribery Gomez i curica Kroos .....Alaba i Olić moraju naći mjesto u prvih 11 jer su trenutno bolji u formi od Kroosa i Mullera ......
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 04 vel 2012, 21:11

i tako...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 04 vel 2012, 21:41

CroCHEF napisao:i tako...

sam sad skuzio da imamo samo 2 poraza manje od 16. plasiranog 1FCK :neee: :neee:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 04 vel 2012, 21:54

CroCHEF napisao:
CroCHEF napisao:i tako...

sam sad skuzio da imamo samo 2 poraza manje od 16. plasiranog 1FCK :neee: :neee:

Da, ali zato smo mi sigurno drugi, što je sjajan uspjeh. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 05 vel 2012, 01:27

Ono što je meni pozitivno u ovoj utakmici je to što smo bar uspjeli izjednačit. Znamo kako se teško vračamo nakon što gubimo, u Stuttgartu smo se na primjer skroz vratili, preokrenuli, a u ovoj utakmici protiv Hsv-a smo se ipak vratili i stigli bar do remija. Ekipa je pokazala ipak u ovom susretu borbenosti i zalaganja, ali igra nije funkcionisala. Ko što je ovo prvo ohrabrujuće , ovo drugo je zabrinjavajuće. Muller je i dalje van forme, Kroos van prave forme, Ribery nije imao najbolji dan, Robben još uvijek nije onaj stari i onda nemaš igrače koji će napravit prevagu. Oliću svaka čast za požrtvovanost, oživio je našu igru, zabio ga je i mora više prilike dobijat. On nam sada toliko treba. Gubitak liderske pozicije boli, ali pozitivno iz ovog kola je samo to što nismo izgubili na teškom i na za nas pogotovo uvijek neugodnom gostovanju. Mnogo toga se mora popravit, a sad moramo pobjeđivat i čekat kiks Dortmunda. Situacija je teža, ali sada ne smije izmaći kontroli.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 05 vel 2012, 11:14

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3jFJpfS0hlk[/youtube]
evo mala 3d analiza

Sad gledam DP, Basler izjavi da ako je ono faul (nepriznati gol) onda je svaki korner penal... i svi su se slozili da je greska suca, cak i M. Merk

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 05 vel 2012, 12:19

Dajte , većina vas kaki. Izgubili od Gladbacha, ne da smo od njih izgubili nego su nas "ubili", lagana trica.

SRAMOTA je ne dobiti Hsv. Pa ljudi moji, BvB bez par igrača im petardu uvali i to je to. U nas jedva bod izvukli. Odličan potez uprave što nije nikoga doveo. Sa ovakvim kadrom neće osvojiti Bundesligu i to je sada već sigurno. BvB je po meni apsolutni favorit za osvajanje prvenstva. Šta je sebi Bayern dozvolio ccc.

I prije početka ruckrunde sam napisao da je po meni BvB veći favorit od Bayerna, ko hoće može da provjeri.

I falio sam našu ekipu također, ali očigledno taj niz nije ništa veliko donjeo jer se nismo odljepili od ostalih. Gubiti od Hanovera, Gladbacha 2x, pa i Mainza LOOL, te gubiti 2 boda protiv Hsv i nadati se tituli :a045:

Ovo je velika sramota.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 05 vel 2012, 12:24

In memory of Neutral napisao:
I prije početka ruckrunde sam napisao da je po meni BvB veći favorit od Bayerna, ko hoće može da provjeri.

Hoćeš u piće da ćemo biti prvaci???? :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 05 vel 2012, 12:42

HSV je igrao potpuno drugacije protiv BVBa, da je tako igraoprotiv Bayerna vjerovatno bi opet popio petardu.
Nitko od Hsv navijaca nije vjerovao da je Fink mjenjo taktiku bas protiv BVBa

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 05 vel 2012, 13:08

Opet smo popusili foru i nasjeli smo na protivnicku kontru, po ko zna koji put.
Zanimljivo je da nam se to vecinom dogadja u gostima, kuci smo neprikosnoveni.

Nazalost, prvo mjesto smo ispustili iz ruku i to vrlo jednostavno. Stvarno sam mislio da ce zapetni kao nikad do sada, s obzirom da su saznali za rezultat Milionera dva dana prije.

Okrenuti se Svabama i probati popraviti utisak a u ligi ima jos mnogo toga da se igra.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 05 vel 2012, 16:51

effe__sa napisao:
In memory of Neutral napisao:

Hoćeš u piće da ćemo biti prvaci???? :)

Ne kladim se . :)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 vel 2012, 17:47

:legendo:

Šta je ono ljudi moji bilo na kraju!?!?!?!??!?! ja sam očaran! nemrem to opisati!! jebote koda se radi o Ligi prvaka i juri se rezultat od 0:2, a ne d aigramo standardnu BUNDESLIGAŠKU tekmu koju standardno ne dobivamo!

------Gomez--Olić

Ribery---Muller-----Robben

I onda jako jako jako daleko ispod solo Schweini, za kojeg moram reći da je odigrao jako dobru tekmu!

Trenutačno nam ne ide posebno iako nismo odigrali posebno loše. Da znam, svaki puta kad ne pobjedimo i još uz to izgubimo prvo mjesto odma su svi pederi smeća i ostalo, no ja tak i onak znam koje tekme se jednostavno nedobivaju i u kojima trebamo biti sretni sa remijem. Malo bi i Juppa upito zaš nije smirio tekmu i odigro remi već toliko srljo napred, no jebiga brijem da mu više nije preostalo zamjena ili????

Još nam ne ide i to je sve, ali krenulo bu jednog dana...Naš problem je što još uvijek nismo razvili sustav igre, već smo ekipa puna pojedinaca koja nefunkcionira ako jednog kotačića nema...Tak smo i jučer popljugali dva boda. Nakon 3 tekme još uvijek nemrem reći da nećemo osvojiti prvenstvo! Ko bi reko a? :cool:

Sve mi je bilo jasTno u onom trenutku kada lopta neočekivano dođe do Mullera i on onak šeprtljavo pukne kak on i sam zna, a Drobny skine loptu koja se jednostavno ne skida na isti način kako Neuer nije jednom Sali, pazi Sali skinuo loptu koju Sala više nikad nebu tak pogodil. Pitanje je dal bi ikad više zabil gol. Ak ima nekih koji nas uspoređuju sa Dortmundom, jednostavno nas Bog sad ne voli, njih voli bez prevelike matematike.

Da mi moramo bolje moramo, ali sad padati u neke depresije i ubijati vodstvo, trenera i ostzalo to nema smisla. Na Juppu je sada da vrati Mullera i Robbena u formu jer to je ono kaj kod nas sad šteka. I da mali Alabica mi se sviđa sve više i više i već ak neamo rješenja za neku poziciju onda je najbolje da sa njim nekaj kombiniramo. Brz je, snalažljiv, okretan i ono kaj je najbitnije željan!!!

I da za kraj, kolko god mi se njega htjeli rješiti i nabaviti boljeg, samo je jedna slavonska LOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slika

A sad odo čitat vaše pizdarije koje ste napisali, smijat vam se i žiPcirati kakve sve gluposti čovjek može reći u afektu! :naprijed:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 05 vel 2012, 18:30

anton 1983 napisao:Naš problem je što još uvijek nismo razvili sustav igre, već smo ekipa puna pojedinaca koja nefunkcionira ako jednog kotačića nema...Tak smo i jučer popljugali dva boda. Nakon 3 tekme još uvijek nemrem reći da nećemo osvojiti prvenstvo! Ko bi reko a? :cool:

Koji je kotačić jučer falio ? Jedino ako misliš na Bujtena ? Moguće da smo zbog njega izgubili prvo mjesto...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 05 vel 2012, 19:05

Antone slažem se s tobom u potpunosti. A i meni je jasno da ljudi svašta u afektu kažu i tako je i jučer ovde bilo, a i ovo je istina što kažeš da nemamo pravi sustav igre. To je ključni problem....Ali bit će bolje i pogledat će nas Bog opet ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 05 vel 2012, 19:17

LuctL napisao:
Nego, effe, jel može u gajbu pive?

Može... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće