(24/03/2012)FC Bayern München gegen Hannover 96

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (24/03/2012)FC Bayern München gegen Hannover 96

PostPostao/la FCB m@niac » 24 ožu 2012, 18:16

Gomez :legendo:
Sad se vidi kolko je on trenutno u boljoj formi od Olića...

glavno da nam se niko nije ozljedio!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 24 ožu 2012, 18:42

Bodovi bitni protiv jakog protivnika, nezgodnog.....A može se reći i rutinska pobjeda uz malu dozu sreće :)
Golove na vrijeme zabili, na kraju zadnjih par minuta rutinski čuvali rezultat, igrajući se oko korner zastavice i linije :)
Prije toga jedna mala faza propusta i opuštanja....

Ipak igračima se osjeti da su i fizički i psihički potrošeni....Uglavnom bitno da smo pobijedili, a igra je bila solidna, nije ovo tako loše bilo, samo znali smo ove sezone puno, puno bolje, pa nas ekipa baš razmazila :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 24 ožu 2012, 19:57

nema u zadnje vreme mikija,neutrala,mrš-a i sličnih :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2012, 20:16

NE STIGNEM NIŠ DRUGO NAPISAT NEGO

bRAVO jupp, ČITAŠ TI MOJE POSTOVE! bravo ja!!!!

i da

stroooj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slika
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 24 ožu 2012, 20:17

doro napisao:nema u zadnje vreme mikija,neutrala,mrš-a i sličnih :D

Miki je sad na raznoraznim ustancima i bitkama, cak je i cirilicom poceo pisat pa vjerujem da nema vremena za forum :haha:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 25 ožu 2012, 07:20

Slika

Ja sam oduševljen kako je protekao ovaj tjedan. Najprije smo prošli BMG, a zatim i pobijedili Hannover. Ali ono što me posebno razveselilo su bile Neuerove reakcije. I Bild o tome piše.

Bila bi tragedija da je Bayern ispao iz svih natjecanja, a da Neuer najtežu utakmicu odigra u Augsburgu. :roll:

Zato sam se bojao one uzvratne utakmice protiv Basela. Istu situaciju smo prošle godine doživjeli s Interom. Ostane žal za time što nismo pokazali sve što možemo. Ali Neuer je konačno imao priliku nešto pokazati i bio je fantastičan.

Druga stvar koja me jako razveselila je bio Jupp. Već je svima jasno da se on promijenio, ali ovog tjedna me baš oduševio. Najprije je igrao jednu jako opreznu utakmicu protiv BMG-a kako je i trebao jer smo od njih primili tonu golova iz kontri, a zatim je sve iznenadio s Olićem i Pranjićem.

btw. U arhivi sam našao nešto:
Murta napisao:
I_Love_Bayern napisao:4. Hoce li nasa djeca Muller, Badstuber, Contento i Alaba izrasti u velike fudbalere ili je ovo jednosezonski bljesak?

Za Badstuber nisam baš siguran. Ak on bude igral lijevo, ostat će u razini Gorlitza i Boenischa, a ako bude igrao u sredini on bi mogao postat modernija verzija Franza Beckenbauera. Jer on tehniku i znanje ima, samo mu treba iskustvo. Ja bi njega čak bacio na defenzivnog veznog jer mislim da bi on tamo mogao puno toga napraviti.

:mrgreen:
Ovo je bilo prije nego što je Barca počela igrati par Masherano-Busquets kao stopere.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 25 ožu 2012, 09:50

Inace, ovo je prvi gol Gomeza s klupe (U BL)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 25 ožu 2012, 10:11

:lol: Gomez :lol:
inace ovo su tekme na kojima se osvajaju prvenstva, teska tekma, ali 3 boda su tu i to je jedino bitno, sad skupljat atome snage za OM :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Lucimar » 25 ožu 2012, 10:49

sto se tice vas koji govorite da smo se mi gomezovi kriticari zavukli u misije rupe, necu se osvrtat na takve komentare, nikad niko od vas nije razumio sta se o njemu govorilo, ne mogu ja reci da on ne daje golove kad daje, ali necu ponovo ulazit u pricu o njemu jer je juce bilo bitnijih stvari

alaba je odigro fantasticnu utakmicu i potpuno nenadano, barem za mene, istakao se kao ozbiljan igrac i to bas na poziciji koja nam treba, sta mislite da li bi on funkcionisao desno ?
kroos isto tako i jos jednom potvrdio da je definitivno igrac koji ima mjesta u bayernu, sa trenutnim kadrom njemu je borba za prvi tim, a i ako se pojacamo na njegovim pozicijama opet ce biti jako dobra zamjena
neuer odlican i to je jako bitno za nastavak sezone
boateng nesiguran, i ne znam sto ga kog boga ne stavi na beka, tu je odlican igrac, tymo je meni uvijek bio dobar na stoperu

ribery i roben solidni ako se uzme u obzir sta se od njih ocekuje
olic nista
miler pokazo koja je klasa, igracina
gomez uvalio odlican go, i po ko zna koji puta dokazo da je velemajstor :smile30:
itd.

bitno je da smo dobili utakmicu, i sad nam ostaje da se nadamo da ce poldi danas odplatit makar dio para koje je bayern dao za njega :)
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 ožu 2012, 11:30

nemojte i nesmijete niti jednog trenutka pomisliti ili ne daj Bože ponadati se da mi imamo System ;) i u niti jednom trenutku pa i nakon što osvohimo triple nemojte misliti da ste bili u krivu po pitanju Juppa. On još uvijek mora proč iz Bayerna bez obzira na rezultate i što me poćeo slušat! Još uvijek je sve po starom, samo što su nam einzelspieler u formi i što se zbog erfolga razvio momčadski duh. samo da to zdrži do kraja sezone.

Ovaj potez sa pranjićem I olićem je nadmašio moja oćekivanja. U ovom trenutku smo toliko mentalno jaki, a Marsej trul, da od Juppa mogu oćekivati sada još veću glupost i mogu ju sa oduševljenjem podržati! ja bi čam morti opet ovak starto. Možda bi još malo oslabio momčad pa ubacio Rafinhu ili čak morti Usamia :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 25 ožu 2012, 11:43

@Antone: Prestrog si ti prema Juppu....Jupp ima mana, jer je trener starije garde i nije spreman za velike inovacije, bilo je povremeno tokom sezone i kod mene sumnje po pitanju njega, ali sam uvijek čekao i rekao da nam treba strpljenja i da ne trebamo odmah željeti odlazak trenera.

Jupp je svoju snagu pokazao u situaciji kada je bilo teško, tako što ga tad sekunde nije uhvatila panika. Određene stvari oko rotacije , mijenjanja pozicija tokom utakmice u ofanzivnom redu je promijenio, a na psihološkom planu je ekipu za jedan nivo digao u odnosu na prošlu sezonu. Jer sad ekipa djeluje stabilnije u situacijama kada se rezultat lomi. Jupp nije dugoročno rješenje, ali vidjet ćemo kako će sezona završit i vrlo je moguće da ostane tu još jednu godinu....

Ako sezona predobro završi, npr. osvajanjem Lige prvaka, onda se možda i sam povuče, jer tad bi više bio istrošen.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lucimar » 25 ožu 2012, 11:49

jup ako uzme titulu a da to ne bude usljed losih rezultata zutara iz dortmunda onda je to nesto vrijedno divljenja
posle leverkusena ponovo ekipu mentalno dici, to ne moze svako
gresaka ima i bice ih jos, ali kod koga ih nema ?

a i ima covjek muski polni organ, jbg protiv hanovera krenut sa olicem i pranjicem nije bas svejedno i svaka mu cast

da ne bude da ga branim, po meni je sad situacija 50-50 sto se tice njegovog ostanka, morace ili uzet titulu ili uradit nesto jako dobro u LP pa da dobije moj glas za ostanak
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 ožu 2012, 11:52

A zaš vi mislite da to ima ikakve veze sa greškama?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 25 ožu 2012, 12:06

pa sa cime onda ima ?
ako ga ne osudujes zbog gresaka zbog cega bi trebo ici ?
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 ožu 2012, 12:44

Lucimar napisao:pa sa cime onda ima ?
ako ga ne osudujes zbog gresaka zbog cega bi trebo ici ?

zbog svog imena i prezimena ;) Zašto je Lippi otišao nakon što je postao prvak svijeta? Zašto je Bilić trebao otići nakon što eura 2008? Moje mišljenje o Juppu se niit malo nije promjenilo i na to ovi sada dobri rezultati nimalo ne utječu. Nađi moje kritike upućene njemu i zaš ga ne volim ša će ti biti jastnije..
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012