Šta je ono ljudi moji bilo na kraju!?!?!?!??!?! ja sam očaran! nemrem to opisati!! jebote koda se radi o Ligi prvaka i juri se rezultat od 0:2, a ne d aigramo standardnu BUNDESLIGAŠKU tekmu koju standardno ne dobivamo!
------Gomez--Olić
Ribery---Muller-----Robben
I onda jako jako jako daleko ispod solo Schweini, za kojeg moram reći da je odigrao jako dobru tekmu!
Trenutačno nam ne ide posebno iako nismo odigrali posebno loše. Da znam, svaki puta kad ne pobjedimo i još uz to izgubimo prvo mjesto odma su svi pederi smeća i ostalo, no ja tak i onak znam koje tekme se jednostavno nedobivaju i u kojima trebamo biti sretni sa remijem. Malo bi i Juppa upito zaš nije smirio tekmu i odigro remi već toliko srljo napred, no jebiga brijem da mu više nije preostalo zamjena ili????
Još nam ne ide i to je sve, ali krenulo bu jednog dana...Naš problem je što još uvijek nismo razvili sustav igre, već smo ekipa puna pojedinaca koja nefunkcionira ako jednog kotačića nema...Tak smo i jučer popljugali dva boda. Nakon 3 tekme još uvijek nemrem reći da nećemo osvojiti prvenstvo! Ko bi reko a?
Sve mi je bilo jasTno u onom trenutku kada lopta neočekivano dođe do Mullera i on onak šeprtljavo pukne kak on i sam zna, a Drobny skine loptu koja se jednostavno ne skida na isti način kako Neuer nije jednom Sali, pazi Sali skinuo loptu koju Sala više nikad nebu tak pogodil. Pitanje je dal bi ikad više zabil gol. Ak ima nekih koji nas uspoređuju sa Dortmundom, jednostavno nas Bog sad ne voli, njih voli bez prevelike matematike.
Da mi moramo bolje moramo, ali sad padati u neke depresije i ubijati vodstvo, trenera i ostzalo to nema smisla. Na Juppu je sada da vrati Mullera i Robbena u formu jer to je ono kaj kod nas sad šteka. I da mali Alabica mi se sviđa sve više i više i već ak neamo rješenja za neku poziciju onda je najbolje da sa njim nekaj kombiniramo. Brz je, snalažljiv, okretan i ono kaj je najbitnije željan!!!
I da za kraj, kolko god mi se njega htjeli rješiti i nabaviti boljeg, samo je jedna slavonska LOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sad odo čitat vaše pizdarije koje ste napisali, smijat vam se i žiPcirati kakve sve gluposti čovjek može reći u afektu!